"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 27 februarie 2013

Postare fara titlu

             Unul dintre ritualurile mele legate in mod direct de activitatea de blogging, pe care incerc sa-l pastrez cu sfintenie de fiecare data cand am timp sa citesc articolele noi ale fetelor din lista mea de bloguri, il reprezinta consultarea "surselor de trafic" din statisticile blogului meu. De acolo gasesc majoritatea blogurilor noi, de existenta carora nu stiam si care descopar ca ma citesc si imi urmaresc postarile. Va spuneam adesea ca imi place extrem de mult sa descopar bloguri de beauty aflate la inceput, abordari noi si pline de pasiune. Din pacate timpul nu-mi permite sa tin pasul cu toate fetele dragute care abordeaza acest domeniu, asa ca din cand in cand o sa mai dau de stire aici pe blog faptul ca: "Stiu ca sunt mai multe bloguri care m-au adaugat in lista lor si le multumesc frumos, pe unele le-am descoperit si v-am adaugat si eu in lista mea, altele insa le-am trecut cu vederea. Imi cer scuze si va rog sa imi lasati un comentariu cu link-ul blogului vostru, daca doriti sa va regasiti si voi in lista mea lunga din dreapta blogului. Mi-ar face o mare placere sa va citesc si eu la randul meu!"

            Si daca tot e vremea anunturilor aici la mine pe blog, permiteti-mi sa mai adaug unul: precum stiti m-am inscris si eu in Campania vALLuntar alaturi de alti 239 de bloggeri si am promis ca voi sustine printr-un comentariu orice alt blogger participant, pentru a strange cele 15 comentarii necesare plantarii unul copac. 
Astazi am vazut prima recenzie, la Aurelia AICI, asa ca va invit si pe voi sa lasati un feedback cartii alese de ea.

           Ah, si pentru ca tot vorbeam despre carti, tin neaparat sa va anunt ca bookcrossing-ul Fata de hartie initiat de Blueroses, merge mai departe, cartea este acum la Deea si ea vi-o ofera mai departe printr-un giveway AICI. Bookcrossing-ul este un concept atat de interesant, va incurajez sa va inscrieti si voi pentru a deveni parte din viata acestei carti.



Sa aveti o seara placuta!!


VintageLook 

6 comentarii:

  1. Simona, you just know that you are free to visit me everytime you can, so dont worry dear! I really appreciate your blog and you, enjoy your every posts! have a goodnights!! Baci!♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos Simo!Esti o draguta !Si eu imi doresc sa sustin alte bloguri participante la campania vALLuntar .O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata, am comentat pe blogul Aureliei, campania aceasta chiar merita cat mai multa implicare!
    Iti multumesc si pentru anuntul bookcrossing-ului.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. cat mai multi copacei :)
    eu am reusit 3 pana acum , dar merg inainte !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Merg neaparat la Aurelia!!!
    Si-ti multumesc ca m-ai luminat (la ce-a buni prietenii?!), nu stiu cum am omis sa precizez intr-o postare de Bookcrossing la Deea!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma regasesc si eu in ultima fraza, mai pierd din vedere anumite lucruri importante si-mi vine sa-mi dau palme dupa aia! :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!