"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 12 mai 2012

Castigatoare concurs Rosebeauty

Precum stiti, ieri s-a incheiat concursul Rosebeauty, iar astazi Cornelia a ales castigatoarele pe baza raspunsurilor voastre. Surpriza frumoasa o constituie faptul ca ea nu s-a oprit doar la trei castigatoare, ci a ales pentru fiecare premiul mai multe, dupa cum urmeaza:


PREMIUL III - o reducere de 10 % la prima comanda pe site-ul Rosebeauty:
mariana27 aprilie 2012, 04:30
GFC :mariana
FB Edelweiss
Share FB https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=354421207948174&id=105482286252486
Eu folosesc foarte multe produse Bio:sapunuri,masti,ape florale pe post de toner:Flori de portocale,flori de albastrele,apa de trandafiri,(favorita mea),unturi,uleiuri (...)

*****
foarte rar particip la concursuri pe bloguri, in special pentru ca premiile oferite nu corespund preferintelor mele, facand in acest caz inutila participarea mea. Ceea ce nu este cazul acestui concurs. Ca sa raspund la intrebare: da, am folosit produse bio, folosesc si voi mai folosi cosmetice din sfera naturalului. (...)
*****
Salutare! Foarte tentant acest concurs..Indraznesc sa particip desi in ultimul timp norocul nu prea a fost de partea mea! Chiar imi doresc si sunt in cautarea unei creme de fata care sa imi satisfaca placerile ..In ziua de astazi produsele cosmetice sunt ”bombardate” de chimicale..E-uri cum imi place mie sa le spun..Si marea problema o reprezinta faptul ca multe cica sunt ”eco”..” bio”..dar in momentul in care ne uitam pe eticheta putem observa o sumedenie de denumiri ciudate care..cred eu nu prea seamana a ingrediente ”bio”.. (...)
*****
GFC: Oana
FB: Oana Catalina
share: https://www.facebook.com/kittyqtza/posts/205382342913107
Obisnuiesc sa folosesc produse naturiste de la Plafar sau sa imi prepar acasa propriile produse cosmetice. Din ce am folosit pana acum, nu am avut nicio urmare neplacuta, in schimb am avut doar beneficii: o piele hidratata si un par stralucitor.
______________________________________________________________________________
PREMIUL II - gel de dus Bio Plasis si 10 % reducere la prima comanda pe site-ul Rosebeauty:
GFC adina
FB Andreea Sandu
(Am sters primul comentariu pentru ca am vrut sa mai adaug cate ceva :) )
Am testat pana acum cateva sapunuri naturale, si intrucat tenul meu (care este unul cu probleme) a reactionat bine am reusit sa inlocuiesc altfel produsele de curatare din comert pe care le foloseam. De asemenea folosesc de ceva vreme zilnic unt de shea, si din cand in cand mai aplic si ulei de migdale dulci sau de tea tree in diverse masti si combinatii. (...)
*****
GFC:Leenah M
Facebook: Deeh Lia
Daca ma intraba cineva acum cateva luni ce parere am despre produsele bio nu aveam habar,dar acum cred ca sunt destul de informata.A inceput sa ma preocupe viata bio/vegan de ceva timp..mi se pare o alernativa buna pentru corpul si sanatatea mea,chiar daca este mai costisitoare decat produsele din comert.Folosesc ulei de corp,unt de corp,masti de par/fata..produse pentru ten,toate organice (...)
*****
gfc ank_adaus
fb ankadaus alexandrescu
In ziua de astazi tot ce folosim este plin de chimicale si sta doar in noi puterea de a spune "nu", de a incerca sa eliminam pe cat posibil tot ce ne este daunator noua si famililor noastre, eu am inceput sa fac asta , pe cat posibil evit sa mai folosesc produse cu E-uri , macar cele pe care sunt scrise, printre cele folosite mai noua de mine sunt si produsele hand made care pana acum vreun an nici nu le stiam ca exista.. (...)
_________________________________________________________________________________
PREMIUL I -  crema bio Earth Line cu vitamina E, gel bio de curatare a fetei Bio Plasis si 10% reducere pe site-ul Rosebeauty:
aaasa deci,
sper sa nu ma lungesc (iar) prea mult :)
Prima data cand mi-am pus problema produselor bio/naturale a fost cand eram insarcinata cu ultimul copil. Vroiam sa sarbatoresc aniversarea nuntii noastre cu o noua infatisare si vroiam sa ma vopsesc. asa ca am inceput sa caut o vopsea de par neaparat safe. Si asa am ajuns sa folosesc henna si sa citesc mai multe informatii despre ingredientele nocive ale produselor cosmetice si despre cat de multe dintre acestea ajung in organismul nostru prin piele, care e cel mai mare organ al nostru. (...)
si
GFC : Dya
FB : Dya Cosmetice
Am citit cu interes review-ul scris de tine despre crema si ce e drept mi-a starnit interesul si am pus-o pe whislist :) Poate am noroc la concurs si o testez :)
Daca cerinta e sa vorbim despre produsele bio/naturale trebuie sa recunosc ca e o incantare pentru mine. Daca la inceput acest gen de produse nu mi-au atras atentia in mod special, trebuie sa recunosc ca acum folosesc foarte multe astfel de produse si le-am introdus in rutina mea zilnica. (...) 
_________________________________________________________________________________
Felicitari, fetelor, va rog sa-mi trimiteti datele voastre pentru a le comunica sponsorului, astfel incat saptamana viitoare sa va puteti bucura de premii. 

