"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 27 aprilie 2015

Flormar Supershine

             În luna martie, după ce m-am întors de la întâlnirea bloggerițelor cu o grămadă de cadouri din partea sponsorilor respectivului eveniment, am promis că vă voi arăta pe parcurs o parte dintre aceste produse, așadar astăzi am ales o ojă primită din partea Flormar - Supershine no. 15 - un roz stins foarte bogat în particule strălucitoare. De vreo două săptămâni (nu știu dacă se datorează suplimentelor cu colagen pe care le iau dimineața sau a faptului că am reînceput să folosesc baza Trind sau poate datorită amândurora), am unghiile din nou tari și nu par a se exfolia absolut deloc, motiv pentru care am reușit să le mențin puțin mai lungi decât în mod normal. Voi rămâne în mod constant la această lungime, dacă îmi vor permite și pe viitor, mai lungi de atât mă încurcă la treburile gospodărești și la tastat.
în lumina soarelui

             Oja devine perfect opacă din două straturi, eu am aplicat-o în trei pentru o rezistență mai îndelungată, probabil știți de problemele pe care le am cu rezistența ojelor pe unghii. 
Fiind un roz stins, îmi place foarte mult și o port cu drag. Alături de această oja am mai primit și un gloss, pe care însă nu l-am testat. Nu sunt sigură dacă o voi face, rozul pare mult prea intens pentru gusturile mele, mă mai gândesc... 


.

Mulțumesc, Flormar!

O săptămână reușită vă doresc!                              VintageLook 

6 comentarii:

 1. Frumoasa manechiura , frumoasa nuanta si eu am un rosu de la Flormar si imi place

  RăspundețiȘtergere
 2. Îmi place la nebunie culoarea, nu (mai) am nimic de genul în colecția mea.Cam de aceeași lungime sunt și unghiile mele acum.. Dar eu le vreau puțin mai lungi. :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi plac irizatiile sidefate, arata foarte frumos pe unghii! Pupici!

  http://the-may-day.blogspot.ro/

  RăspundețiȘtergere
 4. flormar sa traiasca, tare bune oje au. frumoasa culoarea!pupici

  RăspundețiȘtergere
 5. Imi place mult nuanta, mi se pare placuta pentru primavara-vara!

  RăspundețiȘtergere
 6. si mie mi se potrivesc bine, tin destul de mult la mine, 4 zile fara defecte!

  RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!