"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 13 octombrie 2013

MIXA - expertul pielii uscate - produse disponibile pe piața din România

Precum ati observat, din cand in cand, va mai fac cunostinta aici pe blog, cu cate un brand mai mult sau mai putin cunoscut in Romania, iar daca data trecuta am vorbit despre Sheinside, o marca de cosmetice cu care as putea spune ca am avut o oarecare interactiune, de data asta vin cu un brand total necunoscut mie si anume – MIXA.

Mixa este un brand francez apartinand grupului LaSCAD, detinut de L'Oreal.  Infiintata in 1924, marca MIXA  are ca slogan, mesajul „Expertul pielii uscate“, deoarece gama de produse oferita este creata special pentru ingrijirea pielii uscate si sensibile.

De fiecare data expresia “produse pentru pielea uscata” ma trimite cu gandul la o experienta dramatica din viata mea, din timpul facultatii, cand tenul meu era atat de uscat, incat pe anumite portiuni stratul superior de piele mi ''se spargea'' in contact cu aerul rece de afara, pielea de pe arcada dreapta se jupuia in staturi fine si nicio crema nu mai reusea sa imi redea aspectul de piele normala. Am suferit foarte mult in acea perioada si desi am incercat tot felul de uleiuri si produse dermatocosmetice, cu greu am reusit sa imi refac aspectul tenului si sa ii ofer acestuia hidratarea de care avea nevoie. In momentul de fata tenul meu are tendinte de ingrasare, cu siguranta nici asa nu e bine, insa de la acea perioada suferinda am ramas cu un mare interes vis-à-vis de produsele destinate pielii uscate, pentru ca, va rog sa ma credeti este extrem de greu sa te descurci cu un ten care mereu prezinta rugozitati, este predispus la riduri si niciun fond de ten nu se asaza bine pe fata, deoarece se agata de toate zonele deshidratate, iar ca sa gasesti un produs reparator cu adevarat eficient, este curata aventura.

Asadar, ce spune acest brand - produsele lansate de Mixa conțin un amestec unic de uleiuri și ceara cunoscut sub numele de Cold Cream, care ajută la calmarea pielii. De asemenea, o parte din produsele MIXA contin glicerina, un ingredient farmaceutic foarte cunoscut pe piata din Romania de ani de zile, ingredient care  ofera o hidratare intensa pielii sensibile si o buna protectie fata de factorii externi.
Un alt ingredient activ regasit in cremele oferite de brandul frantuzesc este floarea de arnica, cunoscuta pentru efectele sale anti-roseata.  Acesta planta a fost folosita ani de zile in tratamentele vanatailor formate dupa traumatisme sau interventii chirurgicale. 

Produsele Mixa sunt impartite in trei mari categori:
  • hidratare,
  • hidratare organica - la sfarsitul anului 2010, Mixa a lansat pe piata prima gama de produse hidratante organice ce contin numai ingrediente naturale.  Acest trend a fost urmat si de alte branduri internationale precum Garnier cu gama Bio-Active si Nivea cu Pure & Natural,
  • produse de hidratare pentru pielea inchisa la culoare - pentru ca este una dintre singurele branduri ce se adreseaza persoanelor cu piele inchisa la culoare, Mixa este liderul acestui segment de nisa a pietei de produse cosmetice. 
Brandul MIXA este comercializat de catre site-ul Aoro, iar produsele destinate tenului se impart in cinci categorii:
  • Mixa 24 hr moisturising
  • Mixa anti-dryness
  • Mixa anti-redness
  • Mixa optimal – tolerance
  • Mixa baby
Gama destinata tenului contine de la produse de curatare (apa micelara, lapte demachiant, lotiune demachianta bifazica), pana la crème pentru piele foarte uscata, piele sensibila, normala sau crème antirid 30 si 45+, dar si CC si BB cream.
Crema CC MIXA anti-redness

Descriere:

Crema calmanta anti-inrosire cu SPF 15 este bogata in ingrediente renumite pentru efectul lor calmant si iti inlatura grijile cu privire la pielea inrosita zi de zi. Este prima crema destinata calmarii si reducerii inrosirii prin corectia treptata a culorii.

