"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 29 decembrie 2013

Sfârșit de decembrie ...

         ... păi, dacă tot e vreme de primăvară, să purtam culori adecvate temperaturilor de afară, zic! Oh, cât de mult poate să-mi placă iarna aceasta, nu cred ca am trăit o iarnă mai pe sufletul meu!! :P
            Ceea ce voiam să spun de fapt cu ocazia acestei postări, este legat de faptul că mi-am dat seama de un lucru: de foooarte mult timp nu v-am mai arătat achizițiile mele second hand în materie de haine. Știu că mai demult împărtășeam foarte des cu voi aceste cumpărături, nu știu exact de ce nu am mai făcut acest lucru în ultimul timp. Eu găsesc în continuare hăinuțe absolut superbe (cel puțin din punctul meu de vedere) și trăiesc cu aceeași intensitate bucuria descoperirii a cine știe cărei comori vestimentare prin cine știe ce magazin SH obscur, și fac acest lucru destul de des. Așadar astăzi mi s-a părut cea mai potivită zi pentru a vă arata una dintre fustele mele roșii (cunoașteți obsesia mea legată de această culoare), fustă plisată (altă obsesie a mea), care a costat doar 5 lei. 

    Dar mai întâi de fustă, am pregătit câteva imagini cu un superb colier, pe care cred ca l-ați mai văzut pe blogul meu, colier pe care l-am ales de AICI, în cadrul primei colaborări cu respectivul magazin online. Sunt sigură că vă place! 




Este un colier deosebit de frumos, pe care îl iubesc foarte mult și care atrage priviri și complimente la fiecare purtare. Vă place?

Și lăsând la o parte colierul, aceasta este fusta mea roșie. În așteptarea rochiei roșii perfecte, vă spuneam că încerc să-mi potolesc pofta de roșu cu tot felul de substituente. Fusta aceasta reprezintă un astfel de substituent. 












Am purtat:
Fustă SH
Bluză Miss Sixty
Jachetă Sheinside
Geantă - un atelier local din Timișoara
Cizme Gatta
Colier AICI

Pentru acest sfârșit de an nu am pregătit nicio postare specială, am facut o retrospectivă mentală și o analiză a tot ceea ce a însemnat pentru mine acest 2013 și concluzia e că nu-mi doresc decât să se termine mai repede. 
Prevăd că 2014 va fi fabulos!  :) 


Purtați muuult roșu!!


V-am pupat!!


      VintageLook 

66 de comentarii:

  1. Ce par frumos ai! Imi place si cum iti conturezi ochii cu negru, as face-o si eu daca nu as lacrima asa tare. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Dana, treaba cu conturul l-am rezolvat folosind putin tus gel Essence pe conjunctiva, si mie imi cam lacrimeaza mai nou, iar creionul simplu nu mai rezista, cu tus e un pic mai bine totusi.. :P
      Pupici!!

      Ștergere
  2. Cat esti de frumoasa, tu, Simona!:) Ai un par perfect:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, iti multumesc frumos, Claudia, esti prea draguta cu mine :P
      Parul nu e chiar perfect, probabil a iesit mai bine in pozele acestea si datorita buclelor pare foarte bogat, dar e doar o iluzie ... :P
      Te pup, draga mea! :)

      Ștergere
  3. Ce frumoasa esti Simona !!! Imi place intreg outfit-ul ales,iar colierul este absolut superb !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, esti o draguta, iti multumesc din suflet, ma bucur tare mult ca-ti place outfitul meu! Te puuup! :)

      Ștergere
  4. Your face and hair are beautiful. I love this motorcycle jacket and like the skirt. Charming jewelry along with some sweet boots. The blue handbag is also nice looking. Great outfit, Simona!

    johnbmarine.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Salu,
    Ce mult imi place cum ai combinat cizmele lungi cu fusta de lungime medie.
    Eu am evitat intodeauna varianta aceasta dar deseara am o incerc, sper ca va arata la fel si pe mine ;)
    Imi place fusta la nebunie iar colierul e dragut foc
    Pupici de la mii de km departare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am evitat mereu combinatia asta si in continuare cred ca ar arata mai bine pe cineva cu solduri mai rotunde, de aceea inclin sa cred ca la tine o sa fie mai reusita. Sa-mi zici cum ti-a iesit! :)
      Ma bucur ca-ti place fusta, stii tu obsesia mea pentru fustele plisate, doar ca pe aceasta nu am mai scurtat-o.
      Te pup si eu cu muuult dor!! :)

