"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 9 martie 2021

Ținute de primăvară Femmeluxe



Actualul context pandemic care ne ține viața în loc de un an de zile, nu mă motivează aproape deloc pentru cumpărături de haine și cosmetice. Ieșim puțin și petrecem timp încercând să evităm zonele aglomerate. Dar măcar suntem sănătoși, iar asta este cel mai important.


Ultima comandă femmeluxe a avut în centru două jachete din jeans aproape identice ca model, diferite doar prin culorile alese, negru, respectiv alb. Am ales și o pereche de colanți negri ușor lucioși pentru a-i purta cu bocanci, dar cred că următorul număr m-ar fi avantajat puțin mai mult. Îi simt pe aceștia ușor rigizi. Îmi place însă faptul că au talia înaltă și se simt foarte confortabil datorită acestui fapt, minimizând posibilitatea de a aluneca pe piele (un lucru comun colanților lucioși). Ii găsiți pe site în categoria dedicată sub denumirea de Black High Waisted Faux Leather Look Leggings Catriona.



Mi-am dorit foarte mult jacheta neagră Black Cropped Denim Jacket Noemi pentru a o purta cu fustele mele cloș cu talie înaltă. Mi-am dorit de mult timp o jachetă a cărei tăietură să se oprească fix deasupra betelie fustei, însă varianta este puțin mai scurtă de atât și se oprește undeva sub sâni.

Dar calitativ, este un produs bun, cusături sigure, material ușor rigid și tare. Mi-am ales cel mai mic număr pentru că mi-am dorit să vină foarte strâmtă și nu intenționez să îi închid nasturii (nu ar merge însă dacă aș vrea). 



Varianta pe alb White Cropped Denim Jacket Noemi pare ușor mai mare, cu jumătate de număr aș spune. Are aceeași umeri ușor bufanți care avantajează persoanele cu șolduri rotunde deoarece creează un echilibru. Nu e cazul meu însă. Pe mine mă cam dezavantajează astfel de umeri pentru că îmi dezechilibrează optic silueta. Părul lung salvează însă situația.

Jacheta albă nu pot să o asociez decât cu alte elemente albe în cadrul ținutei. Nu sunt o mare consumatoare de articole vestimentare albe, motiv pentru care imaginația nu mă prea ajută în acest sens.

Așadar, acestea sunt cele trei articole alese de acestă dată de pe site-ul celor de la femmeluxe.

                                                 

                                                            Ați purta vreunul dintre ele?



                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!