"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 13 mai 2012

Fond de ten mineral Lily Lolo

Fiindca situatia a impus-o in ultimul timp, ma vad pusa in ipostaza de a va impartasi impresiile mele despre cateva dintre fondurile de ten incercate. Nu intentionam sa postez despre ele pentru ca nu intentionam sa testez atatea, insa asa cum spuneam in postrarea precedenta pe acest subiect, cautarea fondului de ten perfect mi-a impus acest ritm.

O data cu testarea cremei bio Earth Line, al carei review il puteti citit aici, am mai primit de la Rosebeauty si un recipient cu fondul de ten Lily Lolo. Daca va mai aduceti aminte, l-am mai testat o data aici, anul trecut, alaturi de alte cateva produse Lily Lolo.
Culoarea mi-a fost aleasa de Cornelia si mi-a nimerit-o foarte bine. Imi place mult sa folosesc acest fond de ten pe timpul verii pentru ca se pastreaza mult mai bine de-a lungul zilei, face fata la caldura total diferit fata de un fond de ten clasic.
Postarea aceasta nu va fi un review, puteti citi in postarea mea intiala despre beneficiile fondului de ten mineral sau puteti intra pe site pentru detalii, vreau doar sa va arat cum arata pe fata fondul de ten mineral Lily Lolo. Eu am primit doar o mostra, am folosit, recunosc, cu zgarcenie produsul pentru ca vreau sa-l pastrez pentru zilele mai speciale din vara aceasta pe care va trebui sa le petrec in soare. Mi-am dat seama ca la sfarsitul zilei, fata mea arata cel mai bine folosind acest fond de ten, chiar daca se mai duce pe anumite portiuni, efectul nu este inestetic.

 In poza de jos am folosit o cantitate mai mare de produs pentru ca aplicarea s-a facut dupa operatiunea de exfoliere (scrub-urire) a tenului si zgandarirea punctelor negre. Evident ca nu trebuia sa ies afara dupa acest tratament, insa situatia a impus-o si atunci am apelat la fondul de ten mineral stiind ca pe langa faptul ca pot regla gradul de acoperire, acesta are efect antibacterian si poate fi folosit fara teama dupa actiuni si mai agresive ale tenului.





Imi place fondul acesta de ten datorita beneficilor pe care le aduce tenului, a faptului ca poti regla gradul de acoperire, a duratei pe care o are pe parcursul zilei si foarte important nu mai necesita folosirea unui al doilea produs pentru fixare si anume PUDRA, insa pentru mine aplicarea sa inca imi face probleme, imprastii pudra peste tot si pierd prea mult produs.

Il puteti cumpara de pe site fullsize la pretul de 80 de lei sau mostra la pretul de 15 lei.
________________________________________________________________________

Vor mai urma si alte postari pe acelasi subiect. 

O duminica placuta tuturor! 



24 de comentarii:

  1. Am o intrebare referitoare la produs :D
    Cum se comporta cu excesul de sebum? Il tine in frau pentru o perioada mai indelungata de timp?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana acum din ce am incercat eu rezista cel mai bine din punctul asta de vedere, mi-e cam greu sa apreciez mai nou aspectul asta pentru ca tenul meu parca a innebunit, am perioade in care se ingrasa tare si altele in care se comporta in linii normale...

      Ștergere
    2. Mersi de raspuns :*
      Nu am incercat niciodata un fond de ten mineral si cred ca ar fi cazul sa o fac :D

      Ștergere
    3. Eu aveam multe prejudecati inainte sa o fac :P

      Ștergere
  2. Este foarte natural pe ten. imi plac la nebunie fondurile de ten minerale :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place mult fondul de ten mineral. Nu l-am incercat pe acesta, insa l-am testat pe cel de la Myneral Hygienics si sunt innebunita dupa el.
    Are un finish natural si o acoperire destul de buna, la fel ca si acesta. chiar se vede diferenta in fotografiile pe care le-ai pus.
    Ai niste ochi superbi si esti foarte draguta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, are un finish natural, dar acopera foarte bine imperfectiunile, asta imi place si mie foarte mult... :)
      Da, in fotografiile mele chiar era cam agresat tenul si am avut ce sa acopar, trebuia sa ies repede din casa si m-am gandit ca e o buna ocazie sa ii testez puterea de acoperire... :)

