"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 20 februarie 2024

Mi-am luat de pe Bonprix o pijama din satin cu iz retro



Cunosc categoria de pijamale de pe site-ul Bonprix de foarte mult timp, însă nu am explorat-o niciodată așa cum se cuvine. Asta până când mi-am zis că îmi trebuie musai o pijama clasică cu aspect rafinat, luxos. Și am găsit pjamaua perfectă într-o frumoasă nuanță de turcoaz în categoria mai sus menționată.

Confecționată dintr-un amestec prețios de 78% vâscoză și doar 22% poliester, pijamaua are un aspect extrem de elegant, dacă putem vorbi în astfel de termeni despre îmbrăcămintea de noapte. 



Modelul clasic, de inspirație retro, o face un must-have pentru orice femeie care acordă importanță majoră nu doar confortului, ci și aspectului estetic al unei pijamale. Iar când vine vorba despre cea de-a doua dimensiune menționată mai sus, pijamaua din satin lucios albastru-verde iese cu siguranță câștigătoare. 

De pe Bonprix aleg mereu haine cu o măsură mai mică decât port eu de obicei. De fiecare dată când am postat articole achiziționate de pe acest site, am menționat și mărimea, pentru că este cel mai important aspect atunci când faci o achiziție online. În acest caz, m-am rezumat din nou la cel mai mic număr disponibil pe site, astfel încât am ales mărimea 36/38, aceasta fiind potrivită unui M, din aprecierile mele sau unui S ușor supradiemensionat. Mai jos de atât, consider că deja ar fi prea mare și nu s-ar așeza confortabil și nici estetic. 




Și pentru că sunt 100% mulțumită de această pijama satinată, nu vreau să mă opresc aici, ci sunt decisă să explorez mai mult categoria Lenjerie de damă și subcategoriile sale: dresturi și ciorapi, lenjerie de noapte, lenjerie erotică, lenjerie modelatoare etc


Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!