"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 27 iunie 2019

Top 3 cele mai citite articole despre produsele de skincare coreene de pe blog

Fenomenul cosmeticelor coreene a luat o amploare tot mai mare în ultimii ani, iar acest lucru se datorează calității superioare pe care acestea o dețin și a prețului mic cu care sunt comercializate. 
Se știe prea bine că femeile din Asia au un ten absolut perfect, categoric acest lucru are în mare parte cauze genetice, dar nici grija deosebită pe care acestea o au pentru îngrijirea pielii, nu trebuie omisă. 
Pentru că pielea albă a fost și va fi mereu în trend în această parte a lumii, accentul pe care femeile și industria cosmetică asiatică îl pun pe produsele cu spf este uriașă. Există o multitudine de creme, loțiuni, geluri sau BB Cream-uri cu spf 50 și peste, produse aflate într-o continuă dezvoltare. Dar acestea sunt doar parte din multitudinea de cosmetice cu care Coreea și Japonia se laudă. Piața lor cuprinde o diversitate uriașă de loțiuni tonice, scrub-uri, produse de spălare a tenului, creme, esențe și seruri, precum și diferite măști cu texturi diverse pline de ingrediente cu rol puternic de hidratare și de infuzare a tenului cu antioxidanți

Însăși principiile după care sunt create produsele aceste diferă de cele europene, de exemplu, pentru că într-o cremă coreeană nu veți găsi doar două-trei ingrediente active, ci o multitudine de antioxidanți și alte ingrediente prețioase pentru piele, precum și unele cu care nu suntem foarte familiarizate, dar care încep să pătrundă timid și în industria cosmetică din afara continentului asiatic. Aș aminti aici numai fermenții și extractul de melc, despre care noi nu cunoaștem atât de multe lucruri, dar care sunt super populare în Asia.





Din păcate în România se cunosc prea puține lucruri despre aceste cosmetice, de când le promovez eu pe blog și pe rețelele de socializare am primit și feedback negativ ca urmare a faptului că multe femei asociază cosmeticele coreene și japoneze cu produsele chinezești vândute la colț de stradă, cu proveniență și ingrediente dubioase. Nu, nu este nici pe departe vorba despre același lucru, toate aceste branduri cu denumiri ciudate și necunoscute nouă sunt branduri cu veche tradiție în zona lor de proveniență și cu o celebritate aflată într-o continuă creștere în toată lumea. 

Așadar, cosmeticele coreene pe care le vedeți promovate de diverse bloguri de beauty și skincare din România și vândute de cele câteva site-uri relativ recent lansate în online, nu sunt dubioase, nu conține ingrediente periculoase și nu sunt fabricate în cine știe ce condiții improprii, ci sunt produse de îngrijire a pielii formulate grozav (în marea lor parte, evident că orice pădure are uscăturile sale), au în spate ani întregi de cercetare și sunt produse conform legislației în vigoare. 

Ca și restul brandurilor cu care suntem deja familiarizate, și acestea se împart pe categorii de preț și popularitate, unele sunt mai cunoscute, au prețuri mai mari, se află în trenduri (da, și în skincare exista tenduri și snobism) și poate sunt inferior calitative altora care se comercializează la prețuri mai bune, dar au parte de o expunere mai mică. Practic aceeași Mărie cu ală pălărie, situație pe care o cunoaștem cu toate prea bine. 

În prezent mai am câteva produse coreene proaspăt achiziționate, dar pe care nu le-am introdus încă în rutină, dar voi scrie cu certitudine despre ele, însă pe blog am deja câteva recenzii pentru o parte dintre cele încercate până în prezent. 
Cu bucurie am realizat că 3 dintre ele au vizualizări destul de bune pe bază căutărilor din google, motiv pentru care mi-am propus să vi le arăt și vouă. 

