"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 3 iunie 2022

Ritualuri Sabon pentru o vară parfumata și energizantă

 


Un masaj eficient, care oferă rezultate pe termen lung, începe cu un ritual de exfoliere.

Exfolierea asigură nu doar frumusețea si strălucirea pielii, ci si regenerarea celulară, prin îndepărtarea celulelor moarte.

 

“Alegerea unui scrub potrivit se face ținând cont de concentrația ingredientelor active prezente in produs, cumulate astfel încât să mențină pielea sănătoasă. Pentru a obține un efect de luminozitate si hidratare, se va alege un scrub ce conține ingrediente de bună calitate, spre exemplu cele de la Sabon, care conțin uleiuri parfumate si sare de la Marea Moarta. Acestea oferă o capacitate ridicată de exfoliere, iar uleiurile parfumate de îngrijire mențin pielea catifelată si oferă confort prin aromele atent selecționate.” explică Romeo Tudorache, fondatorul Urban Masaj.

 


Respectarea pașilor acestui ritual este însă la fel de importantă. O exfoliere corectă presupune un proces blând de îndepărtare a celulelor moarte de la suprafața pielii, pentru a putea pătrunde substanțele topice care sunt aplicate - uleiuri sau creme.


În acest sens, Romeo Tudorache recomanda: “La Urban Masaj puteți încerca doua ritualuri cu produse Sabon, si anume: Royal Feet Ritual si Summer Energizing Ritual. Un ritual de răsfăț complet începe cu scăldarea picioarelor într-o baie caldă aromată ce ajuta la detensionare si relaxare musculară. Apoi se aplică scrubul Sabon care se masează ușor cu mișcări circulare pentru a îndepărta celulele moarte, fără a agresa si irita pielea. Particulele scrubului se îndepărtează cu prosoape calde, lăsând astfel pielea curată si catifelată. Urmează apoi un masaj reflexogen al tălpilor cu o cremă mentolată si revigorantă, în cazul ritualului pentru picioare, sau un masaj din tălpi până in creștetul capului cu uleiuri Sabon si săculeți aromați în cazul ritualului energizant de vară.

 

Clienții noștri apreciază fiecare detaliu în studiourile Urban Masaj. De la atmosfera caldă și primitoare, decorul inedit din fiecare cameră de terapie până la produsele pe care le folosim. Fiecare experiență este o călătorie tactilă si olfactivă a cărei destinație finală este starea de bine.”

 


Urban Masaj deține o rețea de 3 saloane, localizate în zone cheie ale Bucureștiului, unde oferă servicii de masaj si terapii de recuperare.

 

Romeo Tudorache, fondatorul Urban Masaj, medaliat cu argint la Concursul European de Masaj (EMA2019) este absolvent al Facultatii de Kinetoterapie si motricitate specială.Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!