"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 30 septembrie 2013

Shiseido | Skincare, Makeup & Fragrance

In postarea de astazi, va aduc in atentie un brand mai putin popular in Romania, si anume Shiseido - un brand japonez cu o traditie de 141 de ani in producerea de cosmetice, fiind una dintre cele mai vechi companii din lume pe acest segment de piata. Prin intermediul tehnologiilor inovatoare, a atentiei deosebite pentru detalii si a experientei dobandite pe parcursul atator ani, Shiseido a impus de-a lungul timpului noi standarde de calitate, ceea ce l-a propulsat ca brand in topul preferintelor consumatorilor din toata lumea.
Stiati, de exemplu, ca Shiseido a fost prima companie din lume, care in 1985 a produs binecunoscutul sodium hyaluronate (hyaluronic acid/hyaluronan)  provenit din surse non-animale?

Precum spuneam mai sus, nu am vazut in Romania prea multe campanii publicitare de mediatizare a acestui brand, motiv pentru care nu am observat ca acesta sa se regaseasca printre primele alegeri ale romancelor in materie de cosmetica de lux. Ma intreb de ce?!


Nu o sa va vorbesc despre calitatea produselor Shiseido pentru ca experienta mea cu privire la acestea este una foarte redusa, dar o sa arat cateva produse pe care le-am ales eu din oferta Aoro.

Sheseido Zen Eau de parfum, vine insotit de o poveste foarte frumoasa:


Shiseido Zen este ca un basm din tara soarelui rasare. Pacea si armonia trupului si sufletului este evocata de combinatia de flori japoneze, chihlimbar si lemn de cedru. Devine sursa de inspiratie a spiritului infinit. Femeia imbracata in esentele Zen, emana serenitate, eleganta, tinerete, farmec, senzualitate si frumusete.
Asa cum tara Orientului Indepartat celebreaza soarele, asa si acest parfum este o celebrare a femeii si a frumusetii ei interioare.  De la prima picatura de parfum pe piele, de la rasaritul soarelui pana tarziu in noapte, te poti bucura de incantatoarea esenta a tarilor Asiatice. Intreaga zi vei fi insotit de energia interna si calmul provenit din tonurile centrale ale parfumului.
Shiseido Zen este potrivit oricarei ocazii, cand vrei sa scoti la suprafata eleganta si frumusetea ta interioara.

Note varf

bergamota, ananas, grapefruit, piersica

Note inima

gardenie, zambila, lotus, mar, violeta, trandafir, frezie, lacramioare

Note baza

cedru, mosc, patchouli, cihlimbar

Parfumul este completat in oferta de pe site si de o crema de corp si un gel de dus.

Shiseido Zen Eau de toillete, varianta pentru barbati are si el o poveste la fel de frumoasa:

Shiseido Zen for Men este un parfum barbatesc modern, destinat in special barbatilor senzuali si rafinati, care traiesc pe deplin fiecare moment si nu se tem de provocari.
Parfumul Shiseido Zen for Men este un parfum proaspat care pune in valoare personalitatea dvs si poate fi purtat pe toata durata zilei, indiferent de situatie.
Aroma parfumului Shiseido Zen for Men va captiveaza simturile, aceasta putand fi caracterizata ca si o aroma lemnoasa, decorata cu fructe exotice.Notele incipiente ale parfumului se deschid prin acorduri fermecatoare de bergamota si kinkan (un tip de portocala), imbinate cu esente fructate de nashi (un tip de pere).In inima parfumului Shiseido Zen for Men se ascund acorduri de rhododendron (specie de plante lemnoase) combinate cu acorduri cu nucsoara iar baza parfumului este compusa din note de patchouli.

Note varf

para, mandarina, bergamota

Note inima

violeta, Rhododendron, aluna

Note baza

mosc, piele, patchoul
Gama completa mai cuprinde si after shave, gel de dus si deostick.
 -------------------------------------------------------------------------
 Din gama pentru ingrijirea pielii nu puteam omite … un serum bineinteles (ce alegere mai buna puteam face J) si anume celebrul Bio-Performance Super Corrective Eye Cream – promite reducerea ridurilor si a cearcanelor din zona ochilor, fiind imbogatit in mod evident cu acid hyaluronic.

