"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 18 iulie 2013

Postare fara titlu

               "Pauzele lungi si dese, cheia marilor succese!", zice o vorba, una care din pacate mi se potriveste perfect, deoarece pauzele mele au devenit tot mai dese si tot mai lungi. Cu parere de rau recunosc ca anul acesta nu a debutat pentru mine asa cum mi-am dorit si cum mi-am propus eu, motiv pentru care evenimentele neprevazute m-au luat putin prin surprindere, lucru ce m-a tinut departe de multe aspecte placute ale vietii mele, asa cum sunt blogul si prietenii. 
Incerc insa, incet, incet sa preiau controlul si sa-mi organizez in mod eficient timpul. Anul trecut am avut ocazia sa invat ca o zi plina de realizari, este aceea care incepe cu pixul si hartia in mana, care este organizata in proportie de 80 %, lasand doar o mica portita imprevizibilului... Din pacate rareori reusesc sa pun in aplicare acest stil de viata si traiesc haotic fiecare zi, luand-o asa cum vine. Bilantul din fiecare seara, nu da bine niciodata in aceste conditii pentru ca realizez ca timpul a trecut mult prea repede, fara sa reusesc sa detin controlul asa cum ar trebui. 
Asa ca, daca va intrebati ce mai fac - pai, cam asta fac, incerc sa ma organizez eficient, astfel incat sa reusesc sa traiesc toate experientele pe care mi le propun in fiecare zi, fara a minimiza insa importanta neprevazutului, a spontaneitatii. Grea misiune, va spun sincer! :P

Pana voi reusi sa revin cu o postare adevarata, va arat ultima "jucarie" pe care am primit-o de pe iHerb, este un gloss stain (click pe link) care cel putin la prima vedere imi place extrem de mult, l-am primit de curand si nu am reusit sa-l folosesc intr-atat incat sa-mi formez o parere despre el.
Respectivul nu a fost singur si stinger in comanda iHerb, ci a venit insotit si de alta bunatati, nu se putea altfel, astfel incat o sa pregatesc zilele acestea o postare dedicata exclusiv celei mai recente comenzi iHerb. 

Va pup, sa aveti o seara minunata!




VintageLook 



11 comentarii:

  1. Off, Racoaica mea draga si buna, te inteleg foarte bine! Stiu ce spui cand vorbesti de hartie si creion, de acel procent al eficientei...Am si eu toate acestea, uneori obosesc sa tot planific si merg haotic, alteori imi pare ca merg atat de haotic incat trebuie sa planific!:))

    Imi place jucaria de pe iHerb, astept swatch pe buze si impresii, astept cu nerabdare postarea despre celelalte iHerb-alisme!:)

    Te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, da, da, corect, recunosc ca si eu, vis-a-vis de organizare, trec dintr-o extrema in alta, din pacate...sau nu :P

      Revin cat de curand cu postare dedicata bunatatilor iHerb, iar pentru glossul acesta voi face o postare speciala. Din cate imi dau eu seama pana acum, cred ca merita. :)
      Te pup si te imbratisez, draga mea! :)

      Ștergere
  2. Vad ca si tu esti rac, dar spre rusinea mea nu stiu cand esti nascuta... Chiar daca poate ca este un pic mai tarziu, iti doresc sa ai parte numai de experiente frumoase, sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se implineasca toate dorintele.
    Eu nu am comandat niciodata de pe iHerb, cred ca sunt ultima...dar sunt curioasa ce ti-ai cumparat. Gloss-ul arata foarte bine!
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, suntem un grup numeros de Raci, aici, nu-i asa? :p Pe 9 iulie sunt nascuta, nu ai de ce sa-ti ceri scuze, nu am postat nimic referitor la asta, daaar primesc cu mare, mare placere urarile tale. Iti multumesc mult de tot, Camelia!! :)

      Referitor la iHerb, nu esti chiar ultima, stai linistita, insa te asigur ca dupa prima comanda nu te vei mai putea opri :P

      Te pup, draga mea! :)

      Ștergere
  3. Arata tare bine!Nuanta este foarte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un roz fara sclipci, foarte dragut. O sa vi-l arat si pe buze! :)

      Ștergere
  4. Hi Simona! Hope life is going well from you! I know what you mean!:) Btw, the gloss look very cool, nice shade! Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  5. Haide mai , pe 9 Iulie ? :) Odata cu ziua fostului meu prieten . Sau imi aduc aminte ca .. parca stiam .. dar am uitat :) Iti spun " La Multi Ani" cu intarziere , dar la fel de sincer , si cu toate urarile de bine din partea mea . Chiar stiu cum e cu timpul , eu nu am mai avut nici sa vizitez blog-urile de care eram interesata .. dar sa ma mai ocup de al meu :( Asta e .. Viata trebuie traita , asa cum e ea , organizata sau nu :) Acest lip stain pisca putin ? Vad ca are efect de marire a buzelor . Te pup draguto

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc din suflet, draga mea, urarile de bine se primesc oricand, nu conteaza cat timp a trecut :)
      Tu cum mai esti? Am vrut sa-ti scriu un mail sa te mai intreb de sanatate pt ca nu te-am mai vazut pe aici, esti bine?

      Lipstain-ul acesta nu e piscacios, miroase frumos in schimb. O sa revin cu impresii, deocamdata numai l-am incercat pe buze. :)

      Te pup si eu, draga mea!

      Ștergere
  6. Abia astept sa vad un swatch la el :P Te pup :*

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!