"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 10 august 2016

Oja Max Factor Max Effect - Ruby Tuesday #39

Oricât de mult m-am chinuit să surprind adevărata nuanță a ojei Max Factor din imagine, nu am reușit mai mult de un roșu cu subton portocaliu. În realitate culoarea e o cireșică coaptă - un roșu mai întunecat, clasic și are o denumire foarte drăguță - Ruby Tuesday #39

Oja Max Factor Max Effect am primit-o la #beautybloggersmeetingtimișoara alături de un produs pentru buze rezistent la transfer pe care o să vi-l arăt în altă postare. 

De mici dimensiuni, de doar 4.5 ml, devine opacă din două aplicări, dar pentru un aspect perfect, 3 straturi ar fi mai potrivite. Eu am folosit-o în două straturi și a rezistat 2 zile pe unghii, dar cu o sesiune de vase spălate în acest interval de timp. 
Specific și de această dată că nu ar trebui să folosiți experiența mea legată de rezistență drept etalon, din păcate prea puține oje rezistă mai mult de 1-2 zile pe unghiile mele, indiferent de marcă. 






Deși nu am reușit să o surprind așa cum arată ea în realitate, Ruby Tuesday ste exact acea nuanță de roșu pe care trebuie să o ai neapărat în colecție!



________________________________________





VintageLook



6 comentarii:

  1. E tare frumoasa oja! Mi se pare ideala de vara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E frumoasa pentru orice anotimp, deoarece e un rosu clasic, pe care, din pacate, nu am reusit sa-l surprind prea bine :(

      Ștergere
  2. O CULOARE FOARTE FRUMOASA! Si eu sunt innebunita dupa oje de culoare rosie..(cred ca numai de astea am) si toate in nuante diferite..si niciodata suficiente :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, te inteleg, am si eu astfel de pasiuni pentru cosmetice :P
      Te pup, Lacra!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!