"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 1 decembrie 2016

Gama Ziaja cu proteine de cașmir - gel de duș și cremă de mâini

Cu  brand-ul Ziaja am făcut cunoștință prin intermediul comunității de beauty prin 2015 cred, dar nu am avut ocazia să testez produsele lui până anul acesta, când am primit câte o punguță cu bunătăți în cadrul celor două întâlniri ale beauty bloggerilor din Timișoara. 
Toamna aceasta a constituit momentul potrivit pentru a introduce în rutină cele două produse din gama cu proteine din cașmir - gelul de duș și crema de mâini, ambele destinate pielii uscate sau cu tendințe de uscare, dar nu numai. 


Gelul de duș cremos - un recipient de 500 ml - cu proteine din cașmir și glicerină, este un produs delicat, foarte blând cu pielea, îmbogățit cu un parfum dulceag pe bază de ylang-ylang, vanilie și un strop de ulei de cedru. Pe piele nu rămâne un parfum foarte intens, aroma este discretă, deloc deranjantă pentru persoanele sensibile la notele dulci din produsele cosmetice. Consistența este moderat de cremoasă, iar pielea rămâne ușor hidratată după folosire. Nu există posibilitatea să usuce pielea, mă repet este un produs foarte delicat și poate fi folosit fără rezerve și pe zonele mai sensibile ale pielii. 
Nu reprezintă totuși un produs care m-a dat pe spate, eu fiind adepta aromelor fresh/florale în ceea ce privește gelurile de duș, dar nici nu îi pot trece cu vederea calitățile, motiv pentru care îl folosesc în mod frecvent alături de alte geluri de duș. 
Nu conține parabeni!

Crema de mâini cu proteine din cașmir, unt de shea și glicerină - după cum se poate lesne observa din denumirea cremei și a ingredientelor active pe care le conține, este un produs destinat pielii uscate, este recomandată mâinilor afectate de detergenți și produse de curățare. Așadar o cremă potrivită tuturor femeilor obișnuite cu treburi casnice, aș zice eu. 
Deși am afirmat de nenumărate ori că nu sunt o utilizatoare fidelă a cremelor de mâini, s-a întâmplat în ultimul timp să dețin o mulțime de astfel de produse, iar schimbările prin care trece pielea mea pare că impun introducerea obligatorie în rutină a unei astfel de creme. Mereu am fost de părere că operațiunea de aplicare a produselor pe ten și a cremelor pentru corp îmi conferă suficientă hidratare și mâinilor, motiv pentru care nu am mai considerat că este nevoie de folosirea unui produs creat special în acest sens. Totuși observ cu dezamăgire că în ultima vreme pielea mâinilor a început să necesite o hidratare mai intensă, motiv pentru care pare-se că am nevoie neapărată și de o cremă de mâini în rutina mea de îngrijire și pe care se pare că trebuie să o aplic de mai multe ori pe zi chiar.

Și dacă mai sus menționam că în prezent am mai multe astfel de produse, crema cu proteine de cașmir de la Ziaja este de departe preferata mea. Pe aceasta o aplic doar seara, iar nivelul intens de emoliere pe care-l conferă pielii se simte imediat. Pur și simplu aspectul pielii, atât la nivel vizual, cât și tactil, se schimbă imediat ce crema a penetrat piele, iar acest lucru se întâmplă foarte repede. Pentru că da, faptul că se absoarbe foarte repede în piele, este încă un atribut al cremei, care mă determină să o apreciez atât de mult. 
Mai sus aveți o listă cu ingredientele cremei, de unde eu am încercat să identific proteinele de cașmir, ingredientul fruntaș al gamei - intuiesc că este vorba de despre Hydrolyzed Keratin, dar crema mai conține și alte ingrediente emoliente, care repară și hrănesc pielea. 
O recomand personelor care apreciează cremele de mâini care se absorb repede în piele și nu suportă filmul gras la nivelul pielii, indiferent de nevoile de hidratare, pentru că da, deși este destinată pielii uscate și crăpate, poate fi folosită fără rezerve de orice tip de piele. Aroma este dulceaga, dar discretă, nu se simte foarte puternic și dispare destul de repede, un alt lucru pe care-l apreciez. 
Pe aoro am văzut acest produs la 9,00 lei/100 ml. Prețul este ideal!!

Un alt produs Ziaja de care sunt foarte mulțumită este un toner despre care o să vă vorbesc cu altă ocazie. 

Vouă vă plac produsele Ziaja? Aveți vreun preferat?



VintageLook

Mă găsiți și aici:

6 comentarii:

  1. Cred ca sunt noi aeste produse pentru ca nu le-am mai vazut pana acum. Imi plac produsele lor. Raportul calitate-pret este mai mult decat excelent

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil sa fie dintr-o gama noua, eu in toamna am primit-o. Intr-adevar preturile sunt mai mult decat excelente pentru calitatea acestor produse. Am un wishlist deja :P

      Ștergere
  2. Si mie mi-a placut mult crema de maini. Mi se pare super eficienta + ca e si mare comparativ cu altele. Eu o tin pe noptiera acasa - si tot intind mana spre ea dupa ce ma spal. :D

    Geluld e dus a fost fain, dar prefer gama lor cu portocale.. mai ales acum ca e iarna <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si crema mea sta tot pe noptiera, pe aceasta o folosesc doar seara. Gama cu portocale mi-as fi dorit si eu sa o incerc foarte mult si aseara chiar am gasit o mostra cu gelul de dus, sunt tare curioasa sa vad ce miros are :D

      Ștergere
  3. Eu prin vara am descoperit acest brand din intamplare. Am ramas fidela gelurilor de dus. Sunt mai mult decat indragostita de ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am indragostit cel mai tare de tonerele Ziaja si am deja o lista de mai multe produse pe care imi doresc sa le testez. Ma bucur ca preturile sunt atat de rezonabile!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!