Va multumesc pentru participare si pentru raspunsurile frumoase pe care mi le-ati dat. 
In curand urmeaza un alt giveaway!

13 comentarii:

  1. Felicitari Sakura, felicitari Dya si tuturor castigatoarelor - enjoy!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeyyy ce ma bucur ca voi testa crema si gelul de curatare !!!!!
    Saru'mana Simona :* Trimit acum datele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ufff....din pacate nu imi merge mailul nici acum...imi da o eroare si nu pot sa trimit nici un mail :(
    Te-am adaugat in lista de mess sa iti transmit datele..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari!!!
      Am primit datele tale, este ok :P
      Te pup, Dya!!! :)

      Ștergere
  4. Ti-am trimis mail cu datele,meri inca o data <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Primul premiu câștigat, wohoooo! Mulțumesc mult, abia aștept să îl testez :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Simona si Cornelia, va multumesc pentru premiu!
    Insa, din motive financiare, nu voi putea profita de reducerea de 10% si m-as bucura tare mult daca daca ati oferi-o unei alte fete, care se poate bucura de ea. Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau ca nu te poti bucura de reducere, draga mea, dar te inteleg...Voi transmite dorinta ta sponsorului.
      Te pup, o duminica minunata in continuare! :)

      Ștergere
  7. Oaaaaa.
    Eu.
    Ditamai premiul... :)
    Iti trimit datele r5epede insa eu mma hotarasc mai greu ca sa imi comand la reducere... :))

    N-am apucat sa citesc nimic azi de pe net. si acum inainte de culcare... surpriza :)
    Primele doua articole ale tale m-au facut sa zambesc :) asta sa rad de-a dreptul :))
    Multumesc. si tie si Corneliei

    RăspundețiȘtergere
  8. Oaaaa.
    ce veste.
    chiar inainte de culcare :)

    Trimit datele dar ma hotarasc mai greu care sa fie produsul la reducere :)
    Multumesc si tie si Corneliei.

    RăspundețiȘtergere
  9. hei! Acum am vazut ca sunt si eu printre cele care au castigat ceva! Multumesc frumos pt aprecieri , nu ma asteptam sa castig ceva.Inca nu stiu daca voi putea folosi reducerea respectiva...au fost prea multe cheltuieli intr-un timp scurt..oricum voi intra pe site, sa ma uit poate am nevoie urgent de ceva! (incerc sa nu mai cumpar decat ce am nevoie)Insa te rog sa nu te superi daca nu voi folosi reducerea, multumesc inca o data !

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!