Așadar, după colajul de sus, în ordinea vizualizărilor, cele mai citite 3 articole despre produsele coreene și japoneze de îngrijire a tenului sunt recenzii ale următoarelor produse:

  • Acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Premium Lotion
  • Benton Snail Bee High Content Essence
  • Mizon Original Skin Energy Peptide 500


➤ După cum spuneam mai sus, loțiunea cu acid hialuronic Hada Labo este cel mai citi articol al meu din această categorie și sunt singură că acest lucru se datorează și popularității de care acest ingredient cosmetic a avut parte în ultimii ani. O multitudine de branduri celebre au lansat fiole și creme bogate în acid hialuronic, acesta fiind promovat ca ingredient natural și propriu pielii, motiv pentru care a prins bine pe piață. 
Am încercat și eu 4 astfel de produse, iar loțiunea Hada Labo este de departe cel mai complex acid hialuronic pe care l-am folosit, aflat și într-un excelent raport calitate-preț.
Vă invit așadar, să citiți articolul detaliat despre produsul în cauză, dar și despre ce înseamnă, care sunt beneficiile și cum acționează acest acid la nivelul pielii: Acid hialuronic Hada Labo Gokujyun Premium Lotion - review

➤ Cel de-al doilea articol nu mă așteptam să prindă atât de bine și asta pentru că, în sine, produsul despre care am scris, este unul mai puțin cunoscut pe piața noastră. Coreeni operează cu mulți termeni diferiți de ceea ce cunoaștem noi din rutina clasică de îngrijire a pielii. Așadar, în regimul lor de skincare, pe lângă altele, există un produs numit essence, care este un soi de hibrid între toner și serum și pe care ei îl numesc inima ritualului de îngrijire coreean. Interesant, nu? Mult mai multe lucruri puteți citi în articolul Benton Snail Bee High Content Essence|Un produs coreean de #skincare plin de ingrediente prețioase pentru piele.

➤ Cel de-am treilea articol corespunde primului produs cu peptide pe care l-am încercat la momentul respectiv și cel care m-a făcut să mă îndrăgostesc de acest ingredient în skincare. Pentru că nu tolerez retinolul (singurul recunoscut ca ingredient antiaging cu efecte dovedite științific), m-am bucurat să aflu că peptidele sunt un bun înlocuitor al acestuia și tenului meu pare că îi merge tare bine cu acest ingredient în rutină. În prezent folosesc un produs mult mai complex, cu 8 tipuri de peptide, dar tare mult mi-a plăcut și: Mizon Original Skin Energy Peptide 500 - părerea mea| Ce sunt peptidele?



În concluzie, acestea sunt cele 3 produse coreene și cele 3 articole care au cea mai bună vizibilitate pe blogul meu. Vor urma și alte recenzii care sper să vă stimuleze și vouă curiozitatea despre produsele coreene și japoneze atât de populare și în Europa în ultimii ani.

Pentru orice întrebări suplimentare, căsuța de comentarii sau emailul meu aflat în dreapta blogului vă stau la dispoziție!



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


4 comentarii:

  1. pe cele dela khiles candvoiaveabani, as vrea tare mult sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe astea nu le stiu, dar sunt foarte multe branduri, eu am incercat doar cateva :P
      Sau spui cumva de Kiehl`s?

      Ștergere
  2. benton cu extract de melc vreau si eu sa incerc, la tine l-am vazut prima data si de atunci tot zic ca il iau. Legat de asiatice sunt fan de la prima incercare, bine ca au migrat brandurile inspre noi si sunt mai usor de gasit desi unii exagereaza cu adausul de pret

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu vreau Benton, dar mai e o varianta, mai complexa, am pus ochii pe ea, dar e peste 100 lei pe iherb si nu am luat-o inca :P
      Asta e faza, ca daca ar fi ok cu posta vamala, le-am putea lua direct de afara si ar iesi mai ieftin, dar nah...eu ma mai risc, dar am avut si comenzi pierdute si mi-au sparat si contul de paypal si momentan nu mai comand de pe ebay...

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!