"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 18 ianuarie 2015

Când producătorii se plictisesc și schimbă formulele cosmeticelor| Formulă nouă pentru laptele demachiant Garnier

Hello, ladies!

La mulți ani!

Nu ne-am mai citit de mult timp, de anul trecut, de fapt... :) Sper ca sunteți bine, sănătoase și fericite! :)
Eu am rătăcit foarte mult timp până am ajuns iarăși aici, și deși îmi vine destul de greu să scriu cu aceeași lejeritate pe care am avut-o anul trecut, sper să îmi regăsesc ritmul și să vă mai las câteva rânduri pe aici din când în când, adevărul e că încă simt că mai am multe de spus. 

Cu ocazia primei opriri voiam doar să-mi exprim indignarea vis-vis de un produs pe care îl folosesc de ani de zile, multi ani, aproape 10. Este vorba despre laptele demachiant de le Garnier pentru ten sensibil pe care îl folosesc pentru demachierea ochilor, considerându-l de departe ca fiind cel mai bun de pe piață.

Cu mare dezamăgire am constatat la ultima cumpărare, că formula i-a fost schimbată și i-a fost adăugat alcool denat în compoziție ceea ce face ca ochii să usture îngrozitor..
Mare, mare dezamăgire, pentru mine a fost cel mai bun produs de pe piață, achiziționat la un preț decent. 

PRODUS VECHI                                                                            PRODUS NOU
Probabil mai sunt și alte modificări pe acolo, dar nu am avut răbdare să le caut, însă cu certitudine, cei de la Garnier au reușit să creeze un produs cu totul nou, care se adresează unui alt segment de piață, noi cei care cumpăram loțiunea după vechea formulă cu siguranță nu o vom mai folosi.

Ambalajul arată fix la fel:

Acum mi-a luat o alta varianta pentru ten sensibil de la Balea, cea pe care cu siguranță o cunoașteți cu toții, însă nu prea îmi place nici aceasta, ustură și ea. Cu apă micelară e exclus să-mi demachiez ochii, nu îmi place, nu consider că se demachiază eficient, așa că voi relua căutările. Uff, nu mai pot de bucurie :(
Aștept propuneri...
                                                                 

V-am pupat pe toate!!!



                              VintageLook

"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."

36 de comentarii:

  1. Te salut cu drag, Simo! La mulţi ani, noul an să te bucure aşa cum îţi doreşti! ♥
    Draga mea, hai să-ţi spun ce demachiant pentru ochi a reuşit să mă surprindă pe mine în cel mai plăcut mod, cu un cost redus şi cu rezultate extraordinare, blând şi delicat cu pielea sensibilă a ochilor: Demachiantul bifazic de la Nivea, pe care mai nou îl găsesc şi online, la o super-ofertă, consider eu (spun asta pentru că şi crema cu pricina îmi place foarte mult şi se potriveşte cu nevoile tenului meu mixt) - http://www.1001cosmetice.ro/produs/nivea-aqua-effect-ten-normal-set
    Te pup, sunt convinsă că vei găsi un înlocuitor cel puţin la fel de bun ca şi cel de până acum! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela draga, la multi ani, sa ai parte de un an nou exact asa cum ti-l doresti.
      Legat de demachiante, ce sa zic, eu prefer pe cele tip crema pentru zona ochilor, dar am sa dau o sansa si celor bifazice, pana vad unde ma opresc. sper sa gasesc ceva mai buna varianta. setul indicat de tine e chiar foarte avantajos ca pret!
      multumesc mult!