      Ștergere
  6. Si eu iubesc vremea aceasta.
    M-as lipis de frig si de zapada fara niciun regret.
    Imi place tare, tare mult outfitul tau.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu la fel, nu-mi place zapada si detest frigul din tot sufletul meu, dar na, stiu ca nu e normal sa fie nici asa de cald.
      Ma bucur ca-ti place outfitul acesta, te pup, draga mea!!!!!!

      Ștergere
  7. Foarte frumoasa si fusta :P, desi cred ca iti sta bine cu orice. Si eu sunt nerabdatoare sa vad ce noutati imi rezerva anul 2014 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, cu siguranta nu cu orice, dar ma bucur ca-ti place fusta mea :D
      Sper ca 2014 sa fie presarat numai cu vise implinite! :)
      Te pup, multumesc frumos!

      Ștergere
  8. Vaaaai, imi place fusta extrem de mult!!! Si colierul! Si bluzita! Si parul! Si machiajul! Tu, toata! Si tu prevezi ca 2014 va fi fabulos?! Exact la fel simt si eu! De multi ani astept un an fabulos, in care toate sa-mi mearga din plin si sa fie exact cum vreau eu! Simt ca 2014 e un astfel de an! Pupici si LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ce ma bucur ca-ti place fusta, abia astept sa vina primavara sa o port cu sandale, sigur o sa vi-o mai arat aici pe blog :P Merci frumos pentru toate aprecierile!!
      Legat de 2014, daaaa, chiar prevad ca va fi minunat, am o gramada de planuri in care chiar cred si nu se poate sa nu rasara soarele si pe strada mea odata si odata. Iti doresc din suflet, cu aceeasi intensitate cu care imi doresc si mie, ca totul sa iasa exact asa cum ne dorim noi in 2014!!!! :)
      Multi pupici si din partea mea!
      La multi ani!

      Ștergere
  9. Ce frumos e colierul, ti se potriveste la perfectie <3
    si tinuta e foarte draguta :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Carmen, ma bucur nespus ca-ti place tinuta mea! Puup! :)

      Ștergere
  11. Simo, tu chiar ne aduci primăvara-n dar! Şi ce dar poate fi mai frumos decât acesta? ♥
    Trebuie să-ţi recunosc, visam la o iarnă de poveste, îmi şi imaginam cu cât drag mă voi bucura alături de nepoţelul meu de prima lui plimbărică cu săniuţa, primul bulgărel de zăpadă în mânuţele lui gingaşe şi dragi... Dar, poate nu-i timpul pierdut şi vom avea parte şi de aceste dorinţe împlinite ♥.
    Revenind, mă bucur din plin de starea frumoasă pe care mi-o dăruieşti prin intermediul postării tale. Cea de-a doua poză mi-e tare dragă. Fustiţa e tare frumoasă, la fel şi colierul, întreaga ţinută ♥.
    Pupici, draga mea. Îţi doresc din suflet să-ţi petreci revelionul alături de cei mai dragi sufletului tău şi să vă distraţi pe cinste. Toate dorinţele să ţi se-ndeplinească, le meriţi. Să fie un 2014 de poveste! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, da, recunosc ca sunt putin egoista cand vine vorba de frig si zapada, pentru ca imi displac atat de mult, incat nu ma mai gandesc la bucuriile de care spuneai tu mai sus, prima zapada pentru unii copii, prima plimbare cu saniuta, Doamne, cat de mult putea sa-mi placa la sanius... Oricum, din pacate pentru mine si din fericire pentru ei, mai sunt 2 luni de iarna, asa ca sunt sigura ca vom avea parte si de zapada si sanius! :)
      In alta ordine de idei, draga mea, asa cum ti-am mai spus, feedback-ul tau ma bucura de fiecare data, iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase pe care le lasi aici pentru mine.
      Iti doresc si eu, la randul meu, ca 2014 sa iti aduca numai bucurii si implinirii, dar sa nu te schimbe deloc din anumite puncte de vedere :) Intelegi tu la ce ma refer!
      Te pup si te imbratisez!
      La multi ani!

