"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 23 aprilie 2015

Loțiune de corp Elmiplant Skinnergy - pentru piele uscată

Am recunoscut întotdeauna de-a lungul timpului, că pe cât de mult îmi place să-mi îngrijesc tenul, fiind extrem de consecventă cu aplicarea produselor de curățare, a cremelor și serurilor, pe atât de mult îmi displace partea cu îngrijirea pielii corpului. Mi se pare o adevărată corvoadă ca după fiecare duș să trebuiască să pierd o bucată bună de timp cu aplicarea cremelor de corp. Totuși de ceva timp am reușit să îmi stabilesc o rutină și chiar dacă nu o fac în mod complet după fiecare baie, am grijă ca zonele mai uscate să beneficieze de hidratatarea de care au nevoie, prin intermediul mai multor creme și loțiuni de corp pe care le dețin.

Ca să nu mă plictisesc și să reușesc să îmi mențin motivația în mod permanent, trebuie să am mai multe creme/unturi/uleiuri/loțiuni de corp, diferite ca textură, grad de absorbție în piele, nivel de hidratare și miros. Dar cred că sunteți familiarizate și voi cu acest aspect, pentru că rareori am citi pe vreun blog de beauty despre fete cărora le face plăcere treaba asta cu hidratarea pielii după duș, iar metoda deținerii mai multor produse de acest tip este frecventă. 

De curând am început să folosesc un produs Elmiplant, primit la întâlnirea bloggerițelor, în luna martie, fiind primul produs pentru îngrijirea corpului marca Elmiplant pe care am ocazia să îl încerc. 
Loțiunea se numește Skinnergy So Pampered și promite o hidratare a pielii uscate cu efecte de până la 48 de ore după aplicare. Formula se laudă a fi lipsită de parabeni, parafină și coloranți și vine ambalată într-un recipient măricel, de 250 ml.

Loțiunea în sine este concepută a fi rapid absorbită în piele, are o textură foarte ușoară și un parfum proaspăt, care însă nu se menține prea mult timp pe piele, dar face procesul de aplicare mult mai plăcut. 
Apreciez că are un grad mediu de hidratare a pielii, se comportă excelent pe zonele cu piele normală și destul de bine pe zonele cu pielea foarte uscată. Probabil aplicată cu consecvență chiar își poate face treaba f0arte bine, eu, precum am spus mai sus, nu pot să mă opresc la o singur produs de acest tip, ci le rotesc aproape în fiecare seară. 
În compoziție am văzut vitamina E, alantoină, uree, ulei de floarea soarelui și extract din fructe de lici și alte ingrediente ideale pentru pielea uscată, dar reunite într-o loțiune de corp care se absoarbe foarte repede în piele, fără să lase film gras la nivelul acesteia. 

Pe net am vazut-o la un preț fără concurență, adică în jur de 10 lei, în condițiile în care ... chiar este destul de mare și se consumă greu. 
În concluzie pentru mine este un produs care consider că merită a fi cumpărat (din nou), este ideal pentru fetele cărora nu le place să petreacă prea mult timp aplicând cu conștiinciozitate creme de corp pe piele, dat fiind faptul că se absoarbe foarte repede, astfel încât te poți îmbrăca imediat, iar pielea este protejată și hidratată. Nu o recomand doar acelora cu pielea foarte uscată, ci și persoanelor cu pielea normală, vă asigur că nu rămâne nicio senzație grasă la nivelul acesteia, după aplicare. 

În final am vrut să scriu _un produs românesc excelent_ dar mai apoi am văzut că este produs în Franța. Pe site am văzut mai multe tipuri de loțiuni de corp, precum și câteva uleiuri de masaj, care recunosc că mi-au atras atenția imediat și pe care îmi doresc să le testez, dar nu mi-au sărit în ochi prin magazine până acum., o să le caut însă. 


Voi ce creme/loțiuni/unturi/uleiuri de corp folosiți în prezent? 



                        VintageLook


3 comentarii:

  1. La mine, recunosc, e partea preferată de după duș :D, îmi place să mă învălui in tot felul de arome, deci cam asta ar fi prima caracteristică care mă interesează la o loțiune de corp, mirosul :)
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Citind ideile din paragraful initial, mi-am spus: Been there, done that! :) Eu cunosc fete carora le place sa aplice astfel de lotiuni si chiar fac asta cu consecventa!

    Impresiile tale mi-au starnit interesul, cred ca mi s-ar potrivi lotiunea asta... dar ce ma fac cu procrastinarea? :))

    Te pupacesc cu drag si dor, Simo! Sa ai weekend dupa dorinta inimii tale!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. La mine e rutina de fiecare seara hidratarea corpului, si nu ma bag in pat pana nu fac pasul acesta. am mirosit si eu lotiunea, miroase super, dar momentan am prea multe in stoc.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!