"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 1 mai 2014

Un fond de ten cu putere medie spre mare de acoperire - Dior Forever (review)


01 mai 2014



0
Dupa atatea postari cu unghiute, concursuri si tinute fashion, cred ca e timpul sa ne ocupam si de lucruri mai serioase si nimic mai serios nu mi se pare (tinand cont de tematica blogului), decat o discutie despre un fond de ten. Ca sa o spun pe-a dreapta, acesta este tipul meu de review preferat, as citi zile intregi despre tot felul de fonduri de ten cu analiza de poze “before and after” si nu m-as plictisi niciodata.

Anul acesta am avut ocazia sa incerc nenumarate astfel de produse, majoritatea branduri de lux la care nu am avut acces anii precedenti si cu ocazia am aflat despre mine ce anume caut cu adevarat la un fond de ten si cum ar trebui sa se comporte acesta ca sa ma poata multumi pe deplin.

Dar pana la aceasta discutie, va prezint astazi impresiile mele despre Dior Forever, un fond de ten destul de cunoscut pentru iubitoarele acestui tip de produs. Imi amintesc ca in urma cu cativa ani, dupa ce am descoperit minunatul Double Wear Light, am citit mult despre acest fond de ten si impresiile mi s-au parut a fi oarecum asemanatoare, de aceea am incercat sa gasesc esantioane si pentru acesta, in conditiile in care pentru Double Wear Light cred ca am avut de-a lungul timpului testere care insumate ar fi cantarit jumatate dintr-o varianta fullsize, din pacate nu am reusit sa fac rost nici macar de unul singur.  Acum aproape 2 luni am avut minunata surpriza sa primesc o mostra generoasa a acestui produs din partea unei bloggerite pe care o consider specialista in materie de fonduri de ten.
In primul rand ar trebui sa spun ca nuanta fondului meu de ten este putin mai inchisa decat culoarea pielii mele, review-ul il fac abia azi cand bronzul meu s-a mai diminuat, astfel incat discrepanta de culoare este mai mare decat atunci cand l-am primit. Cu toate acestea nu vorbim despre o diferenta foarte mare si imi pot permite sa termin continutul luna aceasta fara probleme. Asadar am incercat Dior Forever #030 Medium Beige.

Este un fond de ten cu acoperire medie spre mare, cu o consistenta cremoasa, satinata care se intinde foarte frumos pe ten (se blenduieste bine) fara a lasa urme inestetice. Imi place cum armonizeaza diferenta de culoare din zona ochilor (eu nu folosesc anticearcan) cu restul fetei si cum acopera diverse pete de pe fata, insa nu se descurca ideal la partea de cuperoza si vase spate din jurul nasului, unde aplic doua straturi si tot transpare usor. Acopera si porii deschisi intr-o proportie satisfacatoare. 

Culoarea Medium Beige este o nuanta neutra, foarte placuta, care nu oxideaza de-a lungul zilei. Imi place faptul ca nu usuca zona ochilor, acolo unde am eu probleme cu fondurile de ten, ci pastreaza nivelul de hidratate intreaga zi. 
Nu se agata de zonele uscate ale fetei si nu se seteaza in riduri. Nu are un finish mat (insa nici nu luceste exagerat) si necesita pudra pentru matifiere. Ce nu-mi place e faptul ca pentru tenul meu cu tendinte de ingrasare in momentul de fata, nu are o rezistenta foarte buna pentru zona T si dupa cateva ore dupa aplicare incepe sa luceasca in zona respectiva si dispare incet, incet, desi pe restul fetei se mentine toata ziua fara probleme. 
Am uitat sa specific un aspect foarte important – are un SPF 25, destul de bine, nu?


fara pudra/cu pudra


Eu ma bucur foarte mult pentru faptul ca am avut ocazia sa il testez, era pe lista mea de prea mult timp si eram curioasa cum se prezinta in comparatie cu preferatul meu Double Wear. 

In concluzie, e un fond de ten bun pentru un ten normal, are un finnish un pic mai natural decat Double Wear, dar din cauza rezistentei limitate pentru tenul meu mixt, nu consider că este cea mai buna optiune pentru un ten gras sau mixt. Deci nu obtine mai multe puncte decat Double Wear Stay-in-Place.



NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la, si despre acest produs, sa fie diferite! 





Voi ati testat acest fond de ten? Daca da, care sunt impresiile voastre?





                  Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!


