"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 2 octombrie 2014

Cea mai recentă comandă aoro| Kit-ul meu pentru un machiaj minimalist


            A trecut ceva timp de când nu am mai plasat o comandă aoro, însă debutul toamnei și implicit deschiderea graduată a nuanței tenului, m-a împins să-mi comand din nou iubitul meu fond de ten Double Wear, în acea nuanță gălbuie, rattan 2W2, de care recunosc că am dobândit un soi de dependență. Nu terminasem prima sticluță, v-am povestit impresiile mele aici, însă datorită unui mic accident, nu mai sunt posesia ei și nici a pompiței MAC pe care o cumpărasem special pentru acest fond de ten, așa că a trebuit să o iau de la început cu cumpărăturile.

             Tot din pasiune absolută, sunt la a treia cutie a cremei Bee Venom, nu am exagerat deloc când v-am spus că iubesc aceste creme Diet Esthetic și că am de gând să le rămân fidelă. Bine, noi toate recunoaștem, că sunt multe produse care ne plac și ne satisfac așteptările, însă cu toate acestea, curiozitatea ne face să alegem mereu altceva în încercarea de a testa alte și alte variante. Sunt sigură că vă recunoașteți în descrierea aceasta. V-am povestit pe blog despre crema cu venin de albine, am testat-o și pe cea cu venin de șarpe, prin intermediul unui set de mostre și luna trecută am terminat și serumul cu venin de șarpe, despre care v-am vorbit de asemenea anul trecut. Și pe acesta întenționez să îl achiziționez într-o comandă viitoare, ne-am împăcat foarte bine.

            Pentru că unghiuțele mele se prezintă din ce în ce mai bine, arată îngrijit și au devenit din ce în ce mai tari în urma tratamentului cu keratină, am hotărât să investesc de acum încolo și în accesorii pentru îngrijirea lor. Am început cu o pilă cu patru fațete, mai mult pentru a netezi asperitățile cauzate de ușoara exfoliere și intenționez să îmi achiziționez și o pilă din sticlă de bună calitate. Deocamdată prospectez piața online în căutare de informații despre cele mai eficiente pile de unghii, sunt total neinformată pe acest segment de beauty.

           La fiecare comandă plasată pe aoro, ți se oferă posibilitatea să alegi un eșantion de parfum sau cremă (depinde de oferta din acel moment, opțunile se schimbă mereu) din trei variante propuse, dacă rețin bine, iar eu am ales apa de parfum Miss Wild (Joop) – oriental florality – sweet sexiness – addictive sensuality
Eșantioanele de pe aoro sunt foarte utile datorită faptului că sunt prevăzute cu vaporizator. Miss Wild, după ambalaj, descriere și denumire, este de la sine înțeles că nu mă caracterizează și nu mi se potrivește, deși e păcat, pentru că pielea mea menține capturata aroma destul de mult timp.



Nota de vârf - piper roz

Nota de mijloc - vanilie

Nota de baza - rom




Kit-ul meu pentru un machiaj minimalist

                 Spuneam mai sus că am ales fondul de ten Double Wear pentru că odată cu trecerea verii, tenul mi se deschide din ce în ce mai tare la culoare, iar această nuanță este perfectă pentru sezonul rece, precum și pentru primăvară. Până acum am folosit varianta Light de la Double Wear în nuanța 3.0 despre care vă spuneam că este mult prea închisă pentru iarnă, dar perfect potrivită atunci când tenul meu prinde puțin bronz, așa cum s-a întâmplat vara aceasta după vacanța din Grecia. Așadar, m-am gândit să vă arăt astăzi kitul meu pentru un machiaj minimalist – adică produsele de bază pe care le folosesc eu pentru cel mai simplu machiaj, acesta fiind cel pe care îl port circa 4-5 zile pe săptămână. Cum mă trezesc în fiecare dimineață la ora 6, nu prea mă simt inspirată pentru machiaje prea elaborate, astfel încât pun mare preț pe crearea unei baze perfecte cu ajutorul fondului de ten și al pudrei, un contouring nu foarte elaborat cu ajutorul bronzerului, rimel în straturi multiple pentru sublinierea privirii și buze frumos conturate – rujurile rezistente la transfer fiind preferatele mele, după cum se știe, precum și nuanțele cu subton oranj.



1. Așadar, din vară am adus cu mine un fond de ten Double Wear Light Intenity 3.0, o altă nuanță cu subton galben perfect potrivită unui ten bronzat, are exact aceeași nuanța pe care o conferă soarele tenului, compatibilitate perfectă. 



Varianta Light are un grad de acoperire mediu, uneori aș spune mic chiar, un finish ușor lucios, dar o rezistență foarte bună pe parcursul zilei. Îmi place să-l port și fără pudră, are un aspect foarte natural, cred că este singurul fond de ten care mă încântă purtat în acest mod.
Mai multe review-uri puteti citi pe site-ul Estee Lauder



2. Totuși pentru zilele în care aplic pudră, folosesc MAC pudră pulberă NC30, achiziționată tot de pe aoro, care și ea este puțin prea închisă pentru nuanța tenului meu nebronzat, dar face o echipă minunată cu Intensity 3.0 de la Double Wear. Anticipez că aceste două produse vor rămâne în trusa mea până pe la sfârșitul lunii octombrie, când anticipez că tenul mi se va deschide la culoare astel încât voi trece la nuanța rattan 2W2 pentru fondul de ten și o pudră Physicians Formula, o știți și pe aceasta de pe blog.



