"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 2 septembrie 2015

Despre Tesori d'Oriente și ultimele mele cumpărături

                 De foarte mult timp nu am mai scris o postare destinată exclusiv micilor cumpărături, nu știu de ce am renunțat la astfel de articole, pentru ca pe alte bloguri, mie tare îmi mai place să îmi bag nasul în cumpărăturile altora :P
Și pentru că nu puteam să vin cu o postare uriașă, astfel încât să pot recupera tot ceea ce nu v-am mai arătat aici de atâta timp, am deci să vă arăt doar ultimele cumpărături, cele efectuate cel mai recent. 

             Așadar, cu chiu cu vai, am reușit să termin colecția de geluri de duș pe care o strânsesem de atâta amar de vreme și astfel a trebuit să mă reorientez spre altceva... M-am gândit bine și am concluzionat că cele mai bune din punctele de vedere calitativ, mi s-au părut a fi gelurile de duș Tesori d'Oriente, așa că mi-am cumpărat 1 litru, așa...să fie... 


Am ales două variante: Muschio Bianco și Jasmin di Giava, fiecare dintre cele două sticluțe din metal având 500 de ml. Cele mai bune prețuri (mai ales că produsele sunt acum și la reducere), le-am găsit pe acest site binecunoscut. Varianta cu mosc alb am mai avut-o, este aroma care îmi place de departe cel mai mult și pe care intenționez să o păstrez în baie în mod permanent. Este un miros unisex din punctul meu de vedere...senzual, incitant...o nebunie!!
Varianta cu iasomie am cumpărat-o în premieră și nu am folosit-o încă. E dulceagă, dar habar nu am cum, aromele acestea dulci, grele ale brand-ului Tesori d Oriente îmi plac de mor...sunt...altceva...


Creme de corp corespondente, 300 ml fiecare, au venit cam șifonate în urma transportului. Nu m-a deranjat acest aspect câtuși de puțin, dar mă gândesc că dacă ar fi să le oferi în dar cuiva, imaginea nu ar fi chiar una plăcută...
De această dată nu am folosit decât crema de corp cu iasomie, care, ca și celelalte arome Tesori pe care le-am testat în trecut, este la fel de onctuoasă, frumos parfumată și foarte hidratanta. Îmi plac mult de tot produsele acestea și le recomand tuturor. O să descoperiți o gamă de geluri de duș cu adevărat cremoase, foarte intens parfumate, o adevărată atmosferă spa în baia voastră... Nota 10 cu felicitări din partea mea!!!




Din catalogul Oriflame mi-am luat un scrub de picioare care a ajuns ieri și nu am apucat să îl testez, dar nu am îndoieli în privința sa, iar de la Avon - un spray de corp cu iasomie, foarte interesant produs. Nu am mai folosit niciodată gama aceasta...



Din Spania mi-am adus un tratament pentru coșuri Cadevera și un soi de plasturi transparenți care se aplică peste coș seara și până dimineața ar trebui să...dispară sau, mă rog, să se vindece...Nu am încercat decât crema deocamdată, dar nu mă pronunț încă. 

Cam acestea au fost cumpărăturile mele cele mai recente pe segmentul cosmetice, mai am și haine, genți și alte accesorii, dar categoric nu fac obiectul postării de astăzi. 

Așadar, ce vă atrage atenția din imaginile mele?


                         VintageLook


21 de comentarii:

  1. Si mie imi plac mult produsele Tesori d'Oriente si m-am bucurat cand le-am vazut pe rafturile de la Carrefour, chiar am vazut ca acum au si reduceri. Pacat ca baia imi este plina de astfel de produse, ca altfel sigur profitam!
    Pupici
    http://www.descude.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi la Timisoara nu prea avem magazine Carrefour, abia acum se va deschide unul adevarat, asa ca varianta online mi-a fost mai la indemana, Din pacate a trebuit sa le cumpar intuitiv, habar nu aveam cum miroseau niciunul dintre ele :P

