"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 22 iulie 2020

GamARde Solaire SPF 50 loțiune de protecție solare cu filtre 100% minerale



V-am povestit în acest articol despre crema de protecție solară pe care o folosesc pentru copiii mei, un produs 100% natural marca GamARde, iar acum vreau să vă vorbesc puțin și despre crema solară pe care o folosesc eu pentru corp – GamARde Solair SPF 50.

Face parte din aceeași categorie de creme cu protecție solară fără filtre sintetice, conține doar cele două filtre minerale binecunoscute: titanium dioxide și oxid de zinc, în această formulă ambele fiind nano.



Are o textură fluidă, se întinde foarte ușor și nu lasă absolut deloc peliculă albicioasă, ci doar una ușor satinată datorită uleiurilor din compoziție (ulei de susan, ulei de jojoba, unt de shea, ulei de argan, de soia și ulei de ricin), dar care se absoarbe în piele într-o proporție destul de mare. Îmi place faptul că protejează și hrănește pielea în același timp. 
Trebuie să mărturisesc faptul că textura foarte prietenoasă este cea care m-a determinat să o aleg de fiecare dată în detrimentul altor produse de protecție solară din colecția mea din această vară.

Deși are doar filtre solare minerale, ca și varianta pentru bebeluși, GamARde Soalair SPF 50 are mai multe tipuri de parfum în compoziție, spre deosebire de cea mai sus menționată, undeva spre finalul listei, precum și ulei de lavandă, ulei de scorțișoară și de ylang – ylang. Toate aceste ingrediente îi conferă un parfum foarte puternic acestui produs, miros care rămâne impregnat în piele precum o cremă de corp parfumată.

După cum știți, atunci când vine vorba despre produsele pentru îngrijirea corpului, nu am nicio problemă cu parfumul, din contră chiar, le prefer pe cele parfumate intens, așadar nici cu acest SPF nu am nicio problemă, însă trebuie să menționez acest aspect pentru că sunt persoane care nu tolerează parfumul și uleiurile esențiale nici în produsele pentru îngrijirea corpului.  


Și acest produs are același tip de flacon pe care eu îl ador și mi l-aș dori pentru toate produsele mele de skincare – airless și opac pentru a proteja conținutul de aer și lumină, conservându-i astfel proprietățile.

Este creat din ingrediente 100% naturale, 12% dintre ele provin din culturi organice, nu conține alcool, coloranți sintetici, conservanți și are valabilitate 3 luni de la deschidere.



Citiți mai multe despre GamARde Solaire SPF 50 pe site-ul oficial GamARde, de unde, în prezent îl puteți achiziționa cu 30% reducere!!!

Nu uitați să aruncați o privire și peste varianta pentru copii și bebeluși despre care am scris anterior. O formulă curată care poate fi folosită, desigur, la orice vârstă.




Voi ați încercat vreunul dintre aceste două produse?



                            Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

8 comentarii:

  1. Pana acum nu am folosit decat varianta pentru copii, dar mi-a placut atat de mult incat imi doresc sa incerc si alte produse de la ei

    RăspundețiȘtergere
  2. Pe cea de copii o avem si noi si e tare buna. O sa mi-o cumpar si pe asta, sunt sigura ca o sa imi placa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe cea pentru copii o folosim și noi, dar acum m-ai făcut curioasa despre cea de adulți. Mi-o doresc și eu! ❤️

    RăspundețiȘtergere
  4. Protectia solara este extrem de importanta. Ar trebui sa avem acest obicei sanatos in orice anotimp. ☺

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt atât de micuțe... Perfecte pentru o vacanta cu fiul meu. Reducerea e generoasa, am sa profit 👍😁

    RăspundețiȘtergere
  6. Valeria Chertes1 august 2020 la 19:10

    Mulțumim pentru recomandare.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!