      Ștergere
  2. Din pacate ASA se intampla,EU la vopseaua de par am vazut ca au bagat ingrediente in plus 😞

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte frustrant, nu inteleg care e treaba, mai bine i-ar schimba denumirea si ai stii de-o treaba. Asa am aruncat intreg flaconul... :(

      Ștergere
  3. Buna si la multi ani!
    eu iti recomand o solutie cat se poate de sanatoasa si deloc scumpa,si anume demachierea cu ulei de masline,cel mai benefic pentru ten si pielea corpului,presat la rece,nu oricare,iti va face pielea de invidiat si ai certitudinea ca nu este incarcat cu aditivi sau agenti daunatori,eu folosesc de 5 ani si am tenul curat si ferm,multa lume ma intreaba ce crema folosesc si cand le spun ca nu raman stupefiati,asa ca nu vad de ce nu ai incerca si tu... pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Alexandra si la multi ani!
      Iti multumesc frumos pentru propunere, precum ii spuneam si Mihaelei mai sus, eu prefer laptele/crema pentru demachierea ochilor, dar in prezent sunt dispusa sa incerc orice, deci si varianta cu ulei de masline intra aici. Am un ulei bun si maine seara o sa-l pun la lucru, sa vedem cat de bine ma descurc.
      Multumesc frumos! :P

      Ștergere
  4. Bine ai revenit, Simo!
    Imi pare rau ca ai pierdut un produs care iti mergea atat de bine! Ciudata decizia lor oricum.

    Mie imi place foarte mult demachiantul pentru fata si ochi de la Ivatherm, pe care il folosesc exclusiv pentru zona ochilor. Curata super si pe mine nu ma ustura ochii. Mai am unul de la Nivea bifazic. Culmea, nu ma ustutra ochii ci pielea din jurul lor. Ciudat!
    Te pup draga mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Camelia, bine te-ar regasit!
      Daca ma crezi nici nu stiu cum arata demachiantul de la Ivatherm dar o sa ma pun in tema. Pana la urma ii voi gasi un inlocuitor! Multumesc pentru sugestie. pupici!!

      Ștergere
  5. Draga mea, în primul rând la mulți ani și bine ai revenit! Chiar îți simțeam lipsa și mă gândeam să-ți scriu în privat. Sper că ești bine!
    Cât despre subiectul postării... nici eu nu pot să pricep din ce motive schimbă în rău formula unui produs! Eu îți recomand să încerci un demachiant bifazic, majoritatea de pe piață sunt 100% bine formulate (eu până acum cu Balea m-am înțeles cel mai bine) și sunt cele mai eficiente, bune inclusiv la machiajul waterproof.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, draga mea, multumesc frumos pentru primire, sunt bine, doar ca fac greu noilor atributii din viata mea si imi e cam greu sa scriu pe blog, dar fac eu cumva :P
      Referitor la treaba cu demachiantele, se pare ca majoritatea prefera pe cele bifazice, deci trebuie sa le dau si eu o sansa :P
      Multumesc frumos, multi pupici!!

      Ștergere
  6. Si eu am avut ceva probleme cu demachierea ochilor, dar de cand folosesc demachiantul pt ochi sensibili(cu albastrele) de la yves rocher am scapat de aceste neajunsuri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si acela e bifazic nu-i asa? Trebuie sa vad cum sta treaba cu ele :P
      Multumesc frumos!

      Ștergere
  7. La multi ani si aici :)).


    sa stii ca eu am ochii sensibili si folosesc cu mult drag farmec cu galbenele, am si review si chiar maine o sa am o postare care-l cuprinde, in cazul in care vrei sa fii sigura de cum arata inainte sa pornesti la cumparaturi. mi se pare foarte bland, chiar daca insist si demachiaza foarte repede.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, la multi ani, draga Alinuta!
      Cu siguranta vin pe blogul tau sa vad despre ce este vorba, adevarul e ca mi-as dori un demachiant eficient si prietenos cu bugetul, iar o varianta romaneasca ar fi minunata.
      Multumesc! Pup!

      Ștergere
  8. Hello, lady! :) So glad to see you!

    Cunosc situatia la care faci referire. Din pacate, nu-mi amintesc acum un exemplu concret. Pentru ochi, stii ca eu folosesc demachiantul expres cu albastrele de la YR (fiindu-i fidela de mult timp). O alta propunere ar fi bifazicul de la Garnier (l-am tot vazut pe la favorite si ma gandeam sa-l incerc si eu incat sa nu mai fiu "fortata" la a face unele comenzi YR). Aaaa, de vreme ce preferi laptele demachiant, ti l-as recomanda pe cel de la Bioten (fie verde, fie portocaliu)...