      Ștergere
  2. Sa folosesti cu placere toate produsele!
    Recent mi-am luat si eu gelul de dus si crema de corp Tesori dÓriente Floare de lotus. Le-am gasit in Carrefour la reducere. Salivez de mult timp la brandul asta, dar ca si tine, aveam tone de alte geluri de dus pe care ma chinuiam sa le termin. Acum ca le-am testat, pot spune ca nu renunt prea curand la ele...sunt minunate produsele! Mirosul se pastreaza pe piele vreme indelungata, e un deliciu! Sunt extrem de multumita! Ma tenteaza mult si parfumurile lor si nu ma las pana nu imi iau unul! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la avut pe cel cu floare de lotus, de fapt crema de corp am avut-o si mi-a placut foarte mult. Cred ca am si review pe blog.
      Asa este, iti dau perfecta dreptate, mirosul chiar se pastreaza pe piele foarte mult timp, la fel si in baie, e o nebunie.. Si eu am de gand sa ma organizez astfel incat sa am in mod permanent un gel de dus Tesori in baie.. :P
      Parfumuri nu am avut decat unul singur, dar nu am fost la fel de incantata ca de geluri si creme...Poate imi spui si mie daca descoperi ceva interesant!
      Multumesc pentru vizita, te mai astept pe aici. :)

      Ștergere
  3. Ma tentezi cu Tesori d'Oriente.

    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Jasmin din Giava îmi place la nebunie! Eu am parfumul din gamă, rezistă foarte, foarte bine. Seamănă cu Angel de la Mugler. Nu știam că acum se pot comanda aceste produse de pe Emag, e foarte utilă informația.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut un sigur parfum Tesori, dar nu ne-am inteles prea bine, am decis sa nu mai incerc altceva si m-am rezumat la creme si geluri de dus.
      Si eu m-am bucurat tare sa le gasesc pe emag, am cautat mai multe variante si aceasta mi s-a parut a fi cea mai avantajoasa.

      Ștergere
  5. eu am 3 parfumele de la Tesori, sunt dementiale toate 3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am avut decat un singur parfum Tesori, dar nu ne-am inteles prea bine, si nu mi-am mai cumparat altceva...incepeti sa ma tentati :))

      Ștergere
  6. Sunt foarte tentante produsle Tresori D' Oriente :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Am mirosit odată un parfum Tesori d'Oriente și mi s-a părut mult prea greu pentru gustul meu. Dar cu gelurile de dus cu aroma din asta mai grea nu am probleme, îmi plac mult. Poate o sa le încerc și eu... :)
    Sa le folosești cu drag! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, exact asa ma patit si eu. Am avut un singur parfum si nu ne-am inteles, mult prea greu pentru personalitatea mea. Ei, precum zici si tu, cand e vorba de geluri de dus si de creme, situatia se schimba radical, nu am nicio problema, din contra :P
      Multumesc mult, Gina, te pup!

      Ștergere
  8. mi-ai adus aminte de gelurile tesori :)). asta imi mai lipsea la cat mi-e lista de geluri :)))))).

    sa te bucuri de noutati :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti imaginezi ca m-am gandit adeseori la tine cand am mirosit gelurile astea de dus, eram sigura ca ti-ar placea foarte tare. Nu am vrut sa te tentez cu ele, dar cum sa iti lipseasca asa ceva din baie? Si tocmai tie? :)))
      Pupici, multumesc!

      Ștergere
  9. Nu am folosit astfel de produse dar merita luat,din ceea ce scrii reiese ca sunt de calitate si miros frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, chiar miros foarte intens si de se pastreaza in piele mult timp. Merita fiecare banut!! Le recomand! :)

      Ștergere
  10. chiar nu am luat de mult Tesori, imi plac!

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum comand si eu online de zor, din si in Romania, vine mama in octombrie, si vreau sa ii fie valiza plina! :D Apropo, 1001cosmetice e site ok? Am plasat o comanda aseara, inca nu am primit nici un emal din partea lor, nada.

    RăspundețiȘtergere
  12. Valeria Chertes8 iunie 2018 la 19:13

    Nu am nici un produs de la ei dar sunt tare curioasa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!