"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 23 iulie 2020

Un costum de baie modelator de pe plaja.biz pentru vara 2020


Prima achiziție a unui costum de baie modelator a fost făcută pe vremea când nu aveam neapărată nevoie de un astfel de model, alegându-l doar pentru că mi-a plăcut foarte mult croiala și cromatica acestuia. După ce l-am probat însă și am văzut cât de frumos modelează silueta, am decis ca pe viitor să îmi achiziționez mai multe modele similare.

Cea de-a doua sarcină a adus însă mai multe schimbări ale siluetei, mai ales în ceea ce privește forma abdomenului, astfel încât un costum de baie modelator a devenit mai mult decât un moft, transformându-se într-o adevărată nevoie.

Cea mai recentă achiziție în materie de costume de baie pentru vara 2020 este acest costum de baie modelator negru, clasic de pe site-ul www.plaja.biz

Am ales un costum de baie întreg pentru că în momentul de față mă simt mai confortabil cu o astfel de piesă, însă pe măsură ce îmi voi reintra în formă, mi-aș dori un costum de baie din două piese, cu slip cu talie înaltă. Întotdeauna am visat de un costum de baie retro, iar pe plaja.biz am găsit o categorie întreagă destinată doar acestui tip de de costume de baie. Slipul cu talie înaltă, la fel ca și costumele de baie întregi modelatoare, subliniează frumos talia, ascunzând colăceii, și modelează șoldurile, creând iluzia unei siluete echilibrate și armonioase.


Totuși, sunt de părere că un costum de baie modelator întreg este cel care se potrivește cel mai bine unei siluete care are nevoie de mici artificii pentru a ascunde anumite defecte, mai ales o talie voluminoasă.

Așa cum am menționat mai sus, acesta a fost și motivul pentru care mi-am ales de pe site-ul plaja.biz, Costumul de baie modelator Manila negru M333, un model clasic de costum de baie cu aspect suprapus și decolteu în V. Prezintă căptușeală modelatoare, iar croiala din zona abdomenului subliniază și modelează foarte frumos întreaga zonă. Are o bandă elastică în zona bustului pentru o foarte bună susținere și pernițe din burete detașabile. Slipul este clasic, iar materialul din care este confecționat este unul de foarte bună calitate și cu cusături solide, bine executate. Eu mi-am ales mărimea M după ghidul de mărimi de pe site și mi se potrivește perfect. Este produs în Thailanda și în prezent se poate achiziționa cu 31% reducere.



Am optat pentru negru pentru că simțeam nevoia unei piese clasice, versatile care să îmi permită mai multe tipuri de accesorizare, dar în categoria costume de baie modelatoare puteți găsi acest model și pe alte culori, precum și un model de costum de baie din 3 piese.  
Modelul și croiala permit purtarea sa și pe post de body cu fustă sau jeans scurți, astfel încât pe drumul de la hotel până la plajă să nu mai fie nevoie de alte articole vestimentare.

Într-un final, aș vrea să mai adaug faptul că, după experiența mea, aș recomanda costumele de baie modelatoare pentru orice tip de silueta, nu doar una care are nevoie de astfel de artificii. Atât timp cât îți plac costumele de baie întregi, merită să încerci și un astfel de model, s-ar putea să te îndrăgostești de felul în care se așază pe corp.


Pe site-ul plaja.biz găsești o selecție foarte mare de costume de baie, distribuite pe mai multe categorii, dar și rochii de plajă și câteva accesorii. Verifică și lichidările de stoc pentru reduceri de până la 62%.


Îți place modelul de costum de baie ales de mine? Ai purtat vreodată un costum de baie modelator?



                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


4 comentarii:

  1. Valeria Chertes25 iulie 2020 la 19:48

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. TARE SIMPATIC.. SA IL PORTI CU PLĂCERE

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte faina alegerea ta, ceva asemanator as fi ales si eu tot din aceleasi motive.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!