    Pup si imbratisez o prietena foarte-foarte draga!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, stiu ce folosesti tu, eu prefer laptele, asta daca mai gasesc unul pe placul meu. Inainte sa il gasesc pe cel de la Garnier foloseam Bioten, mult timp am folosit,dar am gasit ca cel de la Garnier este mai eficient, cu toate acestea, pentru ca sigur le voi lua la rand pe toate pana il voi gasi pe acela, ma voi reintoarce si la Bioten. Multumesc frumos, scumpa prietena!
      Multi, multi pupici!!

      Ștergere
  9. E foarte "aiurea" cand gasesti un produs si te impaci cu el constati ca deodata ceva nu mai este la fel :( ei au de pierdut...dar si noi pentru ca trebuie sa luam altceva la testat :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei cu siguranta au pierdut 2 cumparatori (sora mea si cu mine), dar si de noi e aiurea, precum spui tu, iar luam totul la testat :(

      Ștergere
  10. Bine te-am gasit in 2015 si spor pe blog si in toate in acest an.
    Cat despre 'surpriza' celor de la Garnier, foarte urat din partea lor - daca schimbau si ambalajul, era macar un indiciu de 'nou' si un indemn implicit de verificare a ingredientelor. Imi pare rau, sper sa gasesti un produs alternativ.
    Am unul singur, Aslavital cu goji (la mine nu a fost cu reactii adverse). Cum nu prea am ce demachia, l-am folosit foarte putin si a expirat (acum 'demachiez' cu el poseta si cizmele :)
    Dupa ce m-am jucat odata cu rimelul, am apelat la ulei de ricin (cica e bun pentru gene) si n-am avut probleme. Eventual poti sa incerci demachierea cu un ulei pentru ten doar in zona ochilor si vezi daca functioneaza.
    Pupici si o saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am regasit si tu, draga mea!
      Exact asa gandesc si eu, trebuia sa ii schime si eticheta si atunci stiai de o chestie, dar asa....l-am aruncat dupa 2 incercari :(
      mie imi place sa ma demachiez cu lapte demachiant, am metoda mea, dar vad ca va trebui sa fiu mai deschisa si sa incerc si alte metode - bifazic sau ulei dupa indicatiile tale si ale Alexandrei.
      Vedem, o sa va tin la curent! Pup!

      Ștergere
  11. aveam nu de mult o discutie cu o farmacista si spunea ca marii producatori, chiar si de medicamente, dermatocosmetice isi schimba formula pentru costuri mai mici..din pacate asa este

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, de parca noi consumatorii, idioti ce suntem, nu ne dam seama la un moment dat ca nu mai cumparam acelasi produs...mi se pare mare nesimtire, mai ales la medicamente, precum spui tu... pacat, asa este :(

      Ștergere
  12. Eu iti pot recomanda bifazicul Balea. Am mai incercat produse similare de la Farmec sau YR, dar tot cel Balea mi se pare mai eficient si mai putin uleios.
    Cu micelara nu reusesc sa-mi sterg tusul fara sa-mi bruschez pielea, iar laptele demachiant...nici nu mai stiu de cand n-am mai gasit unul care sa nu-mi dea usturimi. Probabil nu sunt nici eu f indemanatica si mi-l bag in ochi. :P
    Cat despre formule schimbate...e precum cu legile lui Murphy: cand un produs este bun si iubit de toate lumea, ei se trezesc sa-l retraga de pe piata sau sa-i schimbe formula. Pfff !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, se pare ca mai toate, voi fetelor, folositi bifazicele pentru demachierea ochilor, trebuie sa le dau si eu o sansa. Pe cele 3 le cunosc si eu, o sa vad care imi pica in mana prima data.
      Apa micelara iese din discutie si la mine, o folosesc doar pentru ten.
      Multumesc mult pentru sugestie!

      Ștergere
  13. De neexplicat schimbarea, ce-o fi fost in capul lor????

    Bine ai revenit printre noi, draga mea!
    Multi pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea! Ma bucur sa fiu aici din nou! Te puup!

