"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 31 mai 2014

Rutina mea de îngrijire a tenului în imagini

Am pregătit pentru astăzi o postare foarte scurtă în cuvinte, dar mai generoasă în imagini, cu produsele pe care le folosesc în momentul de față pentru îngrijirea tenului. 

PRODUSE ÎNGRIJIRE TEN VARĂ 2014 
POZĂ DE GRUP


PENTRU DEMACHIEREA ȘI CURĂȚAREA TENULUI:
lapte demachiant Essentials Garnier
apă micelară Garnier
gel pentru spălarea tenului NutriBiotic (iHerb)
toner Derma E cu acid glycolic (iHerb)
toner Derme E anti-aging (iHerb)


SERUMURI:
Resist Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum Paula's Choice
Triple-A African Anti-aging (îl folosesc doar pentru zona gâtului)
Anti-wrinkle serum with Manuka Honey (iHerb)
Serum cu venin de viperă Snake activ Dieth Esthetic (aoro.ro)
SVR Hydracid C20 cremă fluidă (aoro.ro) - review în curând


EXFOLIANȚI CHIMICI:
8% AHA gel Paula's Choice -varianta mini 30 ml
2% BHA loțiune Paula's Choice - varianta mini 30 ml


SPF - Skincode SPF 50+ (elevina.ro - review în curând)


          Din poza de grup lipsesc trei produse totuși (trebuia să uit ceva), este vorba despre un scrub luat de pe iherb, pe care însă îl folosesc foarte rar, crema cu venin de albine de la Diet Esthetic pe care o folosesc ca bază de machiaj atunci când renunț la SPF (de exemplu când ies seara la un eveniment) și un ulei de jojoba.

          Mai am de asemenea și un 12% AHA luat de pe iHerb, dar care însă nu-mi place deloc, motiv pentru care l-am înlocuit cu AHA-ul Paula's Choice. Pe cel de pe Iherb îl voi folosi în continuare pentru zona decolteului. 
Concluzia mea, după folosirea mai multor produse Paula's Choice, este ca exfolianții chimici sunt net superiori altor branduri încercate de mine și le voi rămâne fidelă pe viitor. Varianta gel se pare că este cea mai potrivită tenului meu dintre cele trei. În rest, serumurile siliconate și cremele PC încercate de mine de-a lungul timpului nu au avut niciun efect. Este adevărat că nici nu mi-au cauzat nicio problemă, însă pur și simplu nu am simțit că mi-au adus niciun beneficiu.


Vor urma câteva review-uri cu produse din imaginile de mai sus. 
Avem vreun produs în comun? 



VintageLook

19 comentarii:

  1. Vai, ce de serumuri! Eu nu am mai folosit niciunul în ultimul timp, încă n-am găsit ceva să mă impresioneze și parcă nici nu simt că am (încă) nevoie.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, mi-am dat seama ca sunt putin obsedata de serumuri :)))
      Din pacate numai incercand poti sa iti dai seama ce anume ti se potriveste :P

      Ștergere
  2. Aştept cu drag şi review-ul dedicat Skincode-ului cu SPF 50+ ♥
    Te pup, Simo. Să ai parte de un weekend relaxant! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In luna iunie ii va veni randul si lui! :)
      pup! Un weekend minunat si tie iti doresc!

      Ștergere
  3. Chiar vroiam sa te intreb cum ti se par exfoliantii de la Paula's Choice, apoi am vazut finalul articolului. Poate o sa incerc si eu, dar mi-e cam frica, in ultimul timp mi s-a sensibilizat pielea si nu stiu daca nu cumva este chiar din cauza ca am folosit exfolianti chimici. Din ce vad la tine, eu am folosit doar lotiunea micelara Garnier. Mai demult am folosit si o crema Skincode, dar nu prea m-a incantat, poate nu am ales eu ce trebuia. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e clar ca pielea mea prefera exfoliantii PC, imediat se simte diferenta atunci cand ii folosesc si le voi ramane fidela.
      Nu stiu ce sa zic despre problemele de sensibilitate a pielii pe care le resimti tu, eu nu am avut niciodata astfel de probleme, folosesc exfoliantii doar seara, o seara unul, cealalta celalalt, dar adevarul e ca eu nu am deloc o piele sensibila, rar se irita de la vreun produs cosmetic.
      O sa revin si cu review-ul pentru crema Skincode.. :)
      Pup si eu!