3. Bronzerul mat pentru contouring îl folosesc pe același indiferent de sezon, iar o cutie de circa 10 grame mă ține cam un an și jumătate, poate chiar doi. Am renunțat la bronzerul L Oreal, despre care v-am vorbit anul acesta, pentru că expirase înainte să apuc să-l termin și deși mi-a plăcut foarte mult, din considerentele exprimate în al doilea paragraf, am decis să-l schimb cu o pudra bronzanta BeYu – produs în Germania și achiziționat tot de pe aoro, în cadrul unei comenzi mai vechi. Seamană la calitate destul de mult cu cealaltă, nuanța acesteia are însă un subton galben mult mai intens, fiind foarte potrivit tenului meu. Partea bună este că pe aoro acest produs vine în 8 nuanțe diferite, deci chiar ai de unde alege. Are garanție 24 de luni de la deschidere și mă bucur pentru asta. Legat de bronzere și blush-uri, am descoperit că dacă le aplic direct pentru fondul de ten, cu atenție la aplicare și blending, rezistă mult mai bine pe parcursul zilei, decât aplicat peste pudră, așa cum obișnuiam până acum.



4. În materie de rimel am rămas fidelă bătrânului Wonder Lash – definire perfectă, volum crescând în funcție de numărul de straturi aplicate și aspect lucios, siliconat, așa cum numai rimelurile de la Oriflame conferă. Știți cât de mulțumită sunt de rimelurile acestei mărci și de când am descoperit Wonder Lash am abandonat The Colossal de la Maybelline, un  rimel pe care l-am folosit ani de zile, necrezând că-l va putea detrona vreun altul.



5. În materie de colorare a buzelor, am tot felul de produse faine, interesante și de bună calitate, dar toată vara (și nu am renunțat nici acum la el) am abuzat de un produs rezistent la transfer foarte ieftin circa 5-9 lei, în funcție de locul de achiziție, care spre deosebire de alte lipstain-uri usucă buzele mult mai puțin. Este mai lichid decât altele similare testate și conferă un aspect foarte plăcut buzelor chiar și după ce începe să se șteargă pentru că nu capătă acel aspect inestetic comun lipstain-urilor cremoase. Nu m-aș risca neapărat să-l recomand, mie nu mi-a plăcut la început tocmai din cauza consistenței, motiv pentru care l-am abandonat vreo lună după achiziție, urmând să-l redescopăr mai târziu și să-l folosesc zilnic, fără exagerare, mai toată vara acesta. Totuși, odată cu venirea frigului, folosirea unui lipstain, nu este tocmai o alegere inteligentă din cauza faptului că deshidratează buzele și le usucă. Consistențele cremoase și hidratante sunt de preferat. Deocamdată nu m-am hotărât cu ce să-l înlocuiesc, dar seara folosesc un balsam de buze Neutrogena (prevăzut și cu SPF 15, nu că ar conta noaptea).

Din ce este compus machiajul vostru de bază, câte produse conține?



VintageLook

18 comentarii:

  1. crema cu venin este de ceva timp pe lista mea..dar inca nu am apucat sa o achizitionez....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crema asta e foarte faina pentru dimineata, se absoarbe foarte repede in piele si nu lasa niciun fel de pelicula, dar efectele se simt pe piele ore intregi. Chiar imi place foarte mult.
      Sunt curioasa de impresiile tale dupa achizitionare, serumul ti-a placut, nu-i asa?

      Ștergere
  2. de multe ori nici eu nu am timp suficient pentru un machiaj elaborat si apelez de obicei la BB Cream, pudra, creion si rimel pentru ochi si un gloss pentru buze si sunt gata. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci tot 5 produse ai si tu. Adevarul e ca azi de dimineata, mi-am dat seama ca mai trebuia sa adaug si creionul de sprancene, si el face parte din kit, dar l-am uitat :P

      Ștergere
  3. Buna Simona, ma bucur ca am avut timp sa intru pe blogul tau, asa mai aflu si eu informatii utile ( in paranteza fie spus, datorita tie folosesc produse Anian de ceva timp si sunt foarte multumita :)
    Anyway, machiajul meu de baza contine un BB Cream de la Bioderma, pudra compacta Elf, blush de la Astor, care are trei nuante, mascara de la Rimmel, un primer de ochi de la Elf si un fard duo de la Elf, Butter Pecan. Si desigur un balsam de buze, Bioderma sau Carmex, le alternez.
    O sa cumpar si eu luna asta Wonder Lash, dupa descriere pare pe gustul meu.
    Ce tin neaparat sa mentionez si pentru cititoarele de pe blog, fetelor, de fiecare data cand am ocazia sa ma intalnesc cu ea pe strada, dupa lucru, Simona arata impecabil, deci stie ea ce stie :)
    Te pup,
    Monica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Monica!
      Imi pare bine sa te "revad", m-ai facut sa ma rosesc cu aprecierile tale :P Esti foarte draguta, mai ales ca spui toate astea in conditiile in care ma vezi iesind de la munca, stoarsa de toata energia. :P
      Si pentru ca te cunosc live, intr-adevar si tu ai un machiaj minimalist, dar tie iti vine foarte bine, in ideea in care iti subliniaza foarte frumos tenul impecabil si frumusetea naturala, nu te-as vedea cu ceva mai incarcat. :)