Efecte:

·                                 roseata este atenuata,
·                                 pielea este fina si stralucitoare,
·                                 culoarea este corectata uniform.

Substante active:

·                                 floare de arnica,
·                                 vitamina B3,
·                                 cofeina impotriva in rosetii,
·                                 "Cold Cream" pentru netezire.

Crema BB Mixa anti-redness

Descriere:

Crema BB calmanta si impotriva rosetii este un tratament tonifiant, cu ingrediente active care calmeaza tenul si corecteaza roseata. Te scapa de grija pielii inrosite zi de zi. Disponibila in doua nuante: Natural Rose, Natural Gold

Efecte:

·                                 senzatia de arsura este imediat atenuata,
·                                 roseata este mai putin vizibila,
·                                 pielea este mai ferma si stralucitoare.

Substante active:

·                                 floare de arnica,
·                                 vitamina B3,
·                                 "Cold Cream" pentru netezire.

Asadar, Pe langa gama destinata tenului, Mixa cuprinde si produse pentru ingrijirea corpului, impartite pe trei categorii:
Mixa ani-dryness
Mixa intense nourishment
Mixa baby, completata si de un sampon din aceasi categorie.



O sa va las sa descoperiti brandul Mixa pe site-ul Notino, veti vedea ca preturile sunt decente si produsele sunt interesante.

Eu as fi curioasa daca cineva a incercat aceste produse si ce stiti despre ele.


 Va doresc o saptamana minunata!



                 Blog editor: Simona Tucu



17 comentarii:

  1. Nu am auzit de acest brand si evident ca nu l-am folosit!

    RăspundețiȘtergere
  2. eu am apa micelara si bb cream-ul si mie imi plac foarte mult..cred ca din toate bb cream-urile incercate de mine e preferatul meu. chiar vreau sa mai incerc si alte produse

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, deci chiar ai experienta cu aceste produse, cum e BB Cream-ul? Ce finish are, consideri ca e potrivit doar pielii uscate? Si mie mi-ar placea sa incerc bb sau cc cream-ul.

      Ștergere
    2. da,cred ca e mai potrivit pielii uscate..eu am pielea uscata deci mi se pare ok,mai ales pentru iarna,dar vara nu cred ca l-as folosi nici eu. in rest nu ma prea picep sa descriu produse cosmetice desi citesc tot timpul bloguri in genul:)

      Ștergere
    3. Am inteles, Silvia, multumesc frumos, deci e o gama pentru pielea uscata, e clar. Ce m-as fi bucurat de ea acum cativa ani, desi nici macar nu auzisem de BB cream pe atunci :P
      Merci frumos, o seara frumoasa iti doresc in continuare!

      Ștergere
  3. Aud pentru prima data de acest brand si, cu toate ca am ten mixt (deci nu ma aflu in target-ul lor), ma intereseaza sa aflu astfel de noutati!

    Iti multumesc, Simo!
    Te pupacesc si-ti doresc o saptamana faina, faina, faina!!!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar ma tentezi?! Intru acusica pe Aoro, sa vad ce produse au! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inscrii in categoria celor cu piele uscat? Uff, cand ma gandesc ca vine iarna...e groaznic pentru cei cu piele uscata :(

      Ștergere
  5. NU am auzit de acest brand pana acum dar e bine de stiut informatii despre el si produsele lui

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu le-am folosit, desi am mai citit despre ele.La un moment dat o prietena cauta sa le comande, le avusese aduse de afara si ii placusera.Mi se pare ca au cate putin din fiecare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Foarte interesant, cine le-a incercat se pare a fost impresionata de calitatea lor, e bine de stiut, cine stie cum se mai schimba tenul asta pe parcurs...

      Ștergere
  7. Din fericire nu am o piele uscată, dar noutăţile mă încântă mereu. Îţi mulţumim, Simona! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare plăcere, Mihaela, ma bucur ca pot fi de folos, măcar cu noutați! :)

      Ștergere
  8. Am tras un ochi si mi-a suras preturile lor, crema 30+ mi-a ramas in minte. Eu am tenul mixt.
    xo

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!