"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 10 decembrie 2014

MissGrey - pentru cele mai frumoase rochii de Crăciun

Bună, dragilor!

Cum vă pregătiți de sărbători? Eu mi-am propus să vin pe blog cu două variante de machiaj pentru Crăciun, respectiv Revelion și mă gândesc să le organizez tot după varianta de tutorial în imagini, însă nu m-am hotărât definitiv. Aștept și părerile voastre, să fie tutorial sau direct rezultatul final, să fie două machiaje simple, ușor de reprodus sau două variante elaborate?

În sfârșit, până la machiaj, mai avem de ales outfitul pentru fiecare dintre cele două evenimente speciale. V-ați gândit ce veți purta? Eu am un clutch până acum și în funcție de el îmi voi alege și rochița pentru seara de Revelion. Vi se pare ciudat? Hehe, am început să construiesc o ținută de la o simplă pereche de cercei sau o bentiță de păr, așadar o geantă este deja un pas înainte. De multe ori un singur element ne inspiră într-o asemenea măsură, încât pornim de acolo cu construcția unui outfit, nu este nimic absurd până la urmă.
Dacă nu ați văzut postarea mea de săptămâna trecută, unde v-am arătat o frumoasă rochie din catifea verde smarald, atunci probabil nu cunoașteți magazinul online MissGrey, magazin care comercializează haine produse în sistem propriu în România. Cele două evenimente care se apropie pot constitui o bună ocazie de a naviga pe acest site în căutarea ținutei ideale. Recomand acest magazin datorită calității fără cusur pe care am regăsit-o la articolul purtat de mine în aceste fotografii, a modelelor foarte frumoase, mai ales în ceea ce privește secțiunea rochii, dar și a prețurilor decente practicate de acest magazin online.

Vă las cu câteva modele selectate de mine:



Prețurile încep de la 110 de lei pentru cele mai simple modele și pot ajunge până la 389 de lei pentru modele mai complexe.
Mergând pe aceeași linie, eu aș îndrăzni să vă recomand pentru seara de Crăciun rochia Michelle, o rochie creion din catifea verde smarald înnobilată de acea dantelă cu print baroc din zona bustului, o rochie extrem de feminină și sofisticată prin prețiozitatea materialelor, dar suficient de comodă pentru libertate de mișcare și suficient de cuminte prin tăieturile inteligente care nu lasă nici zonă expusă indecent, pentru a petrece o seară minunată și sfântă până la urmă, pentru că despre asta e vorba în seara de Crăciun, alături de familie și prietenii cei mai dragi.



Voi v-ați gândit ce linie alegeți pentru vestimentația de Crăciun și Revelion?




                        VintageLook

5 comentarii:

  1. Rochita bej e superba, imi place muult de tot , pe aceasta as purta-o de Revelion, iar de Craciun imi place varianta propusa de tine. Te pup, sa ai o zi frumoasa !


    http://madalinaelenao.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi -ar placea anul acesta o rochita rosie :)

    RăspundețiȘtergere
  3. love these dresses, especially the first one. so gorgeous
    love you blog, very fashionable
    check out my blog too, maybe we can inspire eachother :)


    - www.angelaah91.blogspot.nl

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumoase sunt toate rochiţele! Pentru Crăciun nu mă agit foarte mult, o să port o ţinută foarte comodă şi neapărat ceva roşu. O să petrec în familie, acasă la ai mei, aşa că n-are sens să mă îmbrac prea elegant. O să pun puţin mai mult accent pe machiaj, manichiură, păr. Iar la ţinută o să mă gândesc mai mult pentru ieşirile cu prietenii din acea perioadă.
    Pentru Revelion sunt în schimb cam indecisă în privinţa ţinutei, trebuie să studiez mai întâi garderoba.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Awwww, fabulous ^_^

    Many kisses,

    Nicole

    www.nicoleta.me

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!