"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 11 ianuarie 2016

Colier statement cu cristale SammyDress

          Astăzi am pregătit cu mare drag câteva imagini și vreo două vorbe despre un alt produs Sammy Dress care și-a făcut loc anul trecut în colecția mea de bijuterii și care m-a cucerit de cum am deschis coletul și am văzut toată nebunia asta de pietricele în montură aurie. 
Este un alt colier statement pe care îl port cu entuziasm și care fură privirile la propriu oriunde l-aș purta și nu cred că e greu de înțeles de ce. 
Despre Sammy Dress și experiențele mele cu comenzile anterioare am scris aici, dacă sunteți interesate de impresiile mele privind acest magazin online. 

          La această ultimă comandă consider că am avut din nou noroc și am făcut două alegeri foarte bune, mai ales în ceea ce privește acest colier superb, dar și pantofii stiletto, care, pe lângă faptul că arată foarte bine, sunt și extrem de comozi, și asta nu e puțin lucru pentru cei 10 cm pe care îi are tocul. Ceea ce îmi displace la ei sunt accentele de glitter/sidef pe care le posedă și pe care am încercat din nou să le surprind în imagini, dar cam fără succes și de această dată. O să vedeți totuși mai jos o imagine detaliu. 

            Întorcându-mă la colierul statement din cadrul postării de astăzi, țin neapărat să vă spun că deși aveam emoții cu privire la felul în care va arăta în realitate, și chiar am vorbit despre asta pe contul meu de instagram, am avut deosebita plăcere, când l-am primit acasă să constat că e la fel de impresionant precum în imaginile de pe site. Uitați despre ce este vorba:


Deși nu a fost împachetat prea atent, doar într-o simplă folie de protecție, pus în cutia pantofilor, în timpul transportului nu a suferit niciun accident, iar el în sine este lucrat impecabil. Nu îi lipsește nicio pietricică, toate sunt intacte, niciuna nu este zgâriată sau crăpată. 
Am atașat și o imagine de pe spatele acestuia:


Mai jos puteți vedea și un detaliu pe pantofii snake print unde am reușit să surprind...cât de cât acele accente sclipicioase despre care v-am vorbit mai sus:


L-am purtat prima dată la petrecerea firmei cu rochia neagră din dantelă pe care ați văzut-o tot anul trecut în postarea mea cu șalul rusesc, dar și în combinații casual cu pulovere groase de iarnă și cizme înalte. Totuși trebuie să recunosc că cel mai bine este pus în valoare de o rochie elegantă, părul ridicat spre creștetul capului și machiaj impecabil. Cel puțin aceasta este viziunea mea.

În postarea de față, nu am pregătit niciun outfit special pentru acest colier, doar o rochie neagră babydoll cu decolteu mai adânc, dar voiam neapărat să vă arăt și cum vine purtat la gât, pentru a-i putea aprecia în mod corect dimensiunea și felul în care se așază. 




Pe site găsiți foarte multe modele, care mai de care mai interesante, mie mi-a fost foarte greu să mă opresc la unul, dar cred că am făcut o alegere bună. Pe al meu îl găsiți în două variante, dar eu cred că cea pe care o posed eu este cea mai frumoasă! Voi ce spuneți?

COLIER STATEMENT CU CRISTALE SAMMYDRESS

Nu uitați, pe Sammy Dress se plătește și transportul, așadar ca să vedeți cât este prețul final pentru un articol, trebuie să simulați o comandă, doar după ce adăugați produsul/produsele în coș, în funcție de greutatea acestuia, vă vor apărea mai multe variante de transport și tariful aferent pentru fiecare dintre ele. 
Dacă o alegeți pe cea mai ieftină, coletul ajunge la Poșta Vamală cam în două - trei săptămâni, uneori a durat mai mult de atât. 


Așadar, ce spuneți, vă place noul meu colier SammyDress cu cristale? Cum l-ați purta voi?


VintageLook



Mă găsiți și aici:


Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


26 de comentarii:

  1. E superb colierul, mi se pare ca se potriveste perfect la o rochie simpla. Sa il porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti sta tare bine cu acest colier, Simona! Eu nu port coliere asa mari, dar daca ar trebui sa aleg, cel negru cu mov e superb, mai pe stilul meu.
    Aah, pantofii par frumosi :)
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel cu mov e mai cumintel, nu-i asa?! Ma bucur mult ca-ti place, eu port de cativa ani doar aceste feluri de coliere, dar sunt dependenta, imi plac extrem de mult!
      Iti multumesc mult, draga mea, te pup!