                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

27 de comentarii:

  1. Din fotografii eu remarc faptul ca ai un ten superb, o piele foarte curata si neteda; doar in zona ochilor si a nasului e nevoie de uniformizarea nuantei iar Dior face, evident, treaba in mod remarcabil! Avand in vedere ca se intinde frumos, fara dificultate, mare bila alba!

    Spuneai despre Double Wear...visez de mult sa-l testez, as fi curioasa cum imi pare comparativ cu Radiant si ColorStay!

    Apropos, sa stii ca noi doua suntem iarasi pe aceesi lungime de unda! Am scris ieri la review-ul fdt radiant de am zis ca acolo-mi raman prinse urechile!:)) E postarea gata, mai am de facut doar pozele before/after, curand, intr-o dimineata senina!

    Te imbratisez, frumusico!
    Doresc ca saptamana sa zambesti mult, toti norii (la propriu si la figurat) sa fie alungati!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Ilda, sunt relativ multumita de conditia tenului meu, exfoliantii au facut o treaba foarte buna si nu mai am asa de multe rugozitati si pete inestetice, si nici ridurile acelea adanci de pe frunte, asta ma bucura nespus, la 32 de ani am reusit sa nu mai am linii orizontale pe frunte (mi se pare o mare minune :P), insa nativ zona ochilor este intunecata si nu am cum sa scap de asta, de aceea fondul de ten este prietenul meu cel mai bun. Sper sa rezolv cat mai repede si problema capilarelor din jurul nasului, IPL-ul sper sa dea rezultate. :) In rest, asta este, ma accept asa cum sunt si toata femeile ar trebui sa faca asta, slava Domnului aveam o gramada de artificii cu care ne putem imbunatati aspectul general. :)

      Abia astept sa citesc si review-ul tau, eu am ramas cu o pasiune asa pentru firma asta, trebuie sa incerc si eu un fond de ten Radiant, trebuie! :P
      In ceea ce priveste Double Wear, o sa-ti trimit eu sa-l testezi, numai sa ajung sa mi-l cumpar. Este in asteptare pe Aoro de ceva timp (nuanta pe care o vreau eu) si astept sa reintre pe stoc, abia astept sa fie al meu. O sa ai ocazia sa il incerci si tu, clar varianta clasica (pe care o voi cumpara eu) o sa fie pe placul tau, numai sa intre in stoc iarasi. :P

      Te pup si eu si iti multumesc pentru gandurile bune, sper sa am o saptamana buna pentru ca am mult de lucru si am nevoie de multa energie! :)

      Ștergere
    2. Ohh, parca ai vorbi in numele meu cand spui: rugozitati, pete inestetice, linii orizontale pe frunte!!! Imi dai mari sperante in ceea ce priveste AHA Derma E!:D

      Pai suntem gand la gand! Vazand interesul tau pentru Radiant, chiar ma gandeam sa iti trimit spre testare! :) Cred ca pe tenul tau va fi mult mai cooperant avand in vedere "terenul neted"!:)

      Asa sa fie, draga mea, cu mult spor!
      Te pupacesc!

      Ștergere
    3. Sper din suflet sa ai rezultate bune cu AHA-ul si daca nu sunt imediate sa nu-ti pierzi rabdarea, la mine a durat ceva mai mult.
      Merci pentru gandul tau cu privire la Radiant, este foarte draguta, facem targul! :)))
      Sper numai sa vina si al meu mult asteptat fond de ten!
      Pup, draga mea, merci din suflet!

      Ștergere
  2. Foarte frumos se vede :) eu nu am acest fond de ten, dar iubesc existenta acestui produs care ne face sa aratam mai frumos decat suntem, pentru ca tu esti frumoasa si fara el. Dar parca da o stralucire aparte (nu sclipici). Si eu am probleme cu tenul, multi pori si cu un fond de ten ii mai micsorez si parca nu ii mai vad acolo. Pacat de pretul sau ca pare sa merite :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine fondul de ten este produsul de machiaj nr 1, m-as putea dispensa de toate la o adica, insa nu si de fondul de ten. :)
      Produsul acesta este destul de scump, tocmai de aceea m-am bucurat ca am avut ocazia sa-l pot incerca dintr-un esantion, insa preferatul meu ramane Double Wear si cred ca va mai dura ceva timp pana sa gasesc un altul care sa-l detroneze :)
      Te pup, o seara faina! :)