      Ștergere
  12. doamne ce imi place jacheta ta de mor , vreau si eu ,,,,,sarbatorii fericite ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place jacheta, nu stiu daca se observa, dar si eu am cam facut o obsesie pentru ea pentru ca o port cam des(si pe blog si in viata reala).
      Se gaseste si pe Sheinside si cred ca am vazut una asemanatoare si pe Romwe. :)
      Pupici!
      LA MULTI ANI!!!

      Ștergere
  13. Superb colier, superbă jacheta, superb păr! Gata, mă opresc. :)) Îmi place și fusta, arată foarte bine pe tine, întreaga ținută arată foarte bine.
    Sunt de acord în totalitate cu tot ce ai spus la început și la sfârșit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, deci suntem in acelasi asentiment :P
      Iti multumesc mult de tot, ma bucur tare mult ca aceasta a fost o postare pe gustul tau, sper sa repet experienta si in 2014.
      Te pup si te imbratisez!
      La multi ani!!!

      Ștergere
  14. Dear Simona, you look mesmerizing! The skirt is very nice and goes well with the jacket. You have such beautiful hair! Hope you had a lovely weekend, big kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you so much, my dear! Kisses and hugs!!!!!
      Happy New Year!!!

      Ștergere
  15. Este superb colierul :X

    http://visiononfashion.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur mult ca-ti place! :D
      Multumesc mult pentru vizita, e prima pe blogul meu, nu-i asa? :)
      Pupici!
      La multi ani!

      Ștergere
  16. Cat de bine te prind fustele pana la genunchi, esti o norocoasa de coapse mici si frumoase si de-aia :D. Cu alre cuvinte, frumos outfit. Au fost zile frumoase dar se pare ca de azi adio si soare cu dinti :(.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, chiar ma gandeam cand am scos pozele: daca as fi avut solduri putin mai mari, mai rotunde, ar fi arata mai bine fusta asta pe mine :)))) Fiecare cu piticii ei! :))
      Lasand asta la o parte, daaa, chiar a fost utlima zi de soare, Doamne ce frig mi s-a parut azi, am fost la serviciu cu capul gol si mi-au inghetat urechile. :( Cred ca da, s-a dus primavara asta de care tot vorbesc eu pe aici..
      Te pup si eu, draga mea!
      La multi ani!!!

      Ștergere
  17. Răspunsuri
    1. Si de aceasta data iti multumesc mult de tot si ma bucur ca iti place tinuta!
      Te pup! La multi ani!! :)

      Ștergere
  18. Superba fusta, chiar gasesti comori! Esti o persoana extrem de rafinata si cu un simt estetic si al culorii etrem de dezvoltat. Faci combinatii surprinzatoare si imi plac la nebunie postarile tale. Te pup draga mea si iti doresc un an pe masura nazuintelor tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, iti multumesc din suflet, nu cred ca mi-a mai spus nimeni niciodata lucrurile acestea, nici nu ai idee cat de mult m-au bucurat aprecierile tale spuse astfel, mai ales dat fiind faptul ca eu, asa cum am tot spus aici, ma imbrac intuitiv mai mult si mai putin studiat.
      Te pup, draga mea si iti doresc si eu un an nou exact asa cum ti-l doresti tu!
      La multi ani!

      Ștergere
  19. SUPERBA!!Si rochita arata tare nice...trebuie sa imi mai incerc si eu norocul cu SH-urile,cred ca nu am avut suficienta rabdare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, trebuie sa-ti faci timp sa cauti, cu siguranta vei gasi lucruri deosebite, la mine nu e niciodata timp pierdut, mereu ma intorc acasa cu ceva special :P
      ma bucur ca-ti place tinuta mea, te pup!
      La multi ani!! :)

      Ștergere
  20. Doamne ce frumos e colierul, il ador!
    Ai un par superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Lorena, ma bucur ca-ti place colierul meu scump si drag! :D
      Te pup!
      La multi ani!!!

