"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 22 martie 2020

Elmiplant lansează gama Hyaluronic Gold. Impresii despre Serul antirid Elmiplant Hyaluronic Gold cu perle cu efect de umplere



Ultima lansare Elmiplant ajunsă recent și la mine, este Hyaluronic Gold care cuprinde 3 produse pentru îngrijirea pielii targetate peste 45 de ani, cu acid hialuronic în compoziție. 
◾ Cremă antirid de zi cu efect de reumplere, spf 10,
◾ Cremă antirid de noapte cu efect de reumplere,
◾ Ser antirid cu perle cu efect de reumplere.

Dintre acestea, am ales să studiez puțin Serul antirid cu cu perle cu efect de umplere - are o singură moleculă de acid hialuronic în compoziție (sodiul hyaluronate - bine tolerat de piele și cu ușoară penetrabilitate), dar conține și niacinamide, în partea superioară a listei, glicerină, alantoină și chiar un ferment (orez macerat)
Are o textură ușoară care se absoarbe repede în piele, este foarte plăcut la aplicare și ușor de integrat într-o rutină complexă. Textura este una foarte reușită și Elmiplant primește o mare bilă albă pentru că a reușit să creeze un produs superior din acest punct de vedere. 

Din păcate însă are și un parfum în compoziție care se simte destul de tare la aplicare. Mi-ar fi plăcut să păstreze formula curată de la un capăt la altul al listei. 
În rest, nu conține alcool (cremele în schimb au), uleiuri esențiale sau vreun alt ingredient problematic (are sodium hydroxide spre finalul listei, probabil într-o cantitate foarte mică, necesară ajustării ph-ului).

Bineînțeles este un produs care poate fi folosit de orice categorie de vârstă pentru beneficiile acidului hialuronic (chiar și o singură moleculă funcționează din experiența mea), dar și ale celorlalte ingrediente, atât timp cât parfumul nu vă pune probleme.
Se poate aplica și seara și dimineața pe tenul umed înainte de crema hidratantă sau cu SPF (minim 30).
E ambalat drăguț în acest recipient cu pompiță, iar perlele se sparg în momentul în care trec prin dispozitivul aplicatorului. 

În cazul meu, cel mai probabil va ajunge la mama, cred că tocmai a terminat o altă variantă de acid hialuronic asiatic, la fel, cu o singură moleculă HA! 😊




Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

20 de comentarii:

  1. Mi se par super produse.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am mai folosit de foarte mult timp produse Elmiplant, acestea arat foarte bine, ambalajele sunt asa luxury si parca ma indeamna sa le incerc si eu

    RăspundețiȘtergere
  3. Încă nu am avut ocazia de a încerca această nouă gamă, dar sper să o pot face cât de curând.

    RăspundețiȘtergere
  4. Produsele Elmiplant sunt foarte bune! Pe acesta i le-as darui mamei mele. Ar fi foarte incantata de ele!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Produsele Elmiplant sunt printre preferatele mele. Voi achiziționa aceasta gama pentru mama mea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna idee de cadou pentru mama mea de Pasti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, cat de fain arata! Imi place maxim modul de prezentare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua ...am cumparat crema de la emiplant 35+ si am cumparat un ser exact acela din crema ...dar un lucrul nu înțeleg !!! Acest ser se folosecte pe ten uscat sau prima data folosesc crema de la accea gama si pe urma emiplant si eu am 40 de ani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna ziua, produsele de ingrijire se aplica pe fata in mod normal in functie de textura lor, de la lichide pana la cremele cele mai grase sau uleiuri.
      O rutina ar putea arata asa: curatarea fetei cu un gel de spalare, aplicare lotiune tonica (daca exista), serul si apoi crema. In general serurile se aplica inaintea cremei.
      Cat despre faptul ca pe anumite produse este mentionata categoria de varsta, sa stiti ca acest lucru este cumava irelevant. Conteaza ce nevoi are pielea. Daca ai 30 de ani de exemplu, dar ai riduri pronuntate poate ar fi mai pitrivita o crema 45+ care sa aiba retinol de exemplu, daca ai 40 de ani si te confrunti cu acneea, e mai potrivita o gama 20+ si asa mai departe. :)
      Sper ca v-am fost de folos!
      Sa le folositi cu bune rezultate!

      Ștergere
  9. De o săptămână aplic serul cu perle,sînt foarte mulțumită .Recomand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur sa aud! Sa il folositi cu bune rezultate in continuare!

      Ștergere
  10. Buna! Am primit serul cadou de la colega mea. Il cumparase pentru ea si nu ii era potrivit. L-am aplicat mai mult din curiozîtate, aceasta in conditiile in care am folosit seruri Lancome si E. Lauder. Pot spune ca este wow. Aproape la nivelul marcilor Lancome si Lauder. Da tenului o luminozitate si umplere soft. Aplic serul, crema de zi un fond de ten fluid, pudra transparenta, rimel si ruj. Practic, serul Elmiplant da o baza buna pentru un machiaj minim. Am un ten mixt, usor cuperozic cu pori dilatati si 44 de ani. Deeeci, un mare DA acestei noi game. Voi cumpara si cremele. 🤗

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare sa aud ca va place asa de tare. Este o gama foarte iubita din ceea ce am vazut eu! :)

      Ștergere
  11. Numai bine ca au cei din Kaufland super oferta, cred ca le voi incerca.

    RăspundețiȘtergere
  12. Super produse ,iubesc toate variantele de la elmiplant le folosesc de ani de zile,păcat că nu mai produc crema de față la tub aceia cu lemn dulce,care avea și filtru uv și era împotriva petelor pigmentare.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna ziua, sunt la, al doilea tub deja eu sunt tare încântată, imi plsce cum lasa fata, chiar mi se pare ca e un produs minunat

    RăspundețiȘtergere
  14. Abia am achiziționat crema serul și crema pentru în jurul ochilor. Va rog sa mi dați un sfat cum sa le aplic pentru rezultate optime. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna ziua! Crema contur de ochi o puteti folosi si dimineata sub cream cu spf, iar seara serul si crema de ochi se folosesc după curatarea tenului (demachiere si spalare cu un produs bland) și după aplicarea unui toner (daca aveti unul in rutina). La final se sigilieaza rutina cu o cremă hidratanta.
      Bune rezultate va doresc!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!