"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 30 decembrie 2011

Cadouri, cadouri, cadouri II

Buna fetelor,

Va spuneam in postarea anterioara ca am mai castigat un giveaway exact in data de 24 decembrie si astazi mi-a ajuns si coletul. Este vorba despre concurul creativ organizat de Katynel pe blogul sau, unde, cu o poezioara am castigat o gramada de bunatati. Sunteti curioase despre ce este vorba?


Eii, pai sunt produse minunate pe care Katyna le-a denumit "un cadou asa cum mi-ar placea mie sa primesc", iar ceea ce i-ar placea ei, pot afirma din tot sufletul ca imi place si mie de mor.
Precum puteti vedea, in majoritate sunt produse despre care Katyna a vorbit cu mare drag in postarile ei si pentru care eu mi-am manifestat admiratia si uite ca acum le-am primit intr-un colet frumos aranjat si innobilat cu o felicitare extrem de pretioasa. Nu am postat-o pentru ca nu am vrut sa o impart cu nimeni.
Pot sa va spun ca ceaiul din poza miroase demential, iti vine sa-l mananci pur si simplu, si ca sa ma credeti va spun  ce contine: struguri, bucatele de mar, flori de tei, bucatele de para, flori de magnolie, afine, bucatele de zmeura, bucatele de capsuni, imortele rosii...abia astept sa il savurez cu o carte buna!!!
Si unde mai pui ca eu imi doream foarte tare acel ruj Nyx...da, acela pe care l-am primit!!!
Lumanarile Yankee Candle miros sublim, bomboanele de ciocolata am inceput sa le mananc inainte de a face pozele, sunt  din ciocolata alba si neagra, vedeti acolo si un recipient pentru ceai, o oja roz laptos foarte putin sidefata, obiecte de decor, precum si paleta Estee Lauder si crema contur de ochi pentru care am participat, restul produselor au fost cadou suroriza si le-am descoperit abia astazi.
Iti multumesc  mult de tot Katyna, mi-ai facut o mare, mare bucurie!
Felicitari inca o data si celorlate doua castigatoare!!

Si tot astazi am mai avut parte de inca un cadou, unul pentru care mi-am exprimat dorinta in wishlist-ul de Craciun si anume:


Daaa, am primit-o pana la urma, deja cred ca v-ati saturat de giveaway-urile la care am participat, in incercarea de a o castiga. Anca a fost "vinovata" cu acest cadou. Multumesc mult, Anca, te pup!

26 de comentarii:

  1. Dupa ce incerci lumanarile Yankee Candle sa ne spui si noua ce impresie ti-au facut. Sunt curioasa daca chiar eman miros in toata camera dupa ce sunt aprinse...Sa folosesti cu placere toate cadourile!!! pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt foarte curioasa, am vazut din postarea Katynei ca sunt foarte parfumate, in seara aceasta le incerc si promit ca dau si eu de veste... :)
    Multumesc frumos, te pup, un an nou minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci Anne RIce scrie superb si iti inteleg insistenta pentru giveaway-urile ce contin cartile ei...uite ca de cartea asta nu am auzit.Momentan nu am decat 2 volume ale ei si imi pare rau:(
    Majoritatea le-am citit cand eram in liceu si mai dadeam pe la biblioteca orasului.Ma cuprinde nostalgia si chiar mi-ai deschis apetitul pentru ea...si na ca ti-ai asortat cartea cu ceaiul, ambele numite Ana :D
    Sa faci o recenzie cand ai timp!o sa citesc cu sufletul la gura:)
    Pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Off..acum mi-am dat seama ca mereu iti scriu romane in comentarii :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mereu cand merg la libraria Humanitas ma postez in dreptul standului de lumanarele parfumate.Exact acolo am vazut.Ce fel miroase acolo:x Yummy!Si cu atatea carti...parca mai ai nevoie de un fotoliu mare si de un ceai cald si sa iti petreci zilele acolo,nu alta.

