"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 31 iulie 2015

Cerceii mei cu pietre verzi de pe OnlineBijoux| Concurs - câștigă un inel reglabil cu pietre verzi!!

Împărtășeam cu voi, în urma cu ceva timp, un scurt wishlist cu bijuterii de pe OnlineBijoux, așa că m-am gândit că ar fi frumos să vă arăt și ce mi-am achiziționat până la urmă. Este vorba despre perechea de cercei cu pietre verzi pe care mi-am ales-o din categoria bijuterii placate cu aur și pe care am așteptat-o cu sufletul la gură. 


Cerceii sunt cu adevărat deosebiți, cel puțin din punctul meu de vedere, în realitate puțin mai mărișori decât m-am așteptat eu să fie și impecabil lucrați. Modelul este unul vintage și compun un set foarte frumos cu inelul meu de logodnă cu smarald, acesta fiind și motivul pentru care i-am ales.  Sunt placați cu aur de 18k, iar pietrele sunt zirconii. Eu sper să se păstreze în timp, nu am mai avut până acum bijuterii placate cu aur, așa că va trebui să mă documentez cu privire la modalitatea de întreținere. Orice sugestie din partea voastră este binevenită.


Cea de-a doua bijuterie este un inel din bronz, reglabil, cu pietre semiprețioase verzi. Eu am o slăbiciune pentru bijuteriile cu pietre verzi, cred că ați observat asta dacă îmi urmăriți blogul, și asta pentru că iubesc smaraldul din tot sufletul, însă din păcate fiind o piatră prețioasă și prețul este pe măsură. Din fericire există și alternative mai ieftine – pietrele semiprețioase – cum ar fi jadul sau aventurinul, ceea ce bănuiesc, de altfel, că se găsește în montura inelului din bronz.

Pe OnlineBijoux veți găsi sute de modele de bijuterii acoperind o plajă foarte largă de gusturi, de la bijuterii lucrate manual, până la bijuterii din argint sau placate cu aur, grupate și pe mai multe categorii de prețuri. În prezent se desfășoară și o promoție în cadrul căreia veți găsi bijuterii cu reduceri de până la 40%. 


Partea frumoasă a acestei postări vine abia acum – inelul din bronz l-am ales pentru voi, așadar dacă vă place, vă invit să îmi lăsați un comentariu la această postare în care să îmi spuneți ce fel bijuterii vă plac vouă și ce pietre prețioase/semiprețioase ?

Aveți timp de înscriere până în 5 august. Câștigătoarea o voi alege cu random.




                     VintageLook


27 de comentarii:

  1. Imi plac cerceii pe care i-ai ales, sunt delicati, dar in acelasi timp atrag privirile datorita culorii. Mie imi plac bijuteriile cu onix, chihlimbar, zirconiu (desi din cauza finetii pot da batai de cap), opal...
    Apreciez initiativa ta de-a organiza concursul si de a-ti bucura una dintre cititoare in acest fel. Succes tuturor si asteptam si alte concursuri! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi plac bijuteriile vintage, unicate,...cele care par a avea o poveste in spate. Imi plac colierele statement, inelele masive si bratarile. Imi plac diamantele , smaraldul ..iar din cele semipretioase,..ametistul,turcoazul, jadul, zirconul. Am si eu cateva piese,...pe care le port in functie de vestimentatie si de "mood ". :)

    FB ; Corina Cosa

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu cerceii placati nu-ti face probleme! La inele se duce mai repede stratul auriu dar nu-i o regula. Inelul pe care l-ai ales are un model deosebit, iar verdele pietrei este foarte frumos. Pietre prefer si eu, aleg onix alb sau negru, ametist, chihlimbar numai daca sunt pietre mai mici si modelul este deosebit. Nu-mi plac deloc marcasitele desi am ceva si cu marcasite si nici pietrele rosii/roz. Cat despre metale trag categoric spre argint/argintiu mult mai mult decat spre aur/auriu. imi place sa port mai multe bratari combinate si imi plac pandantivele deosebite. Una peste alta nu ma satur niciodata de bijuterii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac cel mai mult bijuteriile din argint cu onix,cristale Swarovski
    Pupici
    Bafta tuturor!
    Daca ai timp te invit si la mine pe blog.Am un concurs care mai dureaza pana duminica.Daca vrei te poti inscrie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna!!! Te felicit pentru alegerea ta, imi plac mult cerceii, sunt cu adevarat deosebiti! Si mie imi plac pietrele semipretioase de culoare verde!
    Eu port si bijuterii din aur si din argint, in egala masura, si gablonturi; de asemenea port cu drag orice creatie handmade facuta cu pasiune si talent. Cred ca singurele pietrecele de pe bijuteriile mele sunt cateva cristale Swarovski, sper sa fie veritabile. Oricum, imi doresc acest inel pentru ca nu am avut ocazia pana acum sa port vreun accesoriu din bronz! Plus ca inelele se numara printre preferatele mele in materie de bijuterii ;)
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. beautiful pieces!