      Ștergere
  21. Fusta rosie, fusta rosie...dar ce nuanta de rosu, iti ia ochii si nu-i mai lasa sa plece!!!:))
    E delicata tare ca imprimeu, material, design!
    E de inteles faptul ca si colierul e mereu remarcat, minunat este!
    Toata tinuta arata grozav, gentuta se potriveste extraordinar de bine! Despre tine...stii parerea mea elogioasa! :)

    Imi place atitudinea increzatoare in ceea ce priveste Noul An! trimite si pe la mine caci eu, nu ca as fi pesimista, dar nu-mi trezeste niciun feeling, n-am presimtiri! :))
    Ma voi stradui sa ma aliniez indemnului tau!
    Iti doresc un 2014 pe gustul tau, dupa sufletul tau si dupa cum il prevezi!:) Cu sanatate si invitatii de nunta!

    Te imbratisez, fata minunata!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i asa ca e superba fusta? Abia astept primavara sa ma pot bucura de ea cu adevarat!!! :)
      Iti multumesc din suflet pentru aprecieri, draga mea prietena, esti o scumpa si ma bucur ca te am aproape chiar si asa, virtual! :)

      Eu nu am avut un 2013 prea grozav, ca sa nu-l caracterizez altfel si imi pun mari sperante in anul care vine, am multe planuri si voi investi multa energie in realizarea lor, de aceea am atitudinea asta atat de optimista.
      Iti doresc din suflet sa ai parte de un an nou minunat, asa cum imi doresc si mie!!!
      Te imbratisez!
      La multi ani!

      Ștergere
  22. esti minunata. imi place fustita foarte mult si combinatia creata in jurul ei este superba. :) mi-as dori si eu un stil ca al tau si poate in 2014 o sa il descopar.. :D
    te pupacesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curaj, draga mea, atat iti trebuie! :) Si eu ma inspir la randul meu de pe alte bloguri de fashion, chiar si tinuta aceasta o purtam in minte de vreo 2 ani cred, am vazut ceva similar pe un blog, insa fusta era albastru royal, am asteptat fusta potrivita pentru a o recrea :P Nici nu mi-am dat seama de asta pana nu am citit comentariul tau.
      Oricum noi in permanenta ne cautam-ne descoperim, ne imbogatim stilul si adaugam noi si noi influente, asa ca iti doresc sa te regasesti pe tine insati (ca stil vestimentar) in 2014!! Te pup si te imbratisez!
      La multi ani!!

      Ștergere
    2. multumesc, draga mea!
      sper sa ma redescopar in 2014.. :) am mai multa incredere in mine acum si sper sa fie un pas inainte. :)
      te pupacesc!
      La multi ani!

      Ștergere
  23. In primul rand vreau sa felicit fotograful. Fundalul ales e ca o poveste. Ea romantica, delicata si frumoasa, lasand in urma iubirea care a ranit-o (sinele cu iarba, pe unde trenul nu mai trece). Apoi, descopera iubirea noua, proaspata si vesela. Felicit din toata inima acest episod, regizorul, actrita, fotograful, stilistul...La sfarsit de an, un premiu pentru cea mai reusita echipa din bloggosfera, voi doi. Va pup si va doresc un 2014 minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooooo, ce fericit va fi fotograful meu pentru aceste cuvinte, nici nu ai idee. Aprecierile tale m-au luat prin surprindere totala, pur si simplu, dar intreaga echipa le primeste cu maxima incantare si mii de multumiri! :P
      Esti o scumpa, draga mea, voi incerca sa mentin aceleasi standarde si la anul, sper sa imi permita timpul (si mie si echipei mele) :P
      Te pup si te imbratisez cu mare drag!
      Un an nou plin de impliniri iti doresc!
      La multi ani!

      Ștergere

  24. ochii tai sunt superbi, cred ca repet asta la fiecare postare, arati minunat.Un An Nou Fericit!Pup

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult de tot, Gya! Te pup si iti doresc si eu un an nou plin de realizari!!
      La multi ani!!!!!

