"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 20 martie 2021

Am testat Lysaskin Xerolys 5 de la magnifiqueskin.ro




Săptămâna trecută v-am arătat pe instagram două produse de îngrijire a pielii #Lysaskin care au ajuns la mine prin intermediul campaniei buzzstore.ro organizată împreună cu magnifiqueskin.ro.
Am primit Xerolys 5 și Xerolys 10. Cel din urmă a ajuns la o prietenă care și-a împărtășit deja impresiile pe contul său de instagram, iar eu am păstrat varianta Xerolys 5 pentru că este potrivită și pentru aplicarea pe față, spre deosebire de celălalt flacon care este descrisă ca fiind o emulsie doar pentru corp, și astfel eram curioasă cum se simte textura sa și pe ten.

Xerolys5 este o emulsie hidratantă și relipidifiantă pentru față și corp potrivită pentru:
◾ Piele uscată
◾ Xeroză
◾ Piele îmbătrânită
◾ Agresiuni climatice
◾ Terapie PUVA
◾ Prurit moderat

Conține complexul brevetat #URODIUM - uree 5% + clorură de sodiu 2% + glicerină + lactat de sodiu. Crește puterea de hidratare a pielii cu până la 50% la 6 ore după aplicare, în comparație cu alte produse care conțin uree.



Pentru partea inferioară a corpului, unde mă confrunt cu o pielea uscată și uneori foarte uscată, am mai folosit produse pe bază de uree care s-au dovedit a fi extrem de eficiente, iar acesta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încerc și aceste formule #MagnifiqueSkin. 

Din păcate, în momentul în care am primit coletul, mâinile mele s-au dovedit a fi mai uscate decât restul corpului, așa că Xerolys5 este principalul meu aliat în lupta cu deshidratarea profundă a mâinilor. 
Dat fiind faptul că sunt cu mereu în contact cu apa și detergenții de vase, bariera de protecție a pielii este compromisă și în prezent încerc pe cât posibil să aplic crema de mai multe ori pe zi pentru a reface pe cât posibil startul hidrolipidic al pielii. 

Cu toată sinceritatea vă mărturisesc faptul că flaconul cu pompiță este cel care mi-a ușurat tot acest proces. Este extrem de simplu să apăs o dată pe dozator și să aplic emulsia pe mâini, uneori chiar fără să mă folosesc de palme, dacă vă închipuiți cum e posibil asta. Adevărul e că îmi displace profund senzația de mâini unsuroase, acesta fiind și motivul pentru care folosesc foarte rar cremele de mâini. 
Dacă mă întrebați de textură, să știți că această se simte ușor siliconată și în cazul mâinilor mele foarte uscate, se absoarbe foarte repede în piele. A reușit să îmi schimbe aspectul mâinilor încă de la prima aplicare, iar în câteva zile, chiar și zona dintre degete, cel mai puternic afectată de uscăciune și deshidratare, s-a refăcut frumos. 
În prezent sunt perfect mulțumită de aspectul mâinilor mele, se observă și vizual o îmbunătățire majoră, dar mai ales se simte. Pielea este catifelată și elastică din nou.

Pe corp nu o aplic în fiecare zi, deși ar trebui, pentru că de la talie în jos, pielea mea este uscată și pe gambe chiar se descuamează. Cu fiecare aplicare aspectul se îmbunătățește. Se absoarbe rapid și pe corp și mă pot îmbrăca destul de repede. 

Aplicat pe față, se absoarbe mai greu în piele decât pe restul corpului, însă tenul meu este normal, nu experimentez nicio problemă legată de deshidratare sau uscăciune a pielii. 
Am aplicat emulsia după toner și acid hialuronic, ca parte din rutina mea minimalistă de hidratare a pielii. Este o cremă excelentă pentru sigilarea rutinei de seară, aplicată ca ultim pas, după seruri sau activi. 

Are indicații de folosire și la copiii cu vârsta de peste 3 ani.




Varianta Xerolys10 are același complex URODIUM cu 10% uree, 5% clorură de sodiu + glicerină + acid lactic și targetează:
◾ Pielea foarte uscată 
◾ Ihtioză
◾ Dermatită iritativă 
◾ Prurit senil 
◾ Prurit post-hemodializă

Aceasta este varianta cu 10% uree, este recomandată doar pentru corp și cu siguranță gradul de hidratare este mult mai puternic. Este varianta pe care a testat-o prietena mea, Emilia. 
Are și acid lactic în compoziție, ceea ce necesită obligatoriu folosirea unui produs cu factor de protecție solară pe zonele expuse soarelui.


Ambele variante Xerolys au parfum pe ultimul loc în lista de ingrediente (parfum care exclude cei 26 cei mai comuni alergeni). 



                                         Voi ați încercat vreuna dintre cele două variante? 



                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

20 de comentarii:

  1. suna bine, eu am pielea uscata cam de la 13 ani si mereu trebuie sa pun tone de creme...

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac tare mult produsele cu pompita si le aleg cel mai des. Bine de stiut ca e un produs bun, ma confrunt si eu cu piele uscata si cautam un produs eficient.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am avut ocazia de a încerca aceste produse, însă cu siguranță aș avea nevoie de ele la cum arată pielea mâinilor mele în perioada aceasta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu le-am incercat, dar cred ca sunt minunate in sezonul rece :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am testat aceasta varianta si ma declar foarte multumita de ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu le-am încercat, dar m-ai făcut curioasă. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am probleme cu pielea uscata, doar uneori imi mai da batati de cap, ma bucur ca ti-a fost de folos si ca brandul are produse de calitate.

    RăspundețiȘtergere
  8. Xerolys5 il voi cauta si eu, caci la fel ca tine stau cu pielea uscata la nivelul mainilor. Multumesc pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Trebuie neapărat sa imi iau si eu aceste produse. Mi ar fi de mare ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi+am propus să încerc și eu produsele acestea cât de curând. Par super!

    RăspundețiȘtergere
  11. Până acum nu am auzit de produsele de îngrijire Lysaskin, dar ce am aflat despre emulsia descrisă de tine, Xerolys 5, mi-a stârnit curiozitatea. Îmi plac produsele care îmi lasă pielea luminoasă și cu un aspect plăcut, prin urmare sunt tentată să-l încerc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am tot vazut aceste produse in mediul online. Am citit doar pareri bune despre ele, sigur o sa le incerc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Faptul ca au o concentratie asa de mare de uree le face foarte tentante pentru mine si pielea mea cea uscata.

    RăspundețiȘtergere
  14. Xerolys5 mi s-a potrivit perfect ! Hidrateaza si hraneste pielea uscata in prodfunzime!

    RăspundețiȘtergere
  15. Le-am testat pe amandoua, dar Xerolys 5 a ramas preferata mea. 10 este prea grasa pentru nevoile pielii mele.

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu folosesc aceste creme si ma impac tare bine cu ele

    RăspundețiȘtergere
  17. Cred ca ar fi ideale si pentru pielea mea uscata. 😊 😊

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu l-am incercat. Dar ar trebui sa imi iau. De la detergenti am si eu mainile uscate.

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu am incercat aceste produse pana acum, dar sunt fooarte tentant sa o fac, multumesc mult pt informatii!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ambele mi-au plăcut și au hidratat intens. 🥰🥰🥰.Acum folosesc varianta cu 5🤍

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!