"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 28 ianuarie 2020

Good Molecules Niacinamide Serum, review| părerea și experiența mea

➤ Good Molecules 10% Niacinamide Serum - ce este și pentru ce se folosește?


Niacinamide Serum este unul dintre cele patru produse Good Molecules pe care le-am primit anul trecut din partea site-ului www.beautylish.com și pe care vi le-a arătat deseori în cadrul postărilor mele de pe instagram cu rutina zilnică de skincare.  

Am mai folosit niacinamide și în trecut și am scris despre acest ingredient în cadrul acestui articol. Încă de atunci am fost convinsă că nu ar trebui să îmi lipsească un astfel de produs din rutină, pentru că răspunde mai multor nevoi pe care tenul meu le are în momentul de față, astfel încât, am decis să folosesc în mod permanent. 

De atunci și până acum, au apărut pe piață mai multe produse care au în componență niacinamide în concentrație de 5% sau 10%, la prețuri mai mici sau mai mari, în funcție de complexitatea formulei. 

Good Molecules Niacinamide Serum 10% are o formulă simplă, nu conține niciun alt ingredient vedetă pe lângă niacinamide, dar pentru mine, care am multe alte produse complexe în rutină, este exact ceea ce îmi trebuie și funcționează de minune. 

Niacinamide reprezintă o formă a vitaminei B3 și este folosită ca principiu activ în produse cosmetice în următoarele scopuri:
  1. reducerea aspectului porilor dilatați,
  2. reglarea producției de sebum,
  3. întărirea barierei de protecție a pielii,
  4. îmbunătățirea texturii pielii,
  5. combaterea ridurilor și a semnelor de îmbătrânire,
  6. estomparea petelor post acnee.

Good Molecules Niacinamide Serum este ambalat într-o sticluță din sticlă semi-opacă, prevăzută cu pipetă, iar textura este de gel foarte lichid. Unul dintre atributele care îmi plac cel mai mult la acest produs, este tocmai această textură ușoară, care se absoarbe foarte repede în piele și care permite o aplicarea ulterioară a oricărui alt produs de îngrijire, indiferent de brand.
De fapt, asta este o caracteristică a tuturor produselor Good Molecules pe care le-am încercat - textura acesta minunată care permite layering. Situându-se cam în aceeași categorie de preț cu The Ordinary, produsele Good Molecules sunt net superioare din acest punct de vedere, cel puțin față cele 4-5 produse TO pe care le-am încercat până în prezent și pe care nu le-am putut folosi din cauza texturii incompatibile cu restul produselor din rutina mea de la momentul respectiv.

Nu conține parfum, uleiuri esențiale sau alcool, are o listă curată de ingrediente și poate fi folosit și de tenul sensibil, în măsura în care tolerează acest ingredient. 


➤ Niacinamide Serum - cum îl folosesc și ce rezultate am obținut


Folosesc serul cu niacinamide Good Molecules aproape în fiecare zi (îl omit numai dacă mă grăbesc tare și sar peste anumiți pași), în rutina de dimineața după ce aplic acidul hialuronic Hada Labo. Pentru că îl tolerez perfect, uneori îl aplic și seara, de obicei când fac pauză de activi și rămân doar pe hidratare și emoliere. Dat fiind faptul că niacinamide lucrează și pe întărirea barierei de protecție a pielii, mi se pare că face o echipă foarte bună cu loțiunea cu acid hialuronic, crema cu extract de melc și cea cu ceramide și acizi grași, așa că de obicei este parte integrantă a acestei formule de 4.

EXEMPLU DE RUTINĂ DE DIMINEAȚĂ CU NIACINAMIDE
APĂ TERMALĂ - LOȚIUNE ACID HIALURONIC - NIACINAMIDE - SER CU CERAMIDE

Deocamdată porii mei sunt foarte curați, excesul de sebum s-a diminuat și am trecut de la ten mixt, la ten normal. Acest lucru mi-a fost confirmat de Corina Allan la scanarea pielii din toamna anului trecut cu Observ 520
Nu atribui acest lucru în totalitate serului cu niacinamide de la Good Molecules pentru că am trecut și prin cea de-a doua sarcină și peste schimbările hormonale aferente, dar consider că un mic rol măcar îl are și el, așa cum s-a întâmplat și cu produsul de la Paulas Choice, despre care v-a povestit în link. 
Și pentru că prima dată am observat că bunele rezultate se mențin doar atât timp cât folosesc niacinamide, am decis să îi fac loc permanent în rutina mea. Următorul va fi tot Paulas Choice, așa s-a nimerit, dar plănuiesc o comandă Good Molecules mai complexă pe viitor, special pentru acest ser pe care eu îl consider cel mai reușit produs din oferta Good Molecules


➤ Cum pot comanda Good Molecules Niacinamide Serum?


Good Molecules Niacinamide Serum 10% are un preț de doar 6 dolari și îl găsiți pe www.beautylish.com. Se fac livrări și în România, iar costul transportului este de 15 dolari. Părerea mea este că merită din plin să faci o comandă comună cu una-două prietene pentru a împărți costul transportului, sunt câteva produse chiar foarte faine, iar prețurile sunt la fel de mici. 



Nu uita, indiferent de rutina de îngrijire a tenului pe care o practici și de machiajul pe care îl aplici dimineața, crema cu spf 30 sau 50 este obligatorie!

#niciozifaraprotectiesolara




Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

10 comentarii:

  1. Ce produs interesant! Poate o sa il testez si eu. Merci pentru recomandare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am sa incep sa folosesc si eu Niacinamide, sunt foarte curioasa de efectele sale.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubesc toate serurile. Sunt concentrate, țin mult timp și prețul e accesibil, comparabil cu o crema...Însă per total funcționează mai bine decât o crema în cazul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am folosit niciodata Niacinamide, desi am tot citit despre beneficiile lor. Totusi, ma tenteaza din ce in ce mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu mi-am luat de la The Ordinary si imi plac si mie cum arata pe ten. Am luat o mica pauza in a mai folosi genul asta de produse pe perioada sarcinii, dar imi voi relua obiceiurile dupa ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu știam de acest brand, dar ma voi documenta mai mult despre produse și poate vii reuși sa introduc ceva în rutina mea.

    RăspundețiȘtergere
  7. E prima data cand aud de acest brand. Suna bine produsele pe care le ai, poate le ofer si eu o sansa. O sa caut sa vad ce alte produse mai au. ^_^

    RăspundețiȘtergere
  8. Am si eu pe lista niacinamidele si produsele acestea par interesante.

    RăspundețiȘtergere
  9. Îmi plac mult serurile și mi se par mult mai bune decât o cremă ,aceste Niacinamide nu le-am încercat ,dar pe viitor vreau și eu să le testez,că îmi par destul de bune .Mulțumim pentru recomandare !

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!