"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Cupio - gene false naturale

Vă era dor de un look cu gene false? Dacă da, mă bucur pentru că v-am pregătit câteva postări în acest sens programate până la sfârșitul anului.
Obiectul primului review îl constituie un model de gene false primite din partea site-ului Cupio – este vorba despre modelul Gene false banda Cupio Lash Forget-me-not, care arată cam așa:
Genele sunt descrise ca fiind din par natural 100%, iar pentru mine este prima dată când încerc un astfel de model. Precum știți, am avut ocazia să testez pe parcursul unui an si jumătate foarte multe modele de gene false create manual, însă doar din fibre artificiale, astfel încât am fost foarte curioasă de diferență.
Precum puteți vedea și din imagini, genele sunt foarte, foarte finuțe și delicate, însă eu nu sesizez nicio diferență notabilă față de genele artificiale de bună calitate.
Genele Cupio au o bandă foarte subțire, transparentă, sunt extrem de flexibile și cu siguranță pot fi folosite cel puțin incă o dată, deși eu anticipez mai multe purtări. Este nevoie de o atenție sporită la demachiere și depozitare pentru aceasta.
Nu sunt lucioase și nu reflecta lumina în niciun fel, nici măcar cea a blitz-ului, cred ca aceasta ar putea fi o diferență față de cele artificiale.
Vă las și cu cateva imagini. Le-am aplicat peste genele deja rimelate (de obicei așa le aplic eu pentru a-mi proteja genele naturale) și mi-am dat seama că, pentru a se confunda perfect cu genele mele naturale, este nevoie de un singur strat de rimel, altfel genele proprii devin mai groase decât cele artificiale.

Pe lângă aceste gene am primit și un adeziv alb transparent – Darkness.
Este produs in Coreea, are 7 g, este alb la aplicare, însă devine transparent după uscare și vine însotit de un aplicator din plastic.

Prima dată când l-am testat mi s-a părut prea lichid din punct de vedere al consistenței, precum se poate observa și din poze, și m-am gândit ca nu va avea putere de lipire prea mare, dar am constatat cu surprindere ca adera foarte bine la piele și chiar daca prima dată am poziționat genele greșit și a trebuie să desprind banda pentru a altă poziționare, adezivul și-a facut treaba foarte bine și genele s-au lipit perfect. Cu toate acestea mi se pare necesită un timp mai mare de uscare odată aplicate, iar rezidurile mi se pare că se îndepărtează puțin mai greu la demachiere. Simt că am nevoie de mai multe utilizări pentru a-mi forma o părere certă.
Eu recomand aplicarea sa într-un strat foarte subțire.

Așa arată genele mele false în comparație cu cele naturale rimelate cu Volume Build.

Ambele produse le puteți găsi pe site-ul Cupio

Ce părere aveți despre acest model de gene? Pentru mine reprezintă unul dintre modelele preferate din toată colecția mea de gene, deocamdată nu m-am hotărât care imi place cel mai mult.




                                                    VintageLook


 NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele/unghii/par, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 

38 de comentarii:

  1. Arata foarte bine, atat de natural. Imi plac :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt tare naturale, iata, daca o sa vrei sa-ti cumperi gene false, stii ce model sa alegi, sigur sunt si in magazinele fizice in Timisoara. :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Daca ar fi putin mai scurte s-ar confunda perfect cu genele naturale si nu ai zice ca porti gene false! :)

      Ștergere
  3. Sunt sigura ca obsesia mea catre fondurile de ten ma tine departe de multe alte produse frumoase de make-up, care m-ar putea putea ajuta si mai mult in obtinerea look-ului dorit. Nu stiu de ce nici macar nu m-am imaginat purtand gene false. Ma cam tentezi...
    Arata foarte natural. Cred ca si stapanesti tehnica de aplicare, ca nu se observa unde ai pus lipiciul. Stii pe ce mi s-a pus pata acum? Pe un iluminator...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai, eu zic ca un ten frumos e cam 80% dintr-un look reusit, si eu investesc cei mai multi bani in fondul de ten, iar dupa ce am incercat anul acesta mai multe branduri de lux nu m-as mai putea intoarce la fonduri de ten pe care le foloseam acum cativa ani, asa ca te inteleg perfect si pe tine.
      Secretul genelor false, este sa-ti alegi un model foarte usor, altfel, pentru o incepatoare ar fi foarte greu sa le porti chiar si daca ti-a reusit aplicarea. Cat despre aceasta - exercitiu mult. Mai intai trebuie sa iti dai seama cat tr sa lasi lipiciul sa se coaguleze pentru a putea fi lipit, apoi pozitionarea cat mai aproape de gene, dar nu pe gene :P si mai apoi sa reusesti aceeasi chestie si la celalalt ochi. Nici mie nu-mi iese perfect de fiecare data, uneori desprind banda si o reaplic.

