"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 11 aprilie 2020

Extensiile de păr - mici artificii pentru o schimbare totală de look



Extensiile de păr mi se par a fi unul dintre acele artificii care te pot ajuta să îți schimbi radical look-ul. Am purtat extensii de păr în ziua nunții, nu pentru a adăuga lungime părului, ci pentru a crea mai mult volum, mai ales că am avut o coafură lejeră cu părul ondulat, prins doar ușor pe laterale. 

Extensiile de păr, alese în culoarea părului meu, m-au ajutat să obțin exact acel volum pe care mi-l doream, fără să fie câtuși de puțin vizibil că am apelat la un mic truc.

Desigur, majoritatea alegem extensii de păr pentru a modifica lungimea părului, dar dincolo de asta, există o gamă foarte largă de extensii de păr care te pot ajuta să-ți schimbi look-ul aproape radical.



Pe site-ul neer.ro am găsit extensii de păr sub formă de breton, un accesoriu pe care mi l-am dorit mereu și pe care cred că l-aș purta foarte des atunci când îmi las părul natural, drept, fără a-l ondula.

Tot pentru părul meu drept am găsit extensii de păr sub formă de coadă de cal. Aceasta mi se pare un accesoriu extrem de util mai ales atunci când vrei să creezi un look studiat asemănător cu cel purtat de Jennifer Lopez în 2017 la premiile Billboard Latin Music. 
Întotdeauna mi-am dorit o astfel de coadă, este foarte ușor de atașat la părul tău, nu trebuie decât să o legi cu panglica sa la propria ta coadă prinsă și aranjată în prealabil. Se obține o coafură de mare impact într-un timp foarte scurt, fără să fie nevoie de niciun ajutor, iar asta înseamnă mare lucru mai ales atunci când nu ești cea mai îndemânatică persoană atunci când vine vorba de coafură.

Mai există accesorii pentru coc cu diverse împletituri, cozi ondulate sau șuvițe colorate, cu diverse tipuri de prindere în funcție de preferințe și nevoi. Extensiile de păr de pe acest site sunt din păr sintetic și în prezent se găsesc în promoție la un preț foarte bun, nu trebuie decât să găsești nuanța potrivită părului tău.

Tu ai purta extensii de par? Ce te tentează, extensiile clasice cu clipsuri sau accesorii sub forma de coadă ponytail?



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

3 comentarii:

  1. Multumim frumos pentru recomandare! Sunt foarte faine pentru cine vrea un par frumos si des!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut ocazia sa port dar mi as dori!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt fan extensii ,le admir doar la alte fete.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!