      Ștergere
  3. Îmi place foarte mult cum se adaptează pielii tale. Aşa cum foarte bine zice Ilda, ai un ten foarte frumos, acele mici problemuţe din zona ochişorilor le am şi eu, la cei 25 de anişori, în schimb mă bucur că este singurul aspect pe care trebuie să-l ţin sub control :-)
    Eu am un ten normal, mixt în zona T, motiv pentru care m-aş bucura să am ocazia de a-l testa înainte să fac o investiţie în el. Poate găsesc o mostră în Sephora :-)
    Îţi mulţumim pentru review, Simona. O seară liniştită, iar săptămâna ce stă să înceapă, numai bucurii să-ţi dăruiască! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Mihaela, pui bine problema, la urma urmei e ok daca zona aceea cafenie e singura problema pe care o poti avea cu tenul, cu un anticearcan sau un fond de ten bun se rezolva, fara ca macar cineva sa stie. :P
      In ceea ce priveste fondul acesta de ten si altele similare ca pret, cred ca este intelept sa incerci un esantion inainte, e totusi o investitie. :)
      O seara faina si tie, Mihaela, si o saptamana minunata! :)

      Ștergere
  4. Draga mea, tu esti un exemplu viu de frumusete naturala. Tenul tau arata super fara artificii pe el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, nu nici chiar asa, sunt eu multumita de tenul meu in comparatie cu felul in care arata inainte, dar nu sunt un exemplu, am vazut femei care chiar nu aveau nevoie de nimic pentru a fi radiante..dar cum spuneam mai sus, e important sa ne iubim asa cum suntem si sa acceptam ca unele lucruri nu le putem schimba in ceea ce priveste aspectul nostru fizic, la ce se poate lucra...eu zic doar spor la treaba! :)
      Te pup, Claudia, multumesc frumos! O seara minunata iti doresc!

      Ștergere
  5. Draga mea, subscriu si eu cu fetele de mai sus...ai un ten perfect. Daca nu ai fi spus ce varsta ai...nu ti-as fi dat sub nici o forma 32 ani. De fapt,sunt chiar destul de.mirata :))) Arati tare bine ! Acum,revenind la fondul de ten...arata superb pe ten.Se vede clar faptul ca e de calitate...NU am incercat pana acum nici un produs Dior insa ...toate la timpul lor,nu? te pup si inca o data felicitari;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o draguta, Carmen, iti multumesc frumos, eu zic ca exfoliantii au cel mai mare merit pentru aspectul tenului, toate serumurile mele actioneaza mai bine de cand folosesc BHA si AHA si combinatia incet, incet se vede. Ma repet, aspectul tenului nu e asa cum mi-as dori eu, dar e mult mai bine decat inainte, asta e sigur.
      In ceea ce priveste fondul de ten, o sa ai cu siguranta ocazia sa incerci si produse Dior, eu am doar doua la activ pana acum si niciun produs fullsize, deci .. :P
      Te pup, draga mea Carmen si iti multumesc din suflet pentru aprecieri! O seara frumoasa in continuare! :)

      Ștergere
  6. Sufletul tau bun atrage lucruri bune, asta e doar meritul tau. Cu placere draga mea, insa mi-as dori sa am atatia bani incat sa pot face cadouri multe fonduri de ten bloggeritelor implicate, asa cum sunteti voi, dar si cititoarelor lor. Si eu ador sa citesc despre fonduri de ten, dar mai ales sa vad poze cu nuantele lor. Iar privitor la parerea ta despre dior forever, asa s-a comportat si pe tenul meu, dar sunt sigura ca daca l-as fi avut intr-o nuanta mai potrivita tenului meu, l-as fi iubit mai mult. Ce poate fi mai placut de facut intr-o seara de duminica, decat sa citesti despre un fond de ten? Multumim!:) Sa ai o saptamana usoara si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu cat de bun e sufletul meu, probabil mai am mult de lucru aici, dar de cand activez aici in blogosfera mi s-au intamplat o gramada de lucruri frumoase si am intalnit o multime de oameni minunati :) Sunt adanc recunoscatoare pentru asta :)
      Referitor la fondul de ten, ce sa mai zic, DW e nr. 1 pentru mine, deocamdata e greu sa-l detroneze un altul :P
      O saptmana minunata iti doresc si eu! :)

      Ștergere
  7. Se vede frumos pe ten. Ai o piele frumoasa! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar arata bine pe piele si imi place si mie sa vad poze inainte si dupa, pentru a observa cat de bun este produsul si ce stie sa faca.Cred ca isi merita toti banutii, bine ca ai gasit un produs care sa ti se potriveasca, pentru ca noi femeile suntem tare greu de multumit.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place sa vad poze inainte/dupa, insa parca nu e asa de comod sa te expui nemachiata, de aceea nu o fac tot timpul, dar e adevarat ca asa e cel mai bun review :P
      Eu am gasit deocamdata fondul de ten ideal, insa nu e acesta, ci Double Wear varianta clasica,k nuanta rattan. Sper sa intre mai repede pe stoc pe aoro si atunci o sa vi-l arat si voua. Il iubesc!!! :D
      Pup si eu!