      Ștergere
  14. In weekend am descoperit ca si samponul Clear a suferit modificari cel putin la aspect, o sa verific cand am mai mult timp si formula, sper ca au lasat-o asa, asadar te inteleg.
    Cu aceeasi textura folosesc de obicei de la Bioten, inca imi place. Mie bifazicul de la YR mi se pare ca curata prea "ardeleneste" si cum altele ma rezolva mai repede si mai usor o sa rasuflu usurata la terminarea produsului.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu alternam Anian pentru par gras cu Clear, chiar imi placea mult samponul acesta. E trist sa aud ca si el a suferit modificari.. :( Parca sunt nebuni producatorii astia de la noi..

      Cat despre cel bifazic de la YR, mda, nu e pe gustul meu, asta e adevarul, eu am alta tehnica de demachiere si am nevoie de un lapte. L-am incercat acum cateva seri si nu e pe gustul meu :( Daaaar, supriza e ca ieri am primit un lapte demachiant care imi place teribil, deci, am scapat de un stres :P
      puuup!

      Ștergere
  15. Bine ai revenit Simona si La multi ani!
    Si eu ma inteleg mult mai bine cu demachiantele tip crema/lapte si folosesc unul de la Oriflame din gama Essentials (e in catalogul 1 sau 2 la oferta) si nu mi-a cauzat neplaceri,mai ales ca eu am ochii foarte sensibili.Singurul lucru care m-a deranjat la el e faptul ca acum vreo saptamana l-am gasit rupt exact pe acolo pe unde scot produsul(are un tub la fel ca si o crema de maini),fara sa fi facut nimic cu el.Oricum,produsul il mai pot scoate din el.De vreo doua saptamani incerc si un demachiant bifazic si chiar imi place.Al meu este Fiori di Magnolia,din pacate nu se gaseste la noi,dar sa stii ca am ramas placut surprinsa si de acest demachiant,mai ales ca nu-mi lasa zona ochilor uscata.
    Pacat ca cei de la Garnier au ales modalitatea asta de a-si micsora costurile.Inainte foloseam si eu un lapte demachiant de la ei (cred ca era lapte),in ambalaj verde si chiar mi-a placut.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, la multi ani! Sa fii iubita!! :)
      Da, da, cred ca am folosit si eu acum mult timp acest demachiant si tin minte ca mi-a placut. In prezent am primit unul care imi place foarte mult, dar poate o sa il cumpar la un moment dat si pe cel de la Oriflame, mai ales ca in fiecare luna comand cate ceva >P
      Cu cele bifazice nu ma impac, am incercat acum cateva seri unul si clar nu sunt pe gustul meu, na, fiecare cu ale sale....:P
      Pup si eu, multumesc mult pt vizita!

      Ștergere
  16. Crema demachianta "fara lacrimi" de la Vivanatura e foarte buna :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De aceasta recunosc ca nici nu am auzit, suna foarte bine "fara lacrimi" poate chiar asa se si comporta. Trebuie sa ma uit dupa el prin magazine.
      Din cate se pare exista variante :P
      Multumesc mult, Andress, o sambata frumoasa!

      Ștergere
  17. de vreun an , folosesc doar bifazic pentru ochi, acum am cel de la YR si urmeaza unul de la Balea! mi se par a fi foarte bune!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna Simona,

    Din pacate, pana sa citesc acest articol pe blogul tau, nu mi-am pus problema sa verifica daca produsele pe care le folosesc au compozitia schimbata ... Ce mi se pare ciudat este ca ambalajul celor doua produse prezentate de tine, este acelasi... nu exista nimic sa le deosebeasca ca si aspect. Probabil tu ai sesizat diferenta atunci cand ai folosit noul produs si te usturau ochii datorita alcoolului.
    De acum am sa fiu mai atenta atunci cand voi cumpara un produs pe care l-am mai folosit in trecut deja.

    RăspundețiȘtergere
  19. eu de cand cu apele micelare, nu mai cumpar demachiant! daca e ceva ce se curata mai greu, folosesc un ulei de caise, de migdale, ce am...apoi apa micelara!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ti-l recomand pe cel de la farmec, e minunat. Sau cel de la yves rocher cu albastrele, insa e mai scump si face exact ce face primul.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!