      Cat despre Wonder Lash, sa stii ca sunt multe impresii pozitive pe net, sper sa-ti placa, eu cumpar cate 3 odata (la reducere). :P
      Te-am pupat, scumpa, iti multumesc pentru vizita!!

      Ștergere
  4. Trebuie să încerc cândva acel fond de ten, mi-a rămas gândul la el de când ți-am citit postarea tip review în care era vedetă!
    Machiajul meu de bază conține puțin mai multe produse: fond de ten, concealer (foarte rar sar peste el), pudră, bronzer, fard de sprâncene, rimel pentru fixarea sprâncenelor, rimel pentru gene și ruj (enumerate așa par cam multe :)) ).
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, daca imi scrii si-mi dai adresa ta ca sa iti pot trimite acea oja, o sa iti pun si putin fond de ten DW astfel incat sa-l poti testa. Eu fac mereu schimb cu Amici de vorba (bine, mai mult ea imi trimite) cu tot felul de fonduri de ten pentru testare. Si cu Ilda am facut un astfel de schimb, dar noi nu ne potrivim deloc la nuanta, e prea mare diferenta :P

      enumerate, par multe produsele tale, dar chiar nu sunt, iar eu, specificam mai sus, ca am uitat sa trec in enumerare si creionul de sprancene (eu folosesc creion, e mai rapid procesul). :P
      Te-am pupat, draga mea!!!

      Ștergere
  5. Crema cu venin de albine se afla pe wishlist-ul meu, intr-o buna zi o voi intalni!
    Tare bine structurata postarea; iar incursiunea, foarte frumoasa.. :)

    Nu stiu cate produse contine machiajul meu de baza dar le voi enumera: fdt Natural Fix - Radiant; corector Nyx (in a Jar), pudra compacta (doar pentru a pudra genele), mascara Lash Accelreator Endless de la Rimmel, blush crema Nyx, ruj Nyx sau GR sau Maybelline.

    Pup, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avea si Aurora o astfel de crema cu venin de albine, pe mine ma tenteaza si aceea foarte tare, sper si eu sa o testez la un moment dat.
      Nici machiajul tau nu contine multe produse, precum le spuneam mai sus fetelor, eu am uitat sa trec creionul de sprancene, deci in total sunt tot 6 produse. :)
      Iti multumesc pentru aprecieri, draga mea, te pup!!

      P.S Sper ca esti mai bine, se pare ca m-a prins si pe mine raceala! :(

      Ștergere
  6. De multe ori adopt un machiaj minimalist- fdt, blush, nude eyes si un gloss subtil. In zilele cand ma trezesc mai devreme folosesc si tus :)))) xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziceam in seara asta si pe pagina de facebook, din pacate cam la asta se reduce machiajul nostru, desi aveam tone de produse de machiaj :P (rusine sa ne fie!!!), dar ce te faci cu lipsa asta de timp...?!
      Vorba ta, sa stii ca azi am pus si eu tus :)) tot la fel, m-am trezit mai devreme si am avut timp :P
      Pup, Alina!!!

      Ștergere
  7. Crema cu venin de albine as fi tentata sa o incerc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu incerc sa nu recomand produse, dar mie chiar imi place foarte mult, sunt la a treia cutie si inca nu m-am plictisit, iti dai seama :P
      Pup si eu, merci de vizita, draga Cristina!!! :)

      Ștergere
  8. Ghizdavu iuliana simona ;eu recunosc ca nu am folosit nicidata fond de ten si pudra si am 45 de ani ,dar folosesc zilnic crema hidratanta ,sunt innebunita dupa rujuri ,rimel am folosit acum cativa ani ,dar din cauza ca am probleme cu vederea si imi lacrimeaza foarte des ochii ,nu mai pot sa il folosesc ,mai ma dau cu creion dermatograf si folosesc farduri de ochi ocazional ,te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu ma trezesc in fiecare zi la 6 , dar imi fac machiajul cu multa pasiune,obligatoriu. double wear am folosit si eu, acum shiseido. sa stii ca si eu am acest lipstain cumparat in germania, chiar 2 nuante,e tare fain, asa e. pupi

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand adopt un machiaj minimalist apelez la un BB Cream sau un fond de ten depinde de situatie, un fard de pleoape sau deloc si un rimel si ruj :D Frumoase cumparaturi :)

    RăspundețiȘtergere
  11. eu folosesc o crema BB de la Babaria. Are o acoperire buna

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!