    Sa stapanesti sanatoasa tot ce ai primit si felicitari pentru ca ai castigat acest premiu!

    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Chiar asa Ana, am cartea Annei si ceaiul Anna, ce mai combinatie, nici nu mi-am dat seama!! :)
    Intra-devar eu o apreciez foarte mult pe aceasta scriitoare, eu m-am indragostit in facultate de povestile ei, ador stilul si cascade de informatii de cultura generala pe care o varsa peste tine o data cu povestea in sine. Eu am citit tot ce s-a editat in limba romana si am avut toate volumele, din pacate opera imi este ciuntita in prezent din cauza unei persoane dizgratioase, insa nu demult am mai reusit sa mai cumpar primul volum din "Cronicile vampirilor" cu numai 10 lei. Voi comanda la RAO la un moment dat si restul, cand voi sta mai bine cu banutii.
    Cartea aceasta este volumul II din "Cantecele serafimului" si fac parte din "perioada religioasa" a autoarei.

    Te pup, Anam multumesc frumos pentru comentariu, un an nou minunat iti doresc!! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Posh Bunny, multumesc frumos, chiar asa o sa si fac!! Te pup, un an nou cat mai bun iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. In primul rand,multumesc pentru urare>:D< Un an cat mai frumos iti doresc si eu.Multa sanatate,iubire,fericire,bani(pentru ca sunt si ei importanti),multa inspiratie ca sa mai castigi concursuri de genul si mult noroc si la celelalte concursuri la care participi dar si in tot ceea ce faci,tie si celor dragi!>:D<:-*

    Despre adaugatul in blogroll:cand dai adaugare la lista,in campul "Adaugati printr-o adresa URL" scrie www.theposhbunny.blogspot.com Fara http:// inainte. Nu stiu de ce merge doar asa:(

    Multumesc pentru ca vrei sa ma adaugi>:D< Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu,cu http:// am incercat si eu si imi arata asa.Nu stiu care e cauza.Daca dau doar www. imi merge.Incearca si asa si vei vedea:D M-a adaugat si Monica de la CLM's Nail Art si ii arata la fel ca la tine.Si ea m-a adaugat inainte sa vad de diferenta dintre http:// si www. Asa ca banuiesc ca asta este

    Pup

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc frumos:x:x:x Yey,apar si bloguletul meu undeva:D.

    Doar o remarca,l-ai trecut la "PE UNDE IMI CHELTUIESC BANII:" si acolo vad ca ai trecute magazinele:)

    Pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Ah...ce frumos!Sa stii ca mi-ar placea si mie sa primesc un astfel de cadou:x

    *Nu,nu,nu!Clar 8 pt. jacheta! Ma refeream la pantaloni/fuste cand am zis de 6!Mersi mult inca o data! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Aaaa, imi place ceea ce vad!!! Si asta datorita faptului ca, fiind atat de diverse, darurile bucura si ochii si sufletul si mintea si...de ce nu(?!) papilele gustative! :)Iti doresc sa folosesti totul cu mare bucurie!
    Intrebare de matza curioasa, mare iubitoare de rujuri Nyx: se poate sa stiu despre ce nuanta e vorba?:)
    Simona, iti doresc sa stralucesti in noaptea dintre ani si sa ai un an frumos si bun din toate punctele de vedere, cu sanatate si prosperitate!
    Te pup si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  13. Ahhh, ok 8, ce-am mai inteles eu!!!
    Te pup, Alina, multumesc ca m-ai luminat! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Ilda, am vazut, nu mai stiu unde, cred ca la Ionny pe blog, ca tu folosti Nyx, la mine este primul produs si mi-l doream tare, tare mult. Este vorba despre nr. 550 Indian Pink si Doamne, cat imi place...nu stiu daca il ai tu, o sa-l arat eu si intr-o postare viitoare, insa nu stiu in ce masura o sa-l surprinda apartul meu cel "minunat"!!