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt foarte draguti si finuti cerceii, sa i porti cu placere :) Imi place mult si inelul chiar este deosebit <3 Pupici

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt deosebiti cerceii, sa-i porti cu drag! Si inelul imi place, e tare fain! Cand vine vorba de bijuterii, marturisesc, am o slabiciune pentru cele din argint, simple sau combinate cu marcasite.
    Multumiri pentru concurs, zi frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mie imi plac bijuteriile din argint cu perle sau pietre semipretioase, ametist.
    Multumim pt concurs! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Îmi primul rand îmi plac bijuteriile lucrate de mine :) Port in general bijuterii de argint cu pietre prețioase si brățări cu talismane

    RăspundețiȘtergere
  11. Awwww ce frumosi sunt cerceii,dar nici inelul nu este de lasat :))).Am purtat o perioada bijuterii din aur,dar acum de ani buni,iubesc bijuteriile din argint.Multumim pentru concurs <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Imi plac bijuteriile cu pietre semipretioase, sunt frumoase ,elegante,iti pun in evidenta frumusetea la fel ca cele de aur,argint,depinde la cum le asociezi.Frumosi cercei,inel, sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumim frumos de concurs,o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Bijuteriile din aur alb si chihlimbarul

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt o mare fana a bijuteriilor si imi plac orice fel de bijuterii, dar sunt adepta celor finute. In privinta pietrelor, imi plac topazul, onix, ametist, coral..

    RăspundețiȘtergere
  16. Asemenea tuturor femeilor iubesc bijuteriile. Îmi plac foarte mult cerceii, inelele și lănțișoarele. Piatra mea preferată este smaraldul.

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte frumoase bijuteriile! Imi plac bijuteriile deosebite care au ceva original (ca si acest inel) si care se potrivesc stilului meu (ca si acest inel) :) Imi place cuartul in mai multe culori, zirconul, turcoazul, jadul, jaspul, aventurinul...depinde de montura, model si ocazia cu care achizitionez biijuteria.

    RăspundețiȘtergere
  18. Intotdeauna mi-au placut bijuteriile fapt pentru care le port cu mare placere fiie ca sant din metale pretioase sau nu.Important este sa-mi placa modelul,sa-mi vina bine,si nu tin neaparat ca pietrele sa fie pretioase.Ma multumesc si cu zirconiu sau cristale diferite.

    RăspundețiȘtergere
  19. In acelasi club al iubitoarelor de pietre verzi! :) Au aer special cerceii tai si stiu ca veti avea fainosag impreuna! Sa ii porti cu mare bucurie, scumpa!
    In ceea ce priveste inelul, las bucuria altor fete de a avea sansa sa il poarte! Daca nu aveam unul din argint, cu piatra de jad (ce a fost al mamei mele - tu il stii!), m-as fi inscris fara sa ezit!
    Mult succes tuturor fetelor ce vor participa! <3

    Pupici si imbratisare, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  20. imi plac bijuteriile din argint rodiat cu diverse pietre cuart,jad,ametist,piatra soarelui,coral,safir ,rubin,smarald

    RăspundețiȘtergere
  21. Deosebite bijuteriile pe care le-ai ales. Mie cel mai mult imi plac bijuteriile finute din aur dar port si argint foarte mult, cat despre pietrele semipretioase prefer ametistul, coralul, jadul.

    RăspundețiȘtergere
  22. Zilnic port bijuterii(cercei,bratari, Margele,lantisor cu pandantiv si bineinteles inele)Nu pun mare pret pe bijuteriile din aur,le prefer pe cele de argint,Preferata dintre pietrele pretioase este rubinul.

    RăspundețiȘtergere
  23. mie imi plac cerceii,bratarile si colierele din argint cu pandativ din pietre semipretioase.sotul mi-a daruit mai demult o bratara din aur si acum incerc sa ma obisnuiesc si cu aceasta culoare :)
    imi plac si cerceii,daca voi eu norocoasa castigatoare a inelului se va potrivi perfect co bratara cu o mica piatra verde(banuiesc ca e tot aventurin).

    RăspundețiȘtergere
  24. Bijuteriile mele preferate sunt cerceii și brățările, iar ca pietre ador rubinele și desigur, îmi doresc diamante.

    RăspundețiȘtergere
  25. Inelul este unul minunat! Mie imi place tot ce e vintage, mai ales bijuteriile de acest tip. Si ca pietre pretioase cred ca imi plac mult cristalele Swarovski...
    Muuuultumim draga noastra! <3

    RăspundețiȘtergere
  26. ooooo, daca e albastru sau verde, i'm in! Si daca mai are si aerul acela de vintage, i'm soooo in! :))
    Le-ai ales exact pe sufletelul meu! ❤
    Ca pietre, imi place mult safirul, citrinul, cuartul roz si jadul, toate montate in argint. La aur nu prea ma bag.
    Simona, iti multumim pentru premiul minunat! Tare frumos mai arata si inelul, si cercelusii :* :* :*

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna! eu am renuntat la aur cu mult timp in urma, cochetez un pic cu argintul, dar cel mai mult cu handmade ul, absolut tot ce se poate handmade!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!