      Ștergere
  4. Wow! Ai o adevarata armata de "ajutoare". :D
    Mi-ar placea sa citesc cate ceva despre experienta cu Paula's Choice.
    Avem in comun doar micelara Garnier pe care si eu o iubesc.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, am putin cam multe serumuri, e adevarat :P
      Despre PC am mai tot scris, e adevarat ca nu am dedicat niciodata o postare integrala subiectului, dar in mare am sentetizat totul in finalul postarii - imi plac extrem de mult exfoliantii, dar restul produselor nu mi se potrivesc. Nu voi mai cumpara decat exfolianti.
      Pup si eu! :)

      Ștergere
  5. nu am incercat nimic din produsele folosite de tine, dar ma bucur sa descopar produse noi pe care sa le cumpar si eu :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, nu vreau ca postarea mea sa te tenteze cu ceva, sper sa gasesti ceva interesant doar daca ai nevoie!:P
      Puup!!!

      Ștergere
  6. Vai, eu nu am nici un ser pt. fata. Dar oarecum sunt si adepta conceptului "less is more", asa ca incerc sa ma rezum la cateva produse esentiale de curatare, hidratare, atat cat tenul sa fie ok. Inca nu le-am gasit pe toate "perfecte", dar incercam, incercam..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am cam exagerat cu serumurile, chiar daca am gasit unul care sa ma convinga, parca tot simt nevoia sa mai incerc si altceva :P

      Ștergere
  7. Nu am folosit încă exfolianți și sunt foarte tentată, mai ales că la fiecare pas văd câte un articol ce îi cuprinde. Abia aștept review-ul de la crema Skincode.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mai concep viata fara exfoliantii chimici :P Cand am facut o pauza am simtit imediat diferenta. Sper sa ai ocazia sa ii incerci si tu.
      Puuup!

      Ștergere
  8. Oau,cate produse! :) Ale mele par putine dar poate doar pentru ca nu sunt in acelasi loc toate... :))
    Eu folosesc ca exfoliant chimic un tratament cu 2% acid salicilic de la Avon,si chiar mi se pare tenul diferit in bine de cand il folosesc. PC sunt prea scumpe pentru buzunarul meu! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, aduna-le pe toate intr-un loc si o sa vezi ca nu sunt atat de putine :P Abia cand am realizat postarea aceasta am vazut si eu cate am. :P
      Sunt sigura ca ai sesizat o diferenta de cand folosesti exfoliantul Avon, chiar se schimba ceva in aspectul pielii cu acesti exfolianti.
      PC are produse cam scumpe, intr-adevar, acesta a fost si motivul pentru care am incercat si eu sa gasesc alternative mai ieftine. Din pacate tot la PC m-am intors pentru ca mi se par mult mai bune din punct de vedere calitativ. Acum am luat variantele mini, o gaura mai micuta in buget :P

      Ștergere
  9. In prezent folosesc un serum cu o textura interesanta, astept sa treaca o vreme sa vad ce efecte imi va aduce inainte sa povestesc despre el, cert ca rau nu mi-a facut. Tu ai o mica colectie. :)
    Pupici si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti dai seama ca nu se putea sa n-avem ceva in comun:) Exfoliantii de la Paula's ii am si eu, exact aceleasi sticlute mici, in aceeasi concentratie. Deocamdata Aha8% il mai am full size, dar e pe terminate. Sunt excelente variantele astea mini, la 30ml. Sunt ieftine, dar te si tin mult, in jur de 3-4luni unul. Serum-uri nu am dar tot de la PC folosesc pentru hidratarea de noapte o crema de corp cu retinol. Eu o folosesc pe fata, are 120ml. Trebuie sa scriu pe blog despre ea, dar cine are vreme?:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Excelenta ideea de postare, pentru mine e inspirationala! O astept de mult! :)
    Voi reveni din cand in cand, posibil sa te bat la cap cu unele intrebari! :))) Ti-ai asumat riscul! :P Pana una-alta, astept review-uri (precizez: cu rabdare)!
    In comun?! Micelara Garnier!


    Pupici cu mult drag si dor, Simo!
    Ild
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!