"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 24 octombrie 2022

Sabon lansează noul Calendar Advent 2022

 


Advent Calendar 2022 – te invităm într-o călătorie a deliciilor!

Primul Calendar Advent care arăta oarecum asemănător celor de care ne bucurăm azi, a apărut în anul 1908. Calendarul nu avea ușițe de deschis, în schimb era compus din două părți tipărite: o pagină ce conținea 24 de poze de decupat și o pagină de carton cu 24 de poeme compuse de Gerhard Lang. Acesta a fost inspirat de mama sa, care, cu ocazia Crăciunului, obișnuia să îi pregătească un calendar făcut manual, o placă pe care lipea 24 de mici bezele. Vă puteți imagina bucuria și entuziasmul cu care copilul descoperea câte o surpriză dulce în fiecare zi!

Cu trecerea vremii, conceptul de ADVENT CALENDAR a devenit foarte popular. În așteptarea Crăciunului, timp de 24 de zile, oamenii cântau și se bucurau de gustări delicioase pregătite în casă.

A număra zilele până la Crăciun este o invitație simbolică de a ne reaminti motivele pentru care fiecare dintre noi este recunoscător, este ocazia de a ne reconecta cu sinele nostru profund, de a celebra frumusețea și miracolul fiecărei zile primite în dar.

În acest an, în prag de sărbători, te invităm într-o călătorie gurmandă cu ajutorul celor 24 de delicii ale noului Calendar Advent SABON!

În interiorul fiecărei mici cutii se ascunde câte un răsfăț pentru îngrijirea pielii, pentru baie sau un tratament corporal care abia așteaptă să fie descoperit și testat.Cadoul perfect pentru cei dragi sau 24 de momente magice în care să descoperi, cu bucurie de copil, surprize pentru tine!

Caută produsele Sabon în magazinele fizice sau în magazinul online Sabon!Blog editor: Simona Tucu


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!