"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 15 aprilie 2024

Arome noi de la Sabon în ediție limitată - Secretul Grădinilor Senzoriale: GREEN BREEZE și SUNNY LUSH


Deschide-ți inima către secretul grădinilor senzoriale, nișe naturale de neuitat care captează spiritul atemporal al primăverii și îți redau buna dispoziție cu fiecare ocazie.

Fiecare grădină are frumusețea ei unică, dar o grădină senzorială este concepută pentru a trezi toate simțurile, cu o alchimie încântătoare de plante, flori, arome, culori și neașteptate senzații...

 

SABON are bucuria să-ți prezinte noua colecție în ediție limitată – „Secretul grădinilor senzoriale“, cu două arome minunate. Singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi – care este parfumul tău preferat, care este grădina visurilor tale? Alegi senzația de relaxare oferită GREEN BREEZE sau stimularea simțurilor cu SUNNY LUSH?

Acum te poți bucura de o călătorie senzorială revigorantă sau de momente de relaxare absolută, în timp ce pătrunzi într-o lume fascinantă de priveliști și sunete, arome și texturi, senzații delicioase.

Aceste grădini senzoriale pline de viață au puteri secrete: sporesc starea de bine și încântă simțurile.

Învăluie-te în aromele magice ale grădinilor senzoriale în propriul tău ritual de frumusețe și stare de bine.




GREEN BREEZE – Senzație de RELAXARE

Ediție limitată: Floral & Verde

În mijlocul atmosferei liniștite și al brizei blânde de aici, apreciezi acordurile subtile de iarbă proaspătă și frunze de trandafiri care vin cu aromele lor tandre în acest cadru seren. Parfumul verde floral este accentuat de note acvatice proaspete de frunze de iederă pline de rouă și lemn alb, oferindu-ți aceeași senzație de libertate pe care o ai pe o insulă doar a ta. Acesta este locul perfect pentru a-ți limpezi mintea și pentru a obține o perspectivă reînnoită, reîmprospătată.

3 esențe de bază:

Iarbă proaspătă – Frunze de trandafir – Frunze de iederă

 

SUNNY LUSH – Senzație de STIMULARE

Ediție limitată: Floral & Sofisticat

Gâdilând ușor nările, o explozie proaspătă de bergamotă dezvăluie primele note ale unei ape de colonie clasice. Acest parfum emblematic ia naștere într-un câmp vibrant de lavandă și neroli, strălucind în roua dimineții. Spumant și elegant, parfumul face legătura dintre autenticitate și modernitate, dezvăluind strălucirea suculentă a citricelor și oferindu-ți momente de pură beatitudine.

3 esențe de bază:

Bergamotă – Neroli – Lavandă

Colecția 

Ulei de duș

Înviorează-ți pielea și sufletul cu acest ulei de duș botanic de lux!

Îmbogățită cu patru uleiuri naturale – jojoba, avocado, germeni de grâu și măsline – spuma liniștitoare reimaginează întreaga experiență a dușului și este disponibilă în două arome noi care te vor încânta. Alege-o pe cea potrivită stării tale de spirit în acel moment: GREEN BREEZE pentru o senzație de relaxare sau SUNNY LUSH pentru a-ți stimula toate simțurile. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura de vis va curăța delicat, aducând în același timp catifelare, hidratare și strălucire pielii tale. Călătoria ta spre o autentică stare de bine începe aici.

Scrub de corp

În inima deșertului, apa Mării Moarte este o sursă luxoasă de minerale prețioase și micronutrienți esențiali pentru piele. La SABON, am surprins proprietățile vindecătoare ale Mării Moarte în scrubul nostru pentru corp: formula sa emblematică din 1997 este fuziunea perfectă între sărurile de la Marea Moartă și trei uleiuri botanice organice, pentru un efect incredibil de exfoliant si hranitor. Simți pe pielea ta puterea magică a uimitoarei texturi de sare în ulei care exfoliază delicat pentru a îndepărta celulele moarte, în timp ce îți hrănește intens pielea. Acum, acest minunat scrub de corp este disponibil în arome noi rafinate, în ediție limitată – alege-o pe cea potrivită stării tale de spirit în acel moment: GREEN BREEZE pentru o senzație de relaxare sau SUNNY LUSH pentru a-ți stimula toate simțurile.

