"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 1 ianuarie 2020

Dezinfectant ASEVI GERPOSTAR PLUS, 750ML, cu acțiune bactericidă și fungicidă

Curățenia a fost dintotdeauna un aspect important în viața nostră, dar în contextul actual, al  acestei pandemii care ne-a schimbat radical viața, igienizarea casei a devenit o preocupare zilnică de maximă importanță, obligându-ne să ne punem la curent cu toate produsele de igienă de pe piață, să învățăm să citim etichetele și să le alegem pe acelea care ne oferă maximă protecție, atât împotriva bacteriilor, fungilor cât și a virusurilor. 


Mai jos să vă las câteva informații despre unul dintre dezinfectanții Asevi lansați recent pe piață: 

Dezinfectantul Asevi Gerpostar Plus cu acțiune bactericidă și fungicidă – a primit aviz favorabil săptămâna trecută de la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”, prin Laboratorul Control Calitate care, conform Ordonanței Militare 4 din 29 Martie 2020, pe durata stării de urgență efectuează teste de determinare a activității bactericide, fungicide, levuricide și virucide pentru substanțe biocide.

Formula conține săruri cuaternare de amoniu (benzyl-C12-16 alchildimetil clorid), respectă cele mai stricte cerințe de mediu pentru Ecotoxicitate și combină o mare putere de curățare cu maximă eficienţă bactericidă și fungicidă, eliminând 99.9% din germeni, bacterii și ciuperci (Pseudomonas Aeruginosa, Staphylococcus Aereus, Escherichia Coli, Enterococcus Hirae, Candida Albicans, Aspergillus Brasiliensis). 

Soluția se pulverizează pe orice tip de suprafața: 
  • mese de lucru, 
  • obiecte sanitare, 
  • cabine de duş, 
  • interior/exterior electrocasnice, 
  • jucării bebeluși, 
  • accesorii animale de companie, 
  • coșuri și pubele de gunoi, 
  • toate tipurile de pardoseli. 

Nu pătează țesăturile, nu afectează suprafețele delicate (marmură, inox, lemn) și nu necesită clătire. Datorită formulei sale cu mare efect rezidual, Gerpostar Plus continuă să dezinfecteze suprafața și după aplicare, acționând constant timp de 2 ore și împiedicând înmulțirea agenților patogeni. Formula dezinfectantului Gerpostar Plus îndeplinește cele mai înalte standarde (UNE-EN 13697), fiind perfect adaptată noii legislații privind produsele biocide și garantând decontaminarea. 

În curând dezinfectantul Asevi Gerpostar Pro va putea fi găsit în lanțurile de magazine Kaufland, Mega Image, Cora și Metro. 




                              Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu


3 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!