    Nu-i asa ca am fost o norocoasa si am primit numai bunatati?! :D
    Iti multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase, tu esti ca un zambet dulce de copil cand vii pe blogul meu, imi inseninezi ziua cu inima ta calda...
    Si eu iti doresc tot ce poate fi mai bun pentru noul an, atat tie cat si celor dragi tie.
    Te imbratisez si eu!

    RăspundețiȘtergere
  15. Simona, cate bunatati ai primit de la Katynel.....eu nici macar nu am vazut postarea cu giveaway-ul! Sunt curioasa ce parere o sa ai despre tarta parfumata! ceaiul m-a bagat in boala numai din descriere :)).


    Iar paleta este foarte pretioasa, in culori discrete care cred eu ca se vor potrivi foarte bine ochilor tai!


    Rujul Nyx- asta da coincidenta!!! Sa primesti fix nuanta dorita!



    Te-am auzit de atatea ori vorbind despre carte incat sunt sigura ca o sa o citesti pe nerasuflate :D


    Iti urez si eu un an nou fericit si fie sa ne regasim la fel de binedispuse si in 2012! :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc frumos, Aurora, intr-adevar am fost cu adevarat rasfatata in luna aceasta, inchei anul cu mare bucurie in suflet!
    Te pup si iti urez la randul meu un an nou plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere
  17. :) Simona, multumesc pentru urari si pentru gandurile frumoase, au ajuns la suflet!

    Referitor la ruj, ooff, am 14 nuante :)) (si-as mai vrea inca pe-atatea), insa Indian Pink inca nu am desi i-am tot dat tarcoale...Chiar sunt minunate rujurile Nyx!:D

    RăspundețiȘtergere
  18. foarte frumoase cadourile...imi plac lumanarile , sa stii chiar miros bine...sa ne inviti la un ceai ! multi pupici !

    RăspundețiȘtergere
  19. felicitari si sa te bucuri de toate! Cartea aia imi face si mie cu ochiul..o lectura interesanta este tot ce am nevoie acum...din diferite motive ..nu am mai citit o carte de vreo 2 luni..ar fi cazul sa ma reapuc...pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai fost o rasfatata luna asta:)

    Iti urez un An nou incarcat de bucurii,te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  21. Va pup, drgele mele, va multumesc din suflet pentru urati!
    La multi ani, sa ne vedem cu bine in 2012!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Esti o draguta, ca de obicei!
    Ma bucur tare tare mult ca ti-a placut cadoul primit, si asta se simte in fiecare cuvant din aceasta postare (ca sa nu mai spun de mail).
    Celorlalte fete le-am luat alte sortimente de ceai, dar uite ca la tine s-a produs o coincidenta draguta (Blue de la culoarea ta preferata si Anna/ Anne Rice).
    De rujul Nyx si eu sunt tare incantata, pentru ca unul din acea comanda l-am pastrat pentru mine.
    Este o alta nuanta, dar la fel de frumoasa ca a ta.
    De lumanarile Yankee o sa mai scriu cat de curand, pentru ca ele au fost cele care m-au ajutat sa bucur si alte persoane dragi din familie, de Craciun. Ca sa nu mai spun ca mi-am luat si alte paharele pentru lumanari tot de la Yankee.
    Iar bomboanele au fost ca o revelatie pentru mine, ma refer la cele cu marginea albastra, din simplul motiv ca mi-au adus aminte de ciocolata mica si patrata cu ambalaj albastru, de pe vremuri.

    In concluzie, entuziasmul tau (dar si al Silviei), m-a rasplatit peste masura.

    Iti urez un an tare bun!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  23. Vai ce de bunatati!
    Lumanarile,ceaiul si rujul sunt preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rujul il port si in momentul acesta, a devenit preferatul meu si il port aproape zilnic :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!