"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 27 octombrie 2016

Experiența mea cu produsele Solaris

Luna trecută am participat la evenimentul Back to school alături de celelalte bloggerițe de beauty din Timișoara și vă promiteam că voi reveni cu imagini și informații despre Solaris, unul dintre sponsorii event-ului. Oficial, prin intermediul acestui eveniment, am intrat și eu în marea familie Solaris – potrivit îndemnului de pe punga cu bunătăți pe care am primit-o de la acest sponsor, slogan care mi s-a părut a fi extrem de inspirat.


Solaris este o companie românească ale cărei produse 100% naturale cu siguranță le-ați văzut pe rafturile supermarketurilor și a farmaciilor naturiste. Gama de produse este una foarte largă și cuprinde făinuri din cereale, uleiuri presate la rece, uleiuri esențiale, cereale și fructe uscate, semințe și alte multe produse asemănătoare.

Prin intermediul punguței cu bunătăți pe care am primit-o la eveniment, am avut și eu ocazia să studiez lista cu ingrediente, dar și gustul unor produse fără conservanți, potențiatori de arome, coloranți și alte ingrediente mai puțin sănătoase. 
Așadar am primit o pungă cu deja celebrele semințe de chia pe care nu le-am încercat niciodată până acum. Sunt altfel decât mi le închipuiam eu după pozele de pe google și abia aștept să găsesc niște rețete interesante prin intermediul căreia să le testez și gustul. Poate îmi recomandați ceva! J
Punguța Omega forte cuprinde un mix de semințe de floarea soarelui, de in, de dovleac și de susan și doar atât, nimic altceva în plus. Mixul este ideal pentru micul dejun, adăugate peste iaurtul cu fructe și cereale, în salate de legume, dar și presărate la servirea adoratelor mele supe-cremă de legume pe care le gătesc atât de des. Le puteți servi crude sau  prăjite puțin în tigaie înainte de a le presăra în farfurie. Gustul este idea, vă asigur!



Sărățelele Solaris sunt perfect potrivite pentru o gustare rapidă, au în componență făină integrală de grâu, ulei de palmier nehidrogenat, sare fără iod și drojdie – rețetă simplă, 100% naturală. Sunt sățioase și hrănitoare și sunt ideale pentru o scurtă ronțăială la o pauză de ceai.



Dintre toate produsele primite, cel mai tare am fost curioasă de biscuiții Solaris cu fructe uscate și asta mai ales că pe ambalaj scrie vizibil ”fără zahăr” și tare mi-am dorit să gust din experiența unui biscuite dulce fără adaos de zahăr! Nu mică mi-a fost mirarea să constat că biscuiții Solaris chiar sunt dulci, nu vă imaginați un gust identic cu cel al biscuiților din comerț, dar suficient de dulce încât să potolească pofta de o gustare nesănătoasă. Mie chiar mi-au plăcut, deși nu le-am dat prea multe șanse, recunosc. Gustul dulce este dat doar de fructele uscate din compoziție pentru că sunt creați din: făină integrală de grâu, ulei de floarea soarelui, ulei de palmier nehidrogenat, curmale, stafide, fulgi de ovăz, semințe de susan, semințe de in, semințe de floarea soarelui, arahide, sare marină fără iod.



Ultimul produs este un Uleiul de cocos Hai la mare, un ulei presat la rece cu indicații de folosire după plajă. Nu este cazul în toamna aceasta evident, dar la fel de eficient este folosit și în rețete de uleiuri pentru păr sau pentru hidratarea pielii foarte uscate. Oricum are un termen de garanție până în 14.12.2017.


În concluzie produsele Solaris au fost o surpriză plăcută, respect grija și atenția cu care au fost create și ambalate, devenind de acum parte din lista mea de cumpărături. Online le puteți studia și achiziționa de pe site-ul oficial Solaris.



Vouă cât de tare vă plac produsele Solaris?


________________________________________



Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


VintageLook



8 comentarii:

  1. Eu am uleiul de cocos langa pat si il folosesc aproape in fiecare seara pentru zonele foarte uscate. Imi place mult, iar pentru par e vis! :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am inceput si eu sa-l folosesc pe piele. E foarte hidratant si miroase ataaat de bineeee!! :D

      Ștergere
  2. Si eu am primit cateva produse Solaris la un eveniment recent, dar inca nu am apucat nici sa testez nici sa scriu despre.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada de produse apetisante pe care am sa le caut si eu in magazine. Mi-ai facut pofta!

    www.rokolla.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu consum foarte multe de la ei si sunt tare multumita!

    RăspundețiȘtergere
  5. O gramada de bunatati! Eu le gasesc in plafar si iau cate ceva de fiecare data cand ajung pe acolo!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!