"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 7 iunie 2019

Balea Med Ultra Sensitive Wash Gel - gel de curățare, solubil în apă, review

În cadrul articolului anterior despre rutina despre îngrijire a tenului din această vară, v-am vorbit în câteva cuvinte despre gelul meu de curățare solubil în apă, pe care îl folosesc pentru spălarea tenului după demachiere sau după uleiul de curățare dacă este cazul unui double cleasnsing. 
Este vorba despre Balea Med Ultra Sensitive Wash Gel, un gel pe care îl putem găsi în drogheriile DM.

Fiind vorba despre un produs Balea, după cum probabil știți, este foarte accesibil la preț, undeva în jur de doar 10 lei/150 ml, deci un produs perfect pentru orice buget. 

Balea Med este un gel incolor, cu consistență medie, fără miros (nu conține parfum) și bine formulat, reprezentând o bună opțiune pentru spălarea tenului, chiar dacă acesta se înscrie în categoria celor sensibile, de fapt acesta fiind și recomandarea producătorului.

Se aplică o cantitate nu prea mare în palme și cu mișcări circulare se curăță tenul umezit în prealabil până simțiți că s-au curățat toate rezidurile. Se limpezește cu foarte multă apă. 

După folosire îmi simt tenul curat, dar fără acea senzație de ten care scârție, ceea ce înseamnă că nu îl usucă în mod exagerat punând în pericol bariera de protecție a pielii. În mod normal, datorită bune sale formulări, acest lucru nici nu ar trebui să se întâmple. 

Este testat dermatologic și este destinat tenului sensibil, reactiv și pielii iritate, atribute ce m-au determinat să îl folosesc fără rezerve chiar și în momentul în care am suferit o teribilă iritație pe frunte cauzată de o experiență nefericită cu un produs cosmetic care mi-a provocat mari daune pielii. 

Nu conține:
 • parfum
 • sodium lauryl sulfate
 • sodium laureth sulfate
 • alcool
 • ulei mineral
 • parafină
 • parabeni
 • săruri de aluminiu
 • coloranți

Dacă doriți să studiați lista de ingrediente, cosdna vă stă la dispoziție. 

Așadar, din punctul meu de vedere reprezintă o excelentă alegere în materie de geluri pentru spălarea tenului chiar și pentru un buget redus. Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu
2 comentarii:

 1. nu am avut contact cu acest nrand, dar abea astept sa prind dm din Cora Alexandriei deschis.. ca iincep dela 10dimi :(

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ooo, sunt o multime de chestii faine in DM. :P
   Da, in mall-uri cam asta este programul, de la 10 dimineata pana la 10 seara :)
   Sper sa iti placa daca vei decide sa il achizitionezi.

   Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!