"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 30 martie 2014

Am fost la aniversarea unui an de ... All that beauty things!

         O parte dintre voi poate nu știți, însă luna aceasta All that beauty things a aniversat un anișor de activitate, iar beauty editorul din spatele blogului, adica Lucia a sărbătorit acest lucru organizând o întâlnire cu câteva bloggerițe din Timișoara și împrejurimi. Evenimentul a avut loc ieri la Starbucks și am petrecut câteva ore foarte plăcute împreună bucurându-ne de atmosfera animată din cafenea, de discuțiile ca între fete, dar și de surprizele frumoase puse la dispoziție de sponsorii acestui eveniment. Am primit punguțe pline cu bunătăți, iar pentru ele le mulțumesc atât Luciei cât și sponsorilor! 
          Aici în Timișoara comunitatea de bloggeri pe segmentul de beauty este una destul de restrânsă, iar evenimentele de beauty sunt ... să nu zicem absente, dar nu cred că greșesc dacă le numesc ”foarte rare”, astfel încât ocazia aceasta, în care să ne vedem și să facem schimb de idei și impresii a fost mai mult decât binevenită! Sper să repetăm experința și cu alte ocazii!





Mai multe poze găsiți pe pagina de facebook a Luciei, mai exact aici(click)

Vreau neapărat să specific faptul că am ales să port la eveniment, o fustă bodycon primită cadou de la Federova anul trecut când ne-am cunoscut la seminarul L'Oreal. Îmi vine perfect, nu știu dacă m-a crezut Fede când am sunat-o să-i spun că e exact măsura mea. Iată dovada!! :)


Mulțumesc, Fede, iubesc fusta aceasta!!


Și să vă arăt și bunătățile primite din partea Luciei:

Anian, Apidermaliv, Gerovital, Cupio, Max Factor, Lush, Beauty water
Sticluța beauty water nu a mai ajuns în poza de final, s-a băut înainte, iar bombonica de baie Lush s-a rătacit pe undeva înainte de poză! :P 


Îi mulțumesc încă o dată Luciei pentru invitație, le pup pe fete și mă bucur foarte mult că am avut ocazia să le cunosc, chiar sper să repetăm experiența și cu altă ocazie! 




VintageLook

12 comentarii:

  1. E frumos cand se fac astfel de evenimente si bloggeritele se pot intalni si discuta lucruri din beauty, fashion si poate alte domenii, e altfel fata in fata si e si mai frumos cand le cunosti pe unele pe care le-ai citit mult timp. Eu inca nu am avut aceasta ocazie, dar ma bucur sa vad ca se realizeaza asemenea intalniri :) Ai aratat superb la intalnire. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. bravo, fetelor. foarte frumos, la cat mai multe evenimente! arati minunat, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super frumos ca reușiți să vă întâlniți, măcar din când în când. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am văzut aseară pozele la Luciu și le-am admirat cu plăcere pe toate. Îmi place să văd astfel de evenimente/întâlniri între blogărițe. :D
    Tu ai fost superbă, draga mea. Fusta îți vine foarte bine și colierul îmi place mult, mult.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  5. La cat mai multe astfel de intalniri :D Siii, toate sunteti frumoase, dar tu esti cea mai! Pupicei, sa ma ierti pentru absenta :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiam eu ca am dreptate cand spuneam ca esti cea mai frumoasa timisoreanca! No ofence pentru celelalte fete! :)

    Cat de frumos este ca v-ati intalnit, fetelor! O recunosc acolo pe Anda! Poate ar trebui sa mai recunosc pe cineva si nu-mi dau seama pe moment! Nu ne faci prezentarile, Simo? ;)
    Merg si eu sa-i urez cele bune Luciei!

    Pantofii tai sunt de tinut sub cheie, altfel sigur vor fi furati! :P Iar fusta arata trasnet pe tine!
    Un outfit reusit, asa cum ne-ai obisnuit, draga mea! Rosul e la putere! :D

    Te pupacesc si te imbratisez, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Ieri am participat si eu la un fel de eveniment :)), te astept in vizita - am scris despre asta! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu ma bucur ca te-am cunoscut si ca le-am cunoscut si pe celelalte fete. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mă bucur tare mult că se fac astfel de evenimente și la voi, ai văzut ce atmosferă făină e? Mie îmi place să merg la întâlniri de-asta tocmai din motivul ăsta. Eu în general sunt sociabilă și vorbăreata chiar dacă la început sunt puțin timidă. Sper să mai ai ocazia să ajungi și pe aici și să cunoști mai multe fete bloggerite, majoritatea sunt super de treabă :P.
    Nu în ultimul rând, vreau să îți spun că mă bucur că îți place fustița :D. Îmi place tare mult ținuta și nu o spun pentru că e fusta de la mine. Pantofii sunt adorabili, trebuie neapărat să îmi iau un model asemănător. Mi-am adus aminte că am avut așa in liceu, negri cu 2 barete. Doamne cât i-am iubit și cât i-am purtat, cred că îi am și acum pe undeva prin cutii pe la mami :P.
    Te pup fata frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte interesant :)
    vă doresc multe întâlniri frumoase!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-e tare drag să aud de reuniuni în genul acesteia, nimic mai frumos. Minunat prilej de socializare, schimburi de idei, zâmbete şi multă voie bună. Să auzim mai des! ♥
    Tu, Simo, porţi cel mai frumos accesoriu: zâmbetul, de nepreţuit ♥
    Te pup, o nouă săptămână cu timp frumos şi voie bună ♥

    RăspundețiȘtergere
  11. Cat de frumos e sa va vedeti,aici in Iasi nu suntem foarte multe,sau nu stiu eu,insa mi-ar placea enormmmmm sa organizam cateva iesiri.
    Te pup,esti atat de frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  12. Voi fetelor va intalniti dupa ce am plecat eu din Timisoara. Glumesc, ma bucur pentru voi. Ce frumoasa esti Simo, radiezi, te pup draga mea!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!