Pe langa parfumuri si produse destinate tenului, oferta Aoro se continua cu produse pentru ingrijirea corpului, a parului si bineinteles produse de makeup, multe produse de makeup. J  Pe toate, va las sa le descoperiti pe site, daca sunteti curioase, unele chiar in sectiunea de promotii saptamanale cosmetice
 --------------------------------------------------------------------------
 Eu personal nu posed decat un singur produs Shiseido, si anume un ruj oranj superb pe care il iubesc foarte mult si pe care il folosesc cu zgarcenie, l-ati mai vazut pe blog de vreo doua ori:


 Va pup cu amprenta Shiseido Perfect Rouge OR 418!

sursa


 VintageLook 

22 de comentarii:

  1. Sunt foarte scumpe Shiseido. Am testat rareori cate ceva si mi-a placut mult un fond de ten si un ruj dar preturile lor erau exagerate asa ca am ramas doar cu amintirea testarii in magazin. Rujul era pe buzele tipei care imi prezenta produsele si nu puteam sa-mi iau ochii de la ea, nu l-am incercat eu direct, nu fac asta niciodata.
    Te pup frumoaso!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt scumpe produsele Shiseido intr-adevar, dar nu mai scumpe decat Dior sau YSL, insa mult mai putin mediatizat. Nu stiu de ce...
      Tipa de care zici purta chiar aceasta culoare, zici? :D
      Eu o ador, pe cuvant, cred ca o sa-l iau din nou dupa ce-l voi termina! :P
      Te pup si eu, draga mea!

      Ștergere
  2. Am auzit de aceasta firma, dar ai dreptate ca nici eu nu am vazut-o in niciun magazin, probabil nu mi-a sarit in ochi. E superba nuanta rujului, sa-l porti cu placere :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este prezenta in toate magazinele de lux, dar probabil nu ti-a sarit in ochi. Sunt produse foarte faine, mie mi-ar placea sa am ocazia sa incerc mai multe...macar un fond de ten :P

      Ștergere
  3. Ce nuanta calda de orange :X arata minunat :X Te pup

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce nuanta frumoasa are rujul, iar ochii tai sunt superbi :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai tentaţii, aşa să-mi tot încep ziua, Simona! Îţi mulţumim, o zi minunată îţi doresc :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca s-a continuat la fel de bine! :P
      Te pup, Mihaela, multumesc pentru urari!

      Ștergere
  6. Eu am un fond de ten de la ei si imi place mult! Gasesti produsele lor si in Sephora.
    Esti tare frumoasa! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu as vrea sa incerc un fond de ten foarte mult! :)
      Multumesc mult, draga mea pentru aprecieri! :)

      Ștergere
  7. Era intrebarea la concursul "10 pentru bloggosfera" : ce imi place cel mai mult la bloggosfera? Nu am participat, dar raspunsul meu ar fi fost : pentru ca daca nu descopeream bloggosfera... habar n-aveam de diverse firme, magazine (online sau nu), produse..

    Spre rusinea mea, nu am auzit de ei (sper sa nu fiu singura:D). Dar rujul ala arata foarte bine:X. Sa-l porti cu placere!
    Pupici!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, nu are de ce sa-ti fie rusine, exact precum spuneam si eu mai sus, in Romania nu este prea cunoscut brand-ul acesta. Nici eu nu il cunosc decat de putin timp, iar daca a cunoaste inseamna a folosi un ruj si a incerca altele prin magazin... se intelege, nu?! :P
      Oricum documentandu-ma pentru acest advertorial am aflat si eu ce traditie are acest brand, nu ma gandeam ca are 141 de ani de existenta...