      Ștergere
  25. Imi place la nebunie fusta! E superba si da tare bine in aceasta combinatie! <3

    In timp ce eu admiram tinuta, fiica-mea, ingrijorata, spunea sa te dai la o parte, nu ai voie pe lina de tren :D Fiecare vedea altceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, ce am mai putut sa rad cand am citit comentariul tau, ce minunata e fetita ta :)))) pai, ce sa zic, are mare dreptate, prima linie de tren era dezafectata, dar cea din ultima poza nu, asa ca are fata dreptate! Incredibila, ce simt al observatiei!!

      In alta ordine de idei, ma bucur foarte mult ca-ti place combinatia gandita de mine, e foarte frumoasa fusta si in realitate si sunt foarte fericita ca am reusit sa pun mana pe ea. :)
      Te pup, draga mea si iti doresc tie si familiei un an nou minunat!
      La multi ani!!!!

      Ștergere
  26. Iti tot admir podoaba capilara! Ai un par superb!
    Imi place colierul foarte mult si jacheta care arata extraordinar de bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult, Andreea, parul arata asa bugat datorita buclelor, nu e asa de des in realitate! :P
      PUPICI!
      La multi ani!!!!!!! :)

      Ștergere
  27. Te-ai vopsit? :) Un An Nou excelent iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu, de mult timp sunt nevopsita, lumina probabil e de vina :)
      Un an nou minunat iti doresc si eu! La multi ani, draga mea Mila! :)

      Ștergere
  28. Si eu chicotesc in semn de multumire ca vremea a fost draguta cu noi astia mai frigurosi. Azi plangeam, adica imi lacrimau ochii, pentru ca gerul a revenit. As sta ca ursul numai in casa asteptand primavara.
    Imi place fusta ta, colierul si cum ai stilizat tinuta!
    Un 2014 excelent!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt fix la fel, nu as mai iesi din casa iarna, dar na...mai trebuie din cand in cand! :)
      Ma bucur ca-ti place tinuta mea, te pup si te imbratisez! Un an nou plin de realizari iti doresc si eu! La multi ani!! :)

      Ștergere
  29. Nu prea am mai reusit sa fiu foarte prezenta aici,dar ti-am citit toate postarile,nu as fi putut sa le ratez.
    Te pup si iti doresc un Nou An plin de sanatate si multa iubire!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu am fost prea prezenta aici in perioada aceasta, insa o sa-mi iau revansa la anul :P
      Te pup si eu, iti multumesc din suflet pentru vizita!
      Un an nou minunat iti doresc si eu!
      La multi ani, draga mea! :)

      Ștergere
  30. Ce frumos e la tine! Chiar ca miroase a primavara! La mine e asa uratel, sa-mi trimiti si mie soare te rog!

    Also, vreau sa-ti urez La multi ani! Sa ai parte numai de bucurii si impliniri~! Sa fii sanatoasa, frumoasa si voinica ca pana acum! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, s-a dus soarele si aici, de ieri a venit frigul :(

      Iti multumesc din suflet pentru urari, iti intorc si eu gandurile bune, sa ai parte de un an nou asa cum iti doresti tu. Te pup si te imbratisez!
      La multi ani!

      Ștergere
  31. Frumoasa toata tinuta si te felicit pentru piesele noi (frumos colierul, iar fustita e super, programez si eu o vizita de cumparaturi la SH) - sa le porti cu placere si cu soare si daca tot esti fixata pe rosu in perioada asta, sa fii si la miezul noptii, este nu-stiu-ce superstitie legata de rosu in noaptea de revelion, ceva de bine (coerenta mai sunt :)
    La multi ani, draga mea, noul an sa iti aduca sanatate, bucurii, fericire si tot ce iti doresti - sunt sigura ca va fi un an memorabil pentru tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, draga, iti multumesc din suflet pentru urari, iti intorc si eu gandurile bune si iti urez ca 2014 sa iti aduca tot ce poate fi mai bun, toate dorintele si visurile tale stranse de-a lungul anilor sa ti se indeplineasca in 2014. Asa cum am mai spus, eu prevad a fi un an fabulos!
      Te pup si te imbratisez!
      La multi ani!!!!!!!! :)

      Ștergere
  32. Foarte frumoasa fusta...nu vazusem aceasta postare pana acum si nu ma puteam abtine sa nu comentez.Arati splendid!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!