      In materie de iluminatoare, eu iti recomand pe cele de la Farmasi, ieftine si super, super faine. Am un review pe blog.

      Te pup, sa ai un weekend fain! :)

      Ștergere
  4. N-as fi zis ca-s false, arata excelent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de aceeasi parere si eu, chiar nu le-am gasit nicio hiba, pe cuvant...

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Si modelul tau 301 e supblim, daca o sa merg sa-mi cumpar un alt model, il voi alege pe acela, e foarte fain

      Ștergere
  6. arata foarte natural! Chiar sunt interesante, m-ar tenta daca n-as avea 2 maini stangi :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu foarte mult exercitiu o sa reusesti. Iti cumperi o pereche de calitate inferioara, ieftine, si un lipici bun si exersezi cu acelea de cateva ori. Nici mie nu mi-a reusit din prima, am stricat multe machiaje pana sa reusesc :P

      Ștergere
  7. sunt absolut superbe! vreau si eu! :)) doar ca eu le cumpar si uit sa le port :-s :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu le port atat cat ar trebui, mai ales la cate modele am :P Dar acestea chiar isi merita fiecare banut! :)

      Ștergere
  8. păr natural, look natural!
    îmi place. să le porți cu plăcere de fiecare dată:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, chiar sunt curioasa la cate purtari vor ajunge cu ele! :P
      Te pup, Simina!

      Ștergere
    2. Cu riscul de a parea stupida intrebarea mea, cu riscul de a parea ca am iesit acum din pestera: genele false se pot refolosi??? In mintea mea era ideea ca sunt de...unica folosinta!:))

      Ștergere
    3. Da, da, asta precizez mereu in review-urile mele, daca sunt desprinse frumos si adezivul este de buna calitate, astfel incat sa se indeparteze usor de pe banda, iar genele sunt de calitate, astfel incat sa nu se strice cand le demachiezi, se pot refolosit. :) Eu nu prea aplic rimel pe ele, de exemplu, pentru a nu le incarca, iar la demachiere sa le solicit prea tare. Pun rimel pe gene la inceput si poate un strat dupa aceea, dupa ce am fixat genele, in pozele de mai sus, nu am mai pus nimic pentru ca s-au amestecat frumos cu genele mele si nu am mai simtit nevoia.

      Ștergere
  9. Arata extraordinar, dar eu nu stiu/nu pot sa le aplic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Georgiana, iti trebuie putin exercitiu si cateva vizualizari pe youtube a unor tutoriale. La inceput nici mie nu mi-a iesit, am exersat pe unele ieftine pana m-am obisnuit! :)

      Ștergere
  10. Hi Simona! These eyelashes are incredible long and I'm so stunned cause your beautiful eyes stand out even more with them! Wow, really an eyecatching effect! Have a lovely weekend dear, baci! xo

    RăspundețiȘtergere
  11. Arata splendid! Natural si dantelat...
    Mereu cand vad la tine genele false aplicate imi place atat de mult incat ma gandesc ca imi doresc sa incerc si eu, macar o data-n viata!

    Te imbratisez, draga Simo!
    Sa ai weekend asa cum iti doresti!

    Ilda
    Lavender Thouhgts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-ti dau eu ocazia sa incerci cateva modele, insa sa reusesc sa cumpar acel Double Wear. Scrie pe site ca in 8 nov va fi disponibil...pff, sper din suflet, pentru ca pe 30 oct m-au pacalit :P

      Te pup, Ilda, draga, sa ai o sambata grozava! :)

      Ștergere
    2. Esti o dulcica! Sper sa nu te dezamagesc!
      In privinta momentului, nu te stresa in niciun fel; vorba ceea: n-au intrat zilele-n sac! Cand va fi, va fi!:)

      Pup!