      Multumesc frumos, ma bucur ca-ti place rujul, este unul dintre preferate si cum spuneam si mai sus, il tin de bun :))))

      Ștergere
  8. Arati minunat :) indiferent de nuanta de ruj folosita :D.
    Eu am incercat cateva produse Shiseido (ruj,creion de ochi ,blush,spuma de curatare,parfumul Zen) si nu ma pot plange de calitatea lor.
    Mi-a placut foarte mult spuma de curatare din gama White Lucency , e un demachiant eficient si nu usuca tenul.
    Am vazut multe produse interesante pe aoro si ma tenteaza o comanda dar nu prea am incredere in originalitatea produselor.Tu ai avut probleme cu vreo comanda de la ei?
    Ma gandeam sa-mi comand un parfum pe care il am ca sa le pot compara.
    O zi frumoasa!:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oooo, tu chiar ai experienta cu acest brand, una destul de serioasa dupa cate vad eu :P
      Acum referitor la Aoro, anul acesta am facut vreo 3-4 comenzi, am mai scris pe blog ce si cum, printre care o pudra MAC si un fond de ten Double Wear Light care avea o diferenta de cel putin 50 de lei fata de magazinele fizice, lucru care a atras suspiciuni din partea unor cititoare ale mele privind originalitatea. Toate produsele comandate de mine sunt originiale 100% si sunt foarte sigura de asta (am avut si eu fond de ten pentru comparatie), insa nu am comandat niciodata parfumuri si nici nu cred ca o sa o fac in urmatoarea perioada de timp, am un stoc destul de bun. Deci ma pot raporta doar la cosmeticele comandate de mine. Acum astept sa intre in stoc o nuanta pentru Double Wear varianta clasica si deci voi mai face o comanda cat de curand sper. :)

      O zi frumoasa si tie, Alexandra!!! :)

      Ștergere
    2. Ah, si scuza-ma m-am lungit la vorba si am uitat sa-ti multumesc pentru aprecieri, asadar: multumesc frumos!!! :)

      Ștergere
  9. Rujul e foarte frumos, inca nu detin o asemenea culoare desi imi place. De Shiseido am mai auzit dar pacat ca au preturi mari dar stiu ca sunt bune si atunci poate asa se explica pretul lor.
    Ai un ten frumos, ce fond ai folosit? Si genele tale imi plac...ce mascara ai folosit?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, mi-as dori si eu mai multe produse Shiseido, dar cum este un band de lux, preturile sunt pe masura si deocamdata ma limitez la singurul meu ruj. :)

      Poza este putin mai veche, dintr-o postare pentru gene false, deci nu rimelul este "vinovat" pentru volum in acest caz, ci un model de gene false foarte natural.
      Am folosit urmatoarele produse pentru acest look:
      PENTRU TEN:
      - Fond de ten Dior ( Capture Totale )
      - Pudra Elf Studio
      - Blush Sleek ( Rose Gold )

      PENTRU OCHI:
      - Creion negru Ada
      - Tus Lady's
      - Trusa farduri MUA
      - Creion sprancene Lady's
      - Rimel Rimmel Scandaleyes
      - gene false kkcenterhk

      Iti multumesc mult Macy, te puuup! :)

      Ștergere
  10. Am auzit destul de putine despre Shiseido, dar se pare ca nu sunt asa accesibile produsele, ca si pret si atunci nu multe persoane le testeaza.Frumoasa culoarea rujului, nici nu ma mir ca il folosesti rar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunt tocmai accesibile ca pret, fac parte din categoria cosmeticelor de lux, dar nu stiu de ce branduri mai scumpe decat acesta sau similare ca pret, sunt mai cunoscute, de asta ma miram eu, mai ales acum cand am facut articolul pentru Aoro si am aflat ce traditie veche are pe piata :(
      Referitor la ruj, ma bucur mult ca-ti place, e unul dintre preferatele mele, si il folosesc cu zgarcenie, desi ar trebui sa ma uit la termenul de garantie, il tin de bun si poate expira :P
      Pupici, Adina! :)

      Ștergere
  11. parfumul ala suna bine daca are si aroma de frezie :).

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!