"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 31 mai 2017

Ce am primit în punguța Cupio la #beautybloggersmeetingtimisoara3

Vă spuneam săptămâna trecută că la evenimentul dedicat beauty bloggerilor din Timișoara am avut parte și de o prezentare Cupio unde ni s-a făcut cunoștință cu pigmenții pe care acest brand îi comercializează și unde am primit și câteva produse pentru testare. Probabil cunoașteți Cupio prin prisma produselor destinate cosmeticii unghiilor, mai ales a gelurilor și a ojelor semipermanente, însă în magazine și pe site găsim o linie bogată și de produse pentru machiaj, categorie, recunosc, mult mai interesantă pentru mine. 

Așadar aceasta este punguța cu cosmeticele Cupio:


Pe primul loc aș pune acest burețel din silicon pentru aplicarea fondului de ten. Am văzut foarte multe filmulețe pe instagram cu acest tip de burețel, însă eu nu am mai folosit această metodă până în prezent. Încă de când am văzut acele clipuri și chiar și după ce l-am întors pe al meu pe toate părțile, nu sunt sigură că voi obține rezultate prea satisfăcătoare, nu știu de ce sunt atât de sceptică, dar îl voi testa în curând în speranța că îmi va spulbera toate prejudecățile.


Am mai primit un ruj mat într-o culoare puternică de roșu pe care din păcate nu am putut să o surprind cu fidelitate, lumina nu m-a ajutat deloc, dar mizez ca la momentul folosirii voi reuși să-i surprind și să-i redau nuanța sa reală. Culoarea este potrivită pentru mine, la fel și textura mată, așadar cu siguranță va fi un ruj pe care îl voi adopta cu drag în rutina mea de machiaj. 



Și bineînțeles un pigment - un oliv întunecat foarte potrivit ochilor mei verzi-albăstrui. Am tot căutat ocazia potrivită să-l încerc, însă un pigment necesită ceva mai mult timp pentru aplicare. Se știe că pulberea sidefată se împrăștie foarte ușor dacă nu se lucrează cu grijă. 


Precum spuneam Cupio are vreo 60 de nuanțe de pigmenți, tot felul de culori și nuanțe, care mai de care mai interesante, imposibil să nu găsești ceva care să te atragă. 


Așadar acestea sunt produsele Cupio pe care le-am primit eu și pe care urmează să le încerc. Voi reveni cu impresii! 
Dacă aveți ceva întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!
Acestea, dar și alte produse găsiți pe cupio.ro !







VintageLook

6 comentarii:

  1. Nu pot sa zic decat ca ai primit iste produse foarte interesante. Acel pigment nu este pe placul meu in sensul ca nu folosesc produse de acel gen. Rujul mat ma atrage cel mai mult si evident buretelul de silicon care este in mare tendinte in blogosfera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pigmentii sunt mai dificil de aplicat, dar efectul e foarte, foarte fain! :P Si mie imi place rujul foarte mult! :)

      Ștergere
  2. Eu am incercat buretelul din silicon, cu siguranta nu concureaza cu beauty blenderul, dar este foarte bun cand nu vrei sa irosesti deloc din produsul pe care-l folosesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu tot am amanat testarea lui, trebuie sa imi fac curaj zilele astea... :P
      Buretelul imi place si mie mult si mi se pare ca prelungeste rezistenta fondului de ten :)

      Ștergere
  3. Parca pe zi ce trece imi plac pigmentii tot mai mult, pe cei cupio nu i-am incercat inca, nici nu stiam ca au asa ceva, doar geluri si gene am cumparat de la ei pana acum. O sa fiu foarte atenta la pigmenti data viitoare cand ajung in magazin :P

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!