"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Primele impresii despre Nivea Q10 Plus Serum Pearls

Bună, dragilor!
A trecut deja o săptămână de când folosesc Nivea Q10 Plus Serum Pearls, produs pe care l-am primit prin intermediul buzzaar.eu
Mi-am format deja câteva impresii legate de acest produs, pe care vi le pot împărtăși și vouă pentru situația în care vă doriți să achiziționați acest produs. 
În primul rând perluțele acelea galbene pe care le vedeți în recipient, constituie produsul în sine, eu înițial am crezut că este vorba despre un print pe folia recipientului, însă chiar sunt perluțe de cremă care odată odată eliberate prin intermediul pompiței se transformă în serul propriu zis. 

                Produsul are o textura siliconată care este foarte repede absorbită în piele, nelăsând film gras la nivelul acesteia. L-am aplicat după exfolianții chimici pe care îi posed în prezent și nu am avut nicio problemă, s-a comportat foarte bine. La fel s-a comportat și după ce am aplicat la interval de circa 10 minute și alte creme decât cele Nivea, în rutina mea de seară. În general îmi este teamă că produsele pe bază de siliconi, fac scămițe la nivelul pielii în contact cu alte produse de îngrijire, dar nu a fost cazul la mine. 



              După fiecare aplicare pielea rămâne netedă și foarte catifelată, îmi place efectul foarte mult. L-am folosit împreună cu crema de ochi Nivea Q10 PLus primită în același pachet.
Ceea ce nu-mi place la acest serum se referă la parfumul mult prea intens, după părerea mea, pentru un produs destinat îngrijirii tenului. Mirosul în sine este foarte plăcut, dar l-aș prefera la o cremă de corp și nu la un produs pentru față. 
De asemena am încercat să îl folosesc și ca bază de machiaj, dar nu mi-a plăcut cum s-a așezat fondul de ten, am simțit totuși nevoia unei creme sub fondul de ten. Totuși nu se declară a fi o bază de machiaj, așa că nu știu dacă se pune. 

Cam acestea ar fi primele mele impresii, sunt curioasă, pentru că știu că mai sunt câteva fete care au testat serul în același timp cu mine, care este și părerea lor despre acest produs? 

V-am pupat!!


                               VintageLook


4 comentarii:

  1. Eu am putin timp de cand o folosesc, pentru ca m-am ocupat de testarea altei creme, tot de la Nivea (uite aici despre ce crema vorbesc: http://mandmakeup.blogspot.ro/2015/04/review-noua-crema-nivea-care.html ). Intr-adevar, pielea e fina, catifelata, dar mie imi lasa tenul usor lipicios. Dar aceasta senzatie nu dureaza mult. As vrea sa te intreb ceva: ai vazut o anumita inbunatatire in privinta zonei ochilor? Ca si efect al cremei de ochi? Ca si eu am folosit-o in fiecare zi.

    Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar ca e diferit de la persoana la persoana, eu nu sesisez nimic lipicios la aplicare, intra fff repede in piele in cazul meu. :P
      Cat despre crema de ochi, nu pot sa zic ca am vazut imbunatatiri, foloseam una foarte bune si inainte si nu am probleme cu zona aceea, deocamdata vad ca imi pastreaza pielea hidratata in continuare. Imbunatatiri majore nu am vazut la niciuna dintre creme, dar cred ca e prea devreme pentru asa ceva, nu?
      Vin la tine sa vad review-ul din comm! :)

      Ștergere
  2. Mia-m facut si eu cadou produsul acesta de Paste si sper sa fiu multumita de el. Produsele Nivea sunt printre alegerile mele preferate, asa ca astept rezultate maxime.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!