      Ștergere
  3. Ultima poza e... de coperta! :) Arati senzational, Simo! Iar parul e intr-o forma de zile mari, are un luciu fantastic...
    Imi place combinatia in care ai ales sa prezinti colierul, e frumos pus in valoare! Mi-l imaginez aratand spectaculos si cu rochia neagra din dantela...Il vad aratand bine si pe gri sau pe auriu - ton sur ton.

    Calda imbratisare, draga mea!
    Iti doresc o saptamana usoara si cu mult tonus!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draguta, ma bucur ca-ti plac pozele, sunt realizate in interior, cu blitz si au o culoare mai ciudata, dar asta este, ma descurc cu ceea ce am :P
      Parul are acel luciu frumos...tot de la blitz :)))
      Multumesc, de asemenea, pentru sugestii, uite, pe auriu nu m-am gandit sa-l incerc, m-ai facut curioasa!!
      Iti multumesc mult pentru vizita, draga mea, te pup!!

      Ștergere
  4. E superb, arata pretios ca o adevarata bijuterie! Atat la o tinuta all black l-as purta insa si la o rochie alba, de fapt la o tinuta fara imprimeuri, in linii clasice. As merge si pe o pereche de jeans cu o camasa alba si un cardigan... cromatica poate fi diversa, combinatii de culori pastelate, contrastante, etc.
    Sa-l porti cu placere, Simo!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, e pretios, o bijuterie in adevaratul sens al cuvantului! Imi multumesc mult pentru sugestii, abia astept sa vina primavara ca sa ma pot bucura de el cu adevarat!
      Te pup, draga mea Mihaela!

      Ștergere
  5. superb colierul <3 imi place foarte mult si machiajul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, am muncit ceva si la machiaj, e adevarat! Ma bucur ca-ti place, te pup! :)

      Ștergere
  6. Vai cat de frumos si pretios arata! Impecabil. Sunt curioasa daca isi si mentine finetea si nuanta. Iar tu arati formidabil :D, ce ti-ai facut la par? Ce mai folosesti? Vreau neapart sa stiu, al meu e groaznic in ultimul timp. M-am si tuns si tot nu-l mai sufar :((.
    Pup o frumoasaa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper si eu din suflet sa nu se oxideze cumva pe viitor, deocamdata l-am depozitat pe o tava de bijuterii, nu l-am bagat in saculet, sper sa ma bucur de el cat mai mult timp.
      Parul e doar putin ondulat la varfuri cu ondulatorul. Pentru ingrijire folosesc o masca Tresemme si bifazicul Anian cu colagen, un produs care in pezent imi place mai mult decat keratina. Oricum si blitz-ul are rostul lui in pozele mele :P de aceea luceste asa puternic.
      Te imbratisez, fata frumoasa!! Multumesc mult pentru feedback!

      Ștergere
  7. Arata... impecabil!
    Sa il porti cu placere pentru cat mai mult timp!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga, ma bucur ca-ti place! Sper sa se mentina in aceeasi stare cat mai mult timp si sa ma pot bucura de el!
      pupici!

      Ștergere
  8. este suuuuperb! imi place foarte mult si cred ca il poti integra in multe tinute.
    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, abia astept sa vina primavara, ca sa il pot purta mai des si in multe alte feluri de tinute. Iti multumesc mult, draga mea, te puuup!!

      Ștergere
  9. e foarte frumos colierul,dar tu esti superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stella, esti o draguta, iti multumesc mult, ma bucur ca-ti place!! Te pup! :)

      Ștergere
  10. Colierul este wow, la fel ca tine! Cred ca l-as purta cu o tinuta all black - "little black dress"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, l-ai purta ca si mine, tot asa m-am gandit si eu ca ar putea fi cel mai bine pus in valoare.
      Multumesc mult, te pup!!

      Ștergere
  11. Superb colierul.
    Vreau sa te intreb ce aparat foto folosesti tu, in special pentru fotografierea machiajelor. Imi cer scuze daca ai scris despre asta undeva pe blog, eu am cautat inainte, insa n-am gasit.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, iti scriu cand ajung acasa, sa ma uit exact cum se numeste, e Sony sigur dar nu stiu exact modelul :P

      Ștergere
    2. E Sony DSC-HX200V, dar sa stii ca nu mi se pare potrivit pentru machiaje. Adica daca ai lumina naturala e in regula, dar cum eu nu am parte de asa ceva, pentru ca ajung doar seara acasa nu ma ajuta. In interior nu ies bine, din pacate. Imi doresc si eu un altul, dar nu am buget nici anul acesta din pacate :(

      Ștergere
    3. Multumesc pentru raspuns. Si eu sunt in cautarea unui aparat foto bun si ma documentez.

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!