      Ștergere
  9. Foarte rar folosesc corectorul si de regula sunt multumita cum uniformizeaza in general fondurile de ten incercate, chiar daca nu acopera integral.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu folosesc corector, de aceea am mari asteptari de la fondul de ten, din pacate nu toate se descurca bine cu armonizarea zonei ochilor cu restul tenului... :(

      Ștergere
  10. Si mie imi plac postarile cu si despre fond de ten, chiar daca nu sunt beauty blogger. Am deja 5 fonduri de ten (un CC cream inclus), ceea ce pt. mine e extrem de mult, dar toate sunt cumparate impulsiv si fara studiu intens, asa ca inca sunt in cautarea celui perfect, sunt chiar dispusa sa platesc mai mult pt. un fond de ten, daca as avea certitudinea ca este intr-adevar cel perfect. O sa intru pe blogul pe care l-ai mentionat, sa citesc si alte pareri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 5 fonduri de ten este destul de mult, dupa parerea mea, eu incerc sa am 2 maaaxim 3 deschise in acelasi timp, dar mi se pare cam mult 3 deja, desi in momentul de fata am mai mult de 3, insa o parte sunt esantioane in recipiente de 10-20ml. Oricum mi-am propus sa le consum in iarna aceasta.
      Si eu sunt dispusa sa cheltuiesc cei mai multi bani dintre toate produsele de makeup pentru un fdt, pentru ca mi se pare baza unui machiaj reusit, insa de obicei testez inainte, fac cumva rost de mostre si il folosesc de cel putin 2 ori inainte de a ma decide sa-l cumpar, din pacate de prea multe ori am ales prost testand doar in magazin. :(
      Bloggerita despre care vorbesc iubesc Double Wear ca si mine, deocamdata pentru mine e de departe nr.1 in materie de fonduri de ten din tot ceea ce am incercat pana acum. :)

      Ștergere
  11. am avut acest fdt, m-a impresionat putin, itre timp a gasit mult mai faine. dar asa suntem noi, mereu cautam idealul. te puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric acest tip de comportament este propriu noua femeilor, mie mi se intampla de multe ori sa renunt la un produs bun si sa caut altceva, nu pt ca imi displace, dar simt nevoia de schimbare si nu cred ca doar eu simt asa... :)
      Pup si eu, Stella!

      Ștergere
  12. De cand folosesc fond de ten, si inca nu am ajuns la cel potrivit, sa imi placa si sa imi spun ca vreau sa raman la el.

    Dar pe mine tot cu Double Wear m-ai convins, insa nu gasesc varianta clasica pe aoro (sau cred ca nu vad eu bine).

    Apropo de Aoro, eu de mult am vrut sa comand de la ei, insa tocmai din cauza ca am vazut preturile mai mici, am cam avut suspiciuni. Si chiar am intrat pe diverse forum-uri si am vazut o gramada de pareri negative, dar cu toate astea vad ca-s laudati de bloggerite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici este http://www.aoro.ro/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-make-up/, eu astept nuanta rattan de ceva timp, sper sa reintre in stoc. :)
      Cunosc toate controversele referitoare la Aoro, eu una nu am facut cumparaturi de la ei pana in momentul in care am inceput colaborarea cu ei pe advertoriale, insa pana acum absolut tot ce am cumparat a fost original, garantat. Nu am cumparat parfumuri, acolo am vazut ca sunt suspiciuni, insa cosmeticele au fost toate originale, mai mult nu stiu ce sa spun, asta este experienta mea. Pretul la DW este fff bun, nici nu ma gandesc sa-l iau din alta parte, sper numai sa vine si culoarea mea pe stoc.
      Pana una alta eu te sfatuiesc sa faci rost de un esantion, ar fi bine sa-l incerci inainte pt ca nu e chiar ieftin, si mai ales sa-ti gasesti nuanta potrivita, cel clasic are o paleta foarte larga si ai de unde alege pe cea mai potrivita. :)

      Ștergere
  13. Imi place mult sa citesc un review la fond de ten. Mi-ar placea sa incerc cat mai multe dar din pacate pe acesta nu mi-l pot permite momentan :P

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!