"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 3 decembrie 2011

3 produse noi ANIAN pe Triodeluxe

Site-ul Triodeluxe ne aduce, incepand cu 1 decembrie 2011, trei prduse Anian noi:


1. Spray netezire termoprotector

Spray ANIAN, cu protectie termica, pentru indreptarea parului, protejeaza parul de temperaturile extreme si ajuta la obtinerea unui rezultat de intindere de lungă durată. Confera parului un aspect lucios si sanatos, protejandu-l de umiditate.
Contine un complex de vitamine si ulei de germeni de grau care hranesc scalpul pentru a avea un par frumos si sanatos. Datorită ingredientelor sale care protejeaza, repara şi hranesc, va puteţi bucura de un par perfect drept si mai sanatos.
250ml/30 lei

2. Ser anti-electriazare
 Protejeaza culoarea. Confera efect de par matasos, moale si stalucitor.
Serul anti-electrizare ANIAN Hair Care reda vitalitatea si stralucirea parului electrizat, uscat si rebel, lasandu-l moale si usor de aranjat. Datorita texturii fluide este usor de aplicat pe par. Protejeaza parul de umezeala si il lasa matasos. Asigura un usor efect de indreptare si de lunga durata. Filtrul UV protejeaza parul si culoarea de actiunile razelor solare. Serul anti-electrizare ANIAN completeaza linia de produse ANIAN Smooth and Silky.
Mod de folosire: Se aplica pe parul umed, proaspat spalat si uscat cu prosopul. Se folosesc cativa stropi, in functie de lungimea parului, si se intinde uniform, insistand la varfuri. Se piaptana cu o perie rotunda si se usuca cu uscatorul de par. Pentru un efect intens de intindere se foloseste placa de intins parul. Potrivit pentru par ondulat, uscat, rebel si fara stralucire. Nu necesita limpezire. Contine filtru solar si vitamina E. Formula profesionala.
50ml/59 lei

3. Gel de dus zero
0% parabeni, 0% coloranti, 0% fenoxietanol, 0% ftalati
Noul gel de dus 0% ANIAN Skin Care contine doar ingrediente esentiale pentru ingrijirea pielii, avand un puternic efect hidratant datorita continutului ridicat de glicerina. Este exact ceea ce are nevoie pielea pentru a fi curata si sanatoasa.
750ml/22 lei - 18 lei pret promotional pana la data de 29 decembrie 2011.



De asemeanea, in perioada 4 Decembrie - 31 Decembrie orice client poate beneficia de reduceri, utilizand urmatoarele cupoane:

Cupon serie: D5AFK530 - 5% Reducere la orice comanda peste 50 Ron
Cupon serie: D10RMK110  - 10% Reducere la orice comanda peste 100 Ron

Mai multe detalii gasiti pe SITE.

Va tenteaza ceva? Eu as incerca gelul de dus.

10 comentarii:

  1. Pe mine ma tenteaza spray-ul. Dar folosesc deja keratina lichida si tratamentul bifazic, nu as vrea sa incarc prea tare parul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, este ideal daca folosesti placa de par din cate imi dau eu seama, eu insa am renuntat la ea, o folosesc ocazional doar.
    Eu am ramas acum doar cu keratina, mi s-a terminat bifazicul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine m-ar fi tentat serul anti-electrizare, desi e usor scumpel, insa tocmai mi-am comandat de la ei sampon, bifazic si masca, cele recomandate de tine :D Abia astept sa le primesc. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am dat ieri o comanda maricica :p pentru toata familia.
    Ce sampon ti-ai luat tu?
    Eu mi-am mai comandat si de data aceasta din acela purificator, pentru par gras, insa dupa ce ma asigur ca nu mai mi se ingrasa parul, as vrea sa trec pe altceva si sunt curioasa cum sunt restul de sampoane.
    Daca ti-ai luat altul decat asta, sper sa imi spui si mie impresiile tale...sunt foarte curioasa de sampoanele lor!

    Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. ma tenteaza serul antielectrizare...zboara parul in jurul meu la pieptanat :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si pe mine tot gelul de dus m-ar tenta :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu de primele doua produse nu prea am nevoie, insa gel de dus nu am mai folosit de cateva luni, iar acesta suna interesant, mai ales ca si pretul e bun pentru 750 de ml.
    va pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Simona, al meu se numeste Smooth & Silky, am parul uscat :) In rest, bifazic si masca ca cele pe care le ai tu. Abia astept sa le incerc. Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Ahaaa, super, chiar sunt curioasa cum este samponul. Neaparat sa imi spui si mie! pup! :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!