"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 2 aprilie 2022

Rutină de skincare pentru ten cu probleme de hiperpigmentare și deshidratare| SOLE3011 cod de reducere 5% pe sole.ro


rutina skincare ten problematic

Pe contul meu de Instagram pun mereu exemple din rutinele mele de skincare. Dacă nu mă urmăriți încă, va aștept pe @simonatucu.

Îmi place să împărtășesc cu a mea comunitate combinații de produse care sunt compatibile ca textură si funcționează eficient împreună. 


Unul dintre aceste exemple cuprinde patru produse lipsite de alcool, parfum sau uleiuri esențiale. Din acest considerent, le apreciez ca fiind potrivite chiar și tenului sensibil. 

La această rutină am apelat într-o seară când am simțit nevoie de o hidratare mai intensă. Așadar, in ordinea aplicării pe ten, am folosit: 



⚜️Toner pentru primul pas iUnik Vitamin  Hialuronic Acid Vitalizing Toner. Se poate achiziționa de pe sole.ro cu 15% reducere în prezent.


Codul meu de afiliat SOLE3011 îți aduce 5% extra reducere.


Este un toner cu consistentă de gel mai vâscos decât sunt tonetele asiatice in mod frecvent. Seamănă mai degrabă cu un essence după textură. Dar si ca ingrediente nu este mai prejos. Abundă in elemente hidratante, calmante si antioxidanți. Are niacinamide in prima parte a listei - un ingredient frecvent utilizat in produsele care targetează hiperpigmentarea tenului. 


Datorită texturii si formulei bogate în ingrediente benefice, acest tip de toner îl văd potrivit si ca unic produs de hidratare pentru tenurile grase, cu exces de sebum, care preferă texturi ușoare, cu absorbție rapidă in piele. Prin aplicarea unor straturi suprapuse, se poate obține un nivel mai mare de hidratare. 


⚜️Peptide Booster de la Paula’s Choice este cel mai complex ser cu peptide pe care îl cunosc eu, conține nu mai puțin de 8 tipuri diferite de peptide, plus aminoacizi si ingrediente reparatoare. Îl folosesc pentru proprietățile sale AntiAging, este unul dintre produsele Paulas Choice la care revin mereu pentru. Are o textura de gel lichid care se absoarbe rapid si nu face scămițe in combinație cu alte produse de skincare. 


⚜️Discoloration Repair Serum de la Paula’s Choice este un alt ser complex pe care l-am utilizat in cadrul aceleași rutine. Serul conține o combinație de 3 ingrediente cheie: 

  • 5% Niacinamide 
  • 0,3% acid tranexamic si 
  • 0,5% bakuchiol

Serul are o textură cremoasă, hidratantă. Lucrează eficient pe prevenirea si tratarea zonelor hiperpigmentate ale pielii, de diverse cauze, dar si pe semnele de îmbătrânire a pielii. 


⚜️Sigilarea am făcut-o cu Liquid Gold de la Stratia, ceramide si acizi grași intr-o formulă foarte fain gândită si colorată intr-u galben-auriu absolut natural (conține cătina). Despre acest produs minunat am un articol amplu scris acum ceva timp. 



Voi ați încercat vreunul dintre aceste produse din rutina mea?




Blog editor: Simona Tucu




5 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!