"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 29 decembrie 2015

Ultimul wishlist iHerb pe 2015

           Bine v-am regăsit! Cum au fost sărbătorile voastre? Eu am petrecut în familie, mi-am decorat casa și m-am bucurat de clipe relaxante alături de cei apropiați, așa cum fac de altfel în fiecare an. Mi-am reîncărcat bateriile și mă simt pregătită deja pentru orice va aduce 2016.  :-)

       Anul acesta am sărit peste propunerile de machiaj de Crăciun și Revelion, dar în momentul de față pregătesc o postare cu cele mai iubite produse cosmetice (machiaj și îngrijire) din 2015. Încă nu am definitivat lista, vreau să fiu sigură că nu am omis nimic important, așa că încă mai lucrez la ea. 
Până una-alta, trebuie să recunosc că am dezvoltat acum mulți ani un soi de dependență de site-ul iHerb, de unde comand dacă nu în fiecare lună, cel puțin o dată la două luni. În general cumpăr suplimente nutritive, de exemplu vitamina C pe care am luat-o ultima dată mi se pare foarte bună și nu mai am de gând să o înlocuiesc, pastă de dinți, produse E.l.f pentru că prețul este muuult mai mic decât pe site-ul românesc, creme de față, pensule Real Techniques, pudra Physicians Formula și alte produse pentru îngrijirea tenului. Nu cumpăr produse pentru păr, deoarece site-ul triodeluxe are tot ce îmi trebuie mie și nu sunt curioasă de alte produse. Rar cumpăr cosmetice pentru îngrijirea corpului și produse alimentare. 

În sfârșit, de două săptămâni, mi-am aprovizionat coșul virtual cu câteva produse pe care vreau să vi le arăt și vouă. Probabil nu voi lua totul la o singură comandă, pentru că mai am și câteva suplimente (pe care nu vi le arăt astăzi), dar cam acestea sunt cele mai interesante articole iHerb la final de 2015 pentru mine:


1. Pentru că am deja două produse Mad Hippie (o cremă contur de ochi și un ser cu vitamina C, pentru care o să urmeze review-urile cât de curând) și pentru că am fost plăcut surprinsă de calitatea acestora, m-am hotărât pentru un al treilea - Mad Happie Skin Care Products Face Cream 12 ActivesUn recipient cu pompiță de 30ml bogat în niacinamide, peptide, resveratrol, coenzima Q10, vitamina E etc
Printre atâtea seruri de toate felurle mi-am dat seama că am prea puține creme de față, așa că m-am gândit să echilibrez situația. 
Mă aștept la o textură light, așa cum o are crema contur de ochi și la o compatibilitate perfectă cu serul cu vitamina C, din aceeași gamă. 
Mad Hippie mai are și ale produse interesante, care mi-am atras atenția, dar pe care nu am apucat să le verific cu atenție. Deocamdată, după următoarea comandă, le voi evalua pe cele trei și o să vă povestesc și vouă ce și cum.


2. Cu uleiurile de față recunosc că nu am un parteneriat prea interesant, demn de menționat aici. După mai multe tentative, în mare parte nereușite, am rămas la uleiul de jojoba, care nu are un indice oleic atât de ridicat, drept urmare nu lasă o peliculă foarte grasă la nivelul pielii. Și totuși lasă...până la urmă, orice s-ar spune despre el, tot ulei e.... În sfârșit, trebuie să recunosc că în ultimul timp nu am simțit prea mari beneficii după folosirea acestui ulei, astfel încât, după ce am citit review-ul acestui Acure marula oil pe beautypedia, am  decis să îi dau o șansă și să îl aduc în rutină la schimb cu uleiul de jojoba. Cu toate acestea nu cred că îl voi achiziționa la următoarea comandă pentru că nu mi se pare un must-have totuși. 


3. Într-un articol din luna octombrie vă mărturiseam dragostea pentru pensulele E.l.f din colecția Studio, dar și faptul că singura care m-a dezamăgit este cea evantai - o pensulă cam lipsită de ținută și destul de micuță ca dimensiuni. E drept că e prima și sigura pe care o posed, motiv pentru care aveam nevoie neapărată de un termen de comparație. 
La un preț relativ decent am găsit EcoTools Deluxe Fan Brush - o pensulă care din poză, cel puțin, arată tare bine, pare destul de stufoasă. 
Mi-o doresc atât pentru îndepărtarea particulelor de fard căzute sub ochi , cât și pentru aplicarea iluminatorului pe pomeți. Sper să nu fie totuși prea stufoasă pentru cea de-a doua operațiune și să mă întorc spășită la pensula anterioară. Vă țin la curent, sunt sigură că vă roade curiozitatea :))


4. Am o grămadă de ediții de pensule EcoTools achiziționate de-a lungul timpului, iar setul de pensule Four-Piece Beautiful Complexion Set - recunosc că mă atrage mai mult din cauza designului. Daaa, e adevărat, ca să fiu sinceră, nu aș prea avea nevoie de niciuna dintre pensulele de acolo, dar pe bune, nu e super simpatic setul? :D
Sper să mă abțin totuși și să nu îl las în coș la următoarea comandă pentru că pur și simplu nu aș avea nevoie de el.
Niciuna dintre cele patru pensule nu este pentru ochi, ci toate sunt pensule de față. Nu știu dacă le-aș putea folosi vreodată pe toate patru în cadrul aceluiași machiaj. Dar sunt atât de drăguțeee...!!! :)



5. Burețelul meu roz, achiziționat acum vreo doi ani de pe un site chinezesc și-a făcut foarte bine treaba și ar mai fi rezistat încă mult timp dacă nu l-aș fi accidentat la spălare cu unghiile. De fapt în prezent încă îl mai folosesc, dar e cam deteriorat și s-ar impune unul nou. Am citit lucruri bune despre burețelul Real Techniques, de fapt nu cred că are cum să fie inferior celui asiatic, astfel încât m-am gândit că ar putea fi o bună investiție. 
Aplicarea fondului de ten cu burețelul umed mi se pare o tehnică minunată, în primul și în primul rând pentru sporirea rezistenței fondului de ten, dar și pentru aspectul natural pe care îl conferă tenului. 
Menționez, așa cum am spus săptămâna asta și pe instagram, că mie personal nu-mi place să aplic pudra cu acest tip de burețel, ci prefer să mă rezum la fondul de ten. 


Cam acesta este wishlist-ul meu iHerb, precum am spus la început, nu m-am hotărât care vor fi primele produse cumpărate, dar mă voi hotărî cel mai probabil săptămâna viitoare și în funcție de bugetul cu care mai rămân după sărbători.


Pentru noutăți urmăriți-mă pe instagram @vintagelooksimona, acolo postez cel mai des. Vă atrage ceva din lista mea?



VintageLook



Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm

16 comentarii:

  1. Si eu am un wishlist kilometric pe iHerb :)

    Gya

    BLOG: gya-make-up.blogspot.ro
    FB: www.facebook.com/Gyaandmakeup
    INSTA: instagram.com/gyamakeup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am mai marit intre timp :)))

      Un an nou minunat, draga Gya!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Multumesc, draga mea! Sa ai parte de un an nou plin de impliniri, scumpa prietena! Te imbratisez cu mult drag!

      Ștergere
  3. chiar e adorabil setul acela de pensule. :)))) Sa ne anunti daca o sa cazi in ispita si o sa il iei. :D:D

    pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mda e adorabil, din pacate acest lucru m-a determinat sa ma indrept spre el si nu nevoia :P Deocamdata nu-l voi cumpara, sa vedem la urmatoarea comanda daca mai rezist :P
      Un an nou minunat iti doresc, draga mea, sa ai parte de tot ce iti doresti tu! Multe imbratisari!!! :)

      Ștergere
  4. Hmm..setul EcoTools nu merita, crede-ma. L-am luat dar mi se par usor prea dure comparand cu RT. Totusi ecootools ramane preferatul meu cand vine vorba de pensule pentru ochi. Buretelul de la RT e fantastic, dar nu pot sa-l compar cu altceva pentru ca e singurul testat din categoria lui.
    Si eu am evantaiul de la e.l.f, dar are prea putine fire, nu isi face deloc treaba, ai dreptate. ar merge cel de la ecotools, l-am vazut in cateva videouri si pare sa merite investitia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca sigur, cel putin la aceasta comanda, nu voi lua setul EcoTool, sper sa rezist si la urmatoarea, deocamdata l-am depozitat in wishlist :P
      Cat priveste pensula evantai elf, asa este, nu are suficiente fire, asa mi se pare si mie, dar precum am spus, nici nu am termen de comparatie. Oricum sigur o iau pe cea EcoTools acum in ianuarie si voi vedea ce si cum. Dau de stire si pe blog!
      Iti multumesc mult pentru vizita, iti doresc sa ai parte de un an nou minunat, plin de realizari si impliniri pe toate planurile! Te pup! :)

      Ștergere
  5. Deci si eu am exact acceasi problema legat de setul de pensule de la EcoTools :)) Mai ales ca eu nici nu prea ma machez pe fata.. chiar nu are sens investitia.. dar voi vedea in functie de ce oferte mai au in luna in care comand..

    Pana una alta, trebuie sa nu uit de ciciolata calda cu marshmallows de la Nestle.. e foarte faina :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mmm, ciocolata calda, trebuie sa vad si eu despre ce este vorba, o gasesc in supermarket? Ma gandesc sa merg sa fac si eu cateva cumparaturi astazi, nu am iesit din casa de cateva zile cu exceptia serii de Revelion. :P
      Sper sa te abtii si tu cu setul EcoTools, chiar nu cred ca ne-ar fi necesar chiar asa de tare. :P
      Te pup, draguta! La multi ani!!

      Ștergere
    2. Nu, de pe iherb o comandam. In magazin exista variante fara marshmallows, dar inca nu am incercat. Ma tot gandeam sa o iau pe cea de la Lion, dar e un pic cam multa.
      In schimb am gasit reteta buna, facuta acasa.. cu lapte+sirop de caramel pt cafea (din Auchan) + un baton mic de kinder.. delicios :D

      Ștergere
    3. Aaa, nu m-am gandit nicio clipa ca as putea gasi si produse Nestle pe iHerb :P Si eu vreau o ciocolata calda buna, merci de recomandari, trebuie sa imi cumpar una, din pacate treaba cu reteta, desi suna foarte interesant, sigur nu o sa imi iasa, pentru ca nu am rabdarea necesara :P
      Pupici, draga mea!!! :)

      Ștergere
  6. Iti urez sa ai un an nou plin de proiecte frumoase, de persoane placute in jur, de calatorii minunate si de tot ceea ce te incanta de obicei!La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, ce urare frumoasa mi-ai facut, exact pe sufletul meu!! Iti multumesc din inima, sa dea Domnul sa fie asa! Iti intorc gandurile frumoase, sa ai parte de un an exact asa cum ti-l doresti tu!!
      Calde imbratisari! :)

      Ștergere
  7. Spor la bifat!
    Trebuie sa recunosc, pensulele despre care ne-ai vorbit imi fac si mie cu ochiul si nu stiu zau daca o sa reusesc sa ma mai abtin. ;))
    Te imbratisez cu drag si iti doresc sa ai parte de un 2016 de nota 10!
    La multi ani!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, eu sper sa rezisti, chiar cred ca ne putem continua rutina de machiaj si fara ele :P
      Iti multumesc mult, draga mea! La multi ani si tie! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!