      Ștergere
    3. Perfect! Te anunt eu cand va fi momentul! :P

      Ștergere
  12. Arata foarte bine, iti scot in evidenta ochii tai frumosi super frumosi! Eu recent am devenit alergica la ce pun pe pleoape, nu cred ca as putea sa mai adaug si lipici pe zona aia:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da, din pacate nu cred ca este indicat. Este o alergie temporara? Si eu am suferit un soi de iritatie a unei pleoape si m-am tratat cu ulei de migdale, dar nu stiu daca e aceeasi chestie.
      Iti multumesc frumos pentru aprecieri, Olivia, esti o scumpa! Te pup si iti doresc un weekend minunat! :)

      Ștergere
  13. Te pricepi de minune la aplicarea lor,nici nu ai spune ca porti gene false:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca ar fi putin mai scurte, nu ti-ai da seama nici in realitate, sunt foarte, foarte finute si extrem de usoare, nu incomodeaza absolut deloc la purtare! :)

      Pup!

      Ștergere
  14. Cand am vazut si adezivul, am avut asa o retinere ;)), dupa patania de acum ceva timp, ma inspaimanta fiecare adeziv nou:)).
    Genele sunt super frumoase, iar ochii tai...pai fara metafore, comparatii sau alte figuri de stil si fara a ma intinde cu acest comentariu... sunt superbi!
    Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca m-am gandit la tine si la experienta ta cu adezivul si mi-am amintit si faptul ca eu am zis ca nu mai incerc altceva :)))) Oricum nu sunt inca foarte convinsa de el, trebuie sa il mai testez.

      Genele acestea eram sigura ca vor fi pe gustul tau si ma bucur mult ca-ti plac, eu mi-am dat seama ca putin rimel este de ajuns pentru un look deosebit purtand aceste gene, nu mai e nevoie de fard sau eyeliner, de aceea am si vrut sa le pozez asa, fara nimic altceva. Sunt foarte naturale si finute.

      Te pup si iti multumesc din suflet pentru aprecieri!!!!!!!!!

      Ștergere
  15. trecand intr-o zi prin mall am dat de shop-ul celor de la cupio si mi-am achizitionat niste gene aproape identice cu ce ai prezentat tu aici,dar habar nu am avut adica reusit sa le aplic:( toate le-am descompus doar incercand:))
    2 lucruri iubesc in lumea asta (bronzul,si genele lungi) asa ca m-am gandit la varianta de gene individuale dar daca incerc degeaba iar hmm ...:)
    Ps: arata demential ,app ai niste ochii:X te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, si eu am stricat vreo 2 perechi la inceput, asa cum le spuneam si fetelor mai sus, eu recomand sa cumperi mai intai o pereche ieftina si un adeziv de calitate (acela e obligatoriu) si sa inceri sa te perfectionezi pe respectiva pereche. Crede-ma ca si eu m-am chinuit la inceput, dar pe parcurs am invatat, desi si acum le mai pozitionez gresit si apoi le reaplic :P Eu recunosc ca m-am abtitionat tare sa invat sa le pun :P

      Iti multumesc mult pentru aprecieri, te pup, sa ai un weekend fain!

      Ștergere
  16. Sunt foarte frumoase, aspectul lor este atât de natural încât e greu de observat că sunt false.
    Trebuie să-ţi recunosc, la fel ca şi Ilda, nici eu nu am purtat până acum gene false, dar asta nu înseamnă că nu-mi doresc să experimentez şi asta, cu atât mai mult că am deja o pereche în colecţie, dăruite cu mult drag chiar de tine, Simona :-)
    Îţi mulţumesc şi pe această cale, te pup. O seară minunată şi-o duminică frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți plac, Mihaela, într-adevăr sunt foarte naturale și de bună calitate. Cât despre genuțele tale, te asigur că prin exercițiu o să reușești să le aplici perfect și să te bucuri de ele. :)
      Te pup, Mihaela, multumesc pentru vizită!

      Ștergere
  17. Arata foarte bine, chiar daca eu nu sunt fan gene false si mi se par un accesoriu artificial.Insa tie iti sta bine si imi place acest lucru.

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce ochi!!!! <3 superbi!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!