"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 5 ianuarie 2014

Physician's Formula, Super BB, All-in-1 Beauty Balm Powder - review

DIN SERIA: CUMPĂRĂTURI IHERB


       Am cumpărat din curiozitate acest produs anul trecut, odată cu pudra Physicians Formula pe care am văzut-o la Georgiana și pe care am comandat-o a doua oară, o să vă vorbesc în curând și despre ea. În general mie imi cam plac toate produsele PF pe care le-am încercat până acum și îmi doresc să continui și in 2014 seria testărilor cu alte si alte cosmetice produse de acest brand. 

        Acest Beauty Balm Powder este o pudră mai cremoasă ca textură, nu seamană cu nicio altă pudra compactă sau liberă pe care am avut-o până acum. Nuanța aleasă de mine este Light/Medium și îmi este foarte potrivită, are un subton neutru, bej, potrivită mai multor tipuri de ten, dar nu unora foarte deschise la culoare


         Ambalajul este de foarte bună calitate, două compartimente, unul pentru pudra propriu-zisă, iar cel de-al doilea ascunde o oglinda generoasă si o pensula...ineficientă. 
Deși în primele două zile nu am observat, pudra conține particule foarte, foarte fine de sclipici, care conferă tenului un glow foarte frumos, fară să-ți dai seama că se datoreaza acestor particule. Are un SPF fain - 30!!


Deși arată grozav pe fată, are și câteva minusuri:
- evidențiază porii (așa cum face orice iluminator cu particule de sclipici),
- nu ține sebumul sub control prea mult timp, cred că din cauza texturi cremoase. 

Este un produs bun, dar cam nepotrivit tenului meu, îl folosesc cu măsură, dar până la ultima fărâmă, însă nu l-aș mai comanda. Eu personal l-aș recomanda unui ten uscat, fără pori dilatați - e posibil să fie iubit, adorat chiar. 


Active ingredientsPurpose
Titanium Dioxide 15%
Zinc Oxide 10%
Sunscreen
Inactive Ingredients: Mica, zinc stearate, octyldodecyl stearoyl stearate, dimethicone, boron nitride, vinyl dimethicone/methicone silsesquioxane crosspolymer, magnesium silicate, lauroyl lysine, triethylhexanoin, salix alba (willow) bark extract, perilla ocymoides seed oil, lysolecithin, glycerin, tetrahexyldecyl ascorbate, tocopheryl acetate, calcium aluminum borosilicate, silica, glyceryl caprylate, potassium sorbate, sodium dehydroacetate. May contain: Iron oxides, titanium dioxide.


Îl puteți găsi AICI
--------------------------------------------------

Dacă sunteți la prima comandă iHerb, folosind codul meu VUC076 aveți o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsă între 40 și 80 dolari sau 5$ sub această valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastră. 
După prima comandă veți primi și voi un cod de reducere similar.

Transportul costa 4 dolari pentru același total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca să vă încadrați la acest tip de transport aveți două condiții de îndeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie să depășească suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie să depășească 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul poștal de care aparțineți, din cartierul vostru.


VintageLook 

19 comentarii:

  1. e interesanta pudra asta.. dar si eu am probleme cu porii.. :(
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa curioasa sunt cum sunt produsele Physicians Formula! Insa nu cred ca mi-ar fi buna pudra fiindca am pori ceva dilatati. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Am momente cand am o atractie inexplicabila spre pudre. Atunci trebuie sa ma autocontrolez si sa n-o cumpar, indiferent c-o vad intr-un magazin fizic sau online. Pudrele, asa cum ziceai si tu, incarca tenul si evidentiaza porii. Folosesc doar pudra pulbere si asta doar la nevoie. Celor compacte le-am gasit o alta intrebuintare, imi fixez rujul (creionul +corector) cu ele:)
    Comanda mea iherb e tot pe drum, din 27 noiembrie, oare nu a ajuns pe Marte?:))

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi ptr review! chiar ma uitam la acest produs, bine ca nu l-am luat.pupp

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am folosit nimic de la ei inca, arata minunat in poze dar si eu am ten mixt, probabil nu mi s-ar potrivi. Merci pentru review. Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pana acum nu am incercat niciun produs PF dar ma tenteaza.
    Cred ca si acesta mi-ar placea chit ca porii-mi sunt vizibili.;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. este bună și atractivă descrierea dar fac parte din categoria celor cu fața nu tocmai perfectă..:D

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru cel mai deschis ten din lume (al meu, firesc!), cred că ar fi perfectă pe post de contur/bronzer. Îţi mulţumim pentru review, Simo! ♥

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata foarte bine, din pacate si eu am probleme cu porii, sebum..etc :(..deci nu cred ca mi s-ar potrivi.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar eram curioasa cum este! Multumesc pentru review. :-*

    RăspundețiȘtergere
  11. Din aceste motive am renuntat si eu la ea, desi mi-a placut tare mult per total. Daca scoteau o nuanta mai deschisa si mata, cred ca renuntam la fond de ten pentru ea...

    RăspundețiȘtergere
  12. Trebuie neapărat să încerc și eu ceva de la PF. Dar sigur nu asta... la tenul meu gras, nicio șansă să ne înțelegem bine. :D Thx pentru review! :*

    RăspundețiȘtergere
  13. sa ai un an minunat, dragutica mea si poate reusim sa ne vedem acest an! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici mie nu cred ca mi s-ar potrivi, dar ma bucur ca ai scris despre produs. pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Și eu am pori vizibili, așa că îi zic pas. De la PF vreau să iau bronzerul acela frumos pe l-am pus în wishlist și pudra recomandată de Georgiana. Acum c-ai zis și tu de ea, o să fie cumpărată sigur. Am văzut că poate fi comandată ți într-un set, mai avantajos ca preț, alături de un blush și o pudră pulbere cu pensulă-pămătuf.

    RăspundețiȘtergere
  16. Arata superb, pacat ca nu tine sebumul sub control ca mi-as fi cumparat-o si eu :*

    RăspundețiȘtergere
  17. Arata foarte bine, mi-ar placea pentru zilele in care vreau ca tenul meu sa arate mai deosebit.Interesanta ideea cu particulele de sclipici.

    RăspundețiȘtergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna! Mi-am achizitionat de curand pudra mineral wear de la PF creamy natural, insa dupa prima utilizare am renuntat la ea, deoarece nu mi se potrivea deloc nuanta. Ti-am citit review-ul si am inteles ca tu si prietenele tale sunteti multumite de ea. Daca vreuna dintre voi este cumva cineva interesata sa o cumpere, ma puteti contacta pe alecssa0910@yahoo.com O zi buna!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!