"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 12 august 2020

Rochia verde smarald metalizat și alte piese vestimentare de pe Femme Luxe


Rochia verde metalizat a fost a doua rochie pe care am ales-o de pe site-ul Femme Luxe pentru a o purta ca top, de această dată alegerea a fost una premeditată, pentru că am știut de la bun început că nu-mi doresc o rochie mini, strălucitoare, ci un top cu iz vintage pe care să îl port cu blugi prespălați și cu fuste cloș. 




Emerald Green Metallic Puff Sleeve Twist Front Mini Dress - Emily

Ea, în sine, după cum bine ați înțeles, este o rochie mini, strâmtă pe corp, croită dintr-un material ușor, semitransparent. Este spectaculoasă datorită culorii intense și a croