"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 4 septembrie 2015

Good Morning: Honey Silk Facial Serum| Din lista ”ce seruri mai folosesc pentru îngrijirea pielii”!

         În urmă cu câteva luni vă arătam un produs cosmetic foarte interesant - un ser de zi pe bază de miere - Hey Honey|Good morning, produs pe care l-am primit alături de alte multe bunătăți, de la prietena mea. Eu am o variantă mini a acestui produs, mai exact 10 ml, tocmai de aceea l-am folosit cu destul de multă zgârcenie, doar pe anumite zone și nu în fiecare zi. 
Pe specificațiile de utilizare se recomandă folosirea sa de dimineață și într-adevăr consider și eu că textura sa ușoară, reconfortantă este foarte potrivită pentru o aplicare dimineața înainte de rutina obișnuită de îngrijire a pielii și machiaj. Evident nu este exclusă posibilitatea folosirii sale și seara, dar mie personal mi se pare mult mai potrivit ca ser de zi, sub crema bază de machiaj. Tocmai de aceea am ales ca în cea mai mare proporție, atunci când timpul îmi permite să mă întind mai mult, să îl folosesc dimineața în zona ochilor și pe frunte.
Deși are în componență miere, textura sa nu este una grea, onctuoasă, așa cum ar fi de așteptat, ci este extrem de fluid, se întinde foarte ușor pe piele fiind nevoie de o cantitate foarte mică de produs. Deși nu are și o listă de ingrediente (probabil avea un ambalaj de carton în varianta sa inițială), intuiesc că are și ceva siliconi în compoziție, pentru că aspectul pielii la atingere este mătăsos, ușor siliconat. Se absoarbe repede în piele, iar după mai mult timp, chiar și acel film siliconat este absorbit perfect. 
Pe site-ul oficial am găsit informații cum că ar conține pe lângă miere, ingredient evident chiar din denumirea brand-ului în sine, ulei de cătină, vitamina A și E. 


         Are proprietăți medii de hidratare a pielii, din punctul meu de vedere. Textura sa light îl face foarte potrivit pentru a fi aplicat sub crema de zi și tot ea este aceea care îl plasează cu succes în zona cosmeticelor ideale pentru pielea grasă. Eu consider că este exact doza de care un ten cu tendințe de îngrășare are nevoie pentru un ten hidratat, dar fără film gras și pori obturați. 
Pe o piele uscată în schimb, nu simt că ar face față singur, așadar o cremă cu funcție emolientă este neapărat necesară. 


La început l-am mai aplicat seara în zona ochilor, conferă o senzație plăcută de prospețime, nu agresează pielea sensibilă a acestei zone, în niciun fel, de fapt chiar am văzut pe site că este lipsit de parabeni și bănuiesc că are o listă destul de curată de ingrediente, se recomandă a fi un produs natural. Totuși am limitat folosirea sa seara, pentru că am alte seruri mult mai hidratante pentru acest pas din rutina mea, gândindu-mă că dimineața este mult mai potrivit pentru ceea ce îmi doresc eu de la un ser - formulă ușoară, non-grasă și rapid absorbită în piele



Singurul neajuns e faptul că se va termina în curând :P



Voi ați încercat vreun produs Hey honey? Ați auzit de brand-ul acesta?



                            VintageLook


3 comentarii:

  1. imi plac produsele cu formule usoare, gasesc la tine numai noutati!

    RăspundețiȘtergere
  2. N-am auzit pana acum de acest produs, dar suna imteresant!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine nu prea m-au prins serum-urile, poate pt. ca nu am timp, sau poate pt. ca niciodata nu am observat o diferenta vizibila atunci cand amfolosit, comparativ cu atunci cand am folosit doar crema de zi cu zi. Asa ca ma limitez la moisturizer si eventual uleiuri diverse, din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!