"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 18 iunie 2024

Pe 18 iunie e Royal Passport Day la SABON!

 Pe 18 iunie e Royal Passport Day la SABON!


Achiziționează din timp cardul tău de membru fidel și pregătește-te de cumpărături fericite cu 40% discount!

Dacă ai stat în cumpănă până în ultimul moment și te-a prins Royal Passport Day (sau orice altă zi cu chef de shopping) fără card, îl poți achiziționa chiar în clipa în care faci cumpărăturile! Îl pui în coș odată cu produsele dorite și te bucuri pe loc de toate beneficiile sale minunate, căci reducerile se aplică automat pentru comanda respectivă!

 
Clubul Royal Passport e biletul tău de acces la spectacolul celor mai atractive oferte și beneficii. Iată de ce merită să-ți faci chiar acum un card de fidelitate Sabon!

Ai auzit, probabil, de cardul Royal Passport, l-ai văzut lăudat și promovat în comunicările noastre, dar încă nu ești convinsă de motivele pentru care ai deține și tu unul? Ei bine, doar o sumă modică de achiziție a cardului (20 de lei) te mai desparte, sperăm că nu pentru multă vreme, de intrarea într-un club exclusivist de clienți fericiți și răsfățați cu o multitudine de beneficii:

Membrii clubului se bucură de un discount constant, de 10%, pentru orice achiziţie. În fiecare lună, SABON alege un produs - produsul lunii - de care membrii clubului Royal Passport pot beneficia la un preţ special. 

Ca posesor de Royal Passport Card, ai parte de cadouri speciale pentru ziua ta de naştere. 

Membrii clubului Royal Passport Card au acces la noile colecții cu 48 de ore înainte de lansarea lor oficială și pot achiziționa produsele cu 10% discount. 

Pentru cumpărături de minimum 500 de lei, deținătorii de Royal Passport Card beneficiază de un produs gratuit full size! Toți membrii acestui club de răsfăț sunt invitați speciali la aniversările și evenimentele de brand.

Royal Passport Day e ziua cea mai iubită de către fanii Sabon posesori de Royal Passport Card, pentru că reducerea aplicată oricărei achiziții este de 40%!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!