      Multumesc frumos pentru complimente! Te pup, Dorina! :)

      Ștergere
  4. Am testat si eu una din variantele acestui fdt. (Btw-ce nuanta folosesti?) Imi place foarte mult, doar ca la mine nu tine in frau sebumul care se observa la cateva ore, trebuie sa am o oglinda cu mine si sa retusez machiajul daca e nevoie... insa, per ansamblu imi place, uniformizeaza frumos nuanta tenului, e f. lejer... perrrfect pt zilele de vara. Nu l-am incercat impreuna cu o crema matifianta, ci cu una obisnuita, de zi. Poate cu o astfel de crema, sebumul este tinut mai bine sub control. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ada, cred ca este Barely Buff, asa mi-a spus Cornelia ca o sa-mi aleaga, este foarte potrivit nuantei mele, se identifica perfect cu nuanta tenului meu.
      Eu nu stiu ce sa mai spun despre faza cu excesul de sebum, sunt intr-o perioada ciudata si tenul meu nu se comporta normal...

      Ștergere
  5. it must be very good and I love your make up!:) kisses!

    RăspundețiȘtergere
  6. cu siguranta mi-a starnit interesul! arata foarte bine ;;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow, arata grozav! Serios, nu ma asteptam sa aiba o acoperire asa de buna. M-ai cam convins sa comand macar o mostra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu eram foarte sceptica prima data cand am incercat un fond de ten mineral, insa m-am convins ca prejudecatile mele nu erau fondate, nu stiu daca tu ai mai incercat, insa merita macar o mostra sa vezi cum este... :) Mai ales cand folosesti un tratament ca cel pe care l-ai folosit tu si tenul este asa sensibil, cred ca este cea mai buna alternativa...
      Pupici!

      Ștergere
  8. aceiasi problema o am si eu cu prosudele minerale in general..mai ales ca ma machiez dupa ce ma imbrac,si mereu imi "decorez" decolteul cu tot felul de particule :)) insa pe caldur asta nu prea mai suport coorstayul sau dermablendul pe fata,iar un fond de ten mineral e un must have pentru mine:X

    letsmakeadiva

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O, da, eu nu fac greseala sa ma machiez dupa ce ma imbrac pentru ca ar trebui sa ma schimb automat :P Inca mai am de lucru la aplicare pentru stric cam mult produs aiurea :P

      Am si eu Dermablendul, o sa vorbesc despre el cat de curand.

      Pupc!

      Ștergere
  9. Dupa ce am vazut pozele before and after,am numai un lucru de spus:ai un ten aproape perfect!Sunt miiiiiici pigmentatii normale de altfel, dar in mare este foarte frumos,nu se sperie lumea de tine daca iesi nemachiata,in comparatie cu mine...

    Cred ca arati ca o papusa fara pic de machiaj pe tine,exact ca o copila!

    Interesant fondul acesta de ten,cam scumput dar destul de bun din cate am observat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce compliment frumos mi-ai facut azi, Ela :P
      Ce sa zic, mi-ar placea sa fie adevarat, insa din pacate mie nu mi se pare atat de "perfect" tenul meu, marea problema sunt capilarele sparte pe care am de gand sa incerc sa le rezolv in toamna cu IPL...

      Mi-ar placea insa sa arat ca o copila fara machiaj...ce frumos suna....


      Te pup, esti o mare scumpa! :)

      Ștergere
  10. Asa este!Acesta ar trebui de fapt sa fie idealul nostru caci se stie ca frumusetea unei fete tinere este o frumusete stangace dar pura.

    Eu una asa te vad si sunt sigura ca si tu te-ai vedea astfel daca ai fi mai increzatoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa lume imi reproseaza asta, ar trebui sa-mi dea bine de gandit... :P
      Multumesc mult, Ela, te pup!

      Ștergere
  11. Woow, foarte fain articolul. Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!