Lapte de corp

Celebrează minunile de zi cu zi experimentând plăcerea unică a unei mângâieri catifelate pe piele! Laptele nostru de corp te ajută să ai o piele fină, radiantă, datorită unui cocktail natural de ingrediente botanice. Care este formula magică? Ulei de migdale hrănitor, lapte de ovăz organic reparator și un strop de vitamina E, precum și o aromă nouă, senzațională, la alegere: relaxanta GREEN BREEZE sau stimulanta SUNNY LUSH. Potrivită pentru toate tipurile de piele, textura nelipicioasă și cu absorbție rapidă va lăsa pielea moale și fină ca mătasea.

Cremă de mâini

Hidratarea și protecția îți sunt acum la îndemână cu ajutorul noii creme de mâini de la SABON. Simte textura încântătoare și formula luxoasă special creată pentru a-ți hrăni și înmuia mâinile. În centrul formulei noastre de vis, untul de shea repară pielea, în timp ce extractul de aloe vera îi redă umiditatea. Îmbogățită cu noile arome inspirate din natură GREEN BREEZE și SUNNY LUSH, crema de mâini se absoarbe rapid, fără reziduuri lipicioase. Este timpul să îmbrățișezi acest ritual de frumusețe cu ambele mâini!


EAU de SABON

Dezvăluie și împarte bucurie zi de zi cu EAU de SABON, o apă de toaletă răcoritoare și vivace, inspirată de aromele ritualurilor noastre de frumusețe pentru a aduce o scânteie de uimire în viața ta. Bucură-te de EAU de SABON ca atare sau în combinație cu alte produse SABON pentru corp sau păr, pentru o tușă finală înmiresmată. Mai concentrată decât un mist de corp, dar mai puțin concentrată decât un parfum, EAU de SABON oferă o prezență ușoară și proaspătă, dar de lungă durată. E prezentată într-o sticlă elegantă și ambalată într-o punguță fermecătoare din bumbac veritabil, pentru a încânta simțurile și onora arta de a dărui.

 

DEZVĂLUIE-ȚI SENTIMENTELE

 

Oferă-i cuiva drag experiența magică din Grădinile senzoriale SABON, cu aceste seturi de cadou uimitoare!

Elevează-ți starea de spirit cu un set SABON în trei pași care evocă splendorile unei grădini mediteraneene însorite. Aceste trei best sellers SABON îți permit să creezi propriul ritual special de îngrijire a pielii, acum cu aroma SUNNY LUSH în ediție limitată, astfel încât să te simți revigorată și cu spirit de aventură în orice moment.

Conține:

             Ulei de duș 100ml

             Scrub de corp 60g

             Lapte de corp 50ml

 


Set-cadou Peaceful Moments

Lasă-ți simțurile cucerite de farmecul unei grădini britanice cu acest ritual clasic în trei pași de la SABON! Fiecare dintre aceste trei bestseller-uri ale noastre a fost reîmprospătat și reînnoit de aroma GREEN BREEZE în ediție limitată, ce promite momente prețioase de pace și bucurie învăluite în aromele serene ale naturii.

Conține:

             Ulei de duș 100ml

             Scrub de corp 60g

             Lapte de corp 50ml

 

Nu ai găsit cadoul perfect?

Creează-ți propriul set inspirat de Secretul Grădinilor Senzoriale combinând produsele SABON favorite cu noile noastre cutii de cadouri elegante, pentru gesturi de neuitat făcute din toată inima!

 

Acum în magazine și online pe www.sabon.ro


Blog editor: Simona Tucu


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!