"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 13 iunie 2016

Beauty Bloggers Meeting Timișoara, ediția a II-a

Cu mare plăcere am participat și anul acest la întâlnirea beauty bloggerilor din Timișoara, ediția a două, întâlnire care a avut loc weekend-ul trecut într-o cafenea foarte drăguță din centrul orașului. Lucia s-a întrecut pe sine și de această dată și a reușit să organizeze o întâlnire foarte plăcută, un prânz relaxant alături de 9 fete pasioanate de cosmetice, de blogging și nu numai. 

Ca de obicei, am schimbat impresii despre blogging în general, despre produse de make-up, despre noile trenduri în ceea ce privește îngrijirea pielii și cam tot ceea ce facem în mod curent pe blog și celelalte canale de socializare, doar că de această dată aflându-ne față în față și ajutându-ne în comunicare și de limbajul non-verbal, un mod mult mai plăcut și mai eficient de a schimba impresii și a culege cel mai corect feedback de la interlocutori, zic eu ...  :)

Discuțiile au decurs și mai bine atunci când am pus pe masă și materialul primit de la sponsorii evenimentului - o mulțime de produse care mai de care mai interesante. Eu am făcut cunoștință în premieră la această întâlnire cu câteva brand-uri pe care nu le-am testat înainte și pe care abia aștept să le descopăr. 


Deja am introdus în rutină cele trei uleiuri de la Melvita, brand pe care îl cunoșteam doar din comunitatea de beauty, dar pe ale cărui produse nu am apucat să le încerc niciodată. În superficialitatea mea recunosc că modul impecabil de ambalare a celor trei produse m-a cucerit de la primul contact și le-am aplicat pe piele în aceeași zi, după prima demachiere. 


Tot în prim plan am pus și uleiul de camelie Mayam de la Elemental, un ulei uscat cu multe indicații de folosire, pe care deși am vrut să-l deschid în prima zi, am decis totuși să-l mai amân până mai consum din produsele pe care le-am desigilat deja. 


Agenda mea de cosmetice este absolut superbă, m-am bucurat tare mult să mai primesc una și anul acesta! 


Nu am apucat să testez toate produsele primite, dar mare parte dintre cele de makeup le-am pus deja în portfard, pentru că le-am adoptat în rutina zilnică (mai ales pe cele rezistente la transfer - o să vedeți despre ce e vorba), iar celelalte pe măsuța de toaletă pentru rutina de seară, de îngrijire a pielii. 
Lista tuturor sponsorilor evenimentului o aveți ma jos, eu voi reveni cu postări speciale în care vă voi povesti mai multe despre fiecare punguță cu produse pentru testare. 


Le mulțumesc fetelor pentru prezență, Luciei pentru organizare și tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment! 

O duminică minunată!


VintageLook

Mă găsiți și aici:

3 comentarii:

  1. Si eu am adăugat în rutina mea uleiurile de la Melvita și pe cel la Mayam!! Sunt foarte bune! Cum eu ma axez mai mult pe skincare decat pe procesul de makeup, am o slăbiciune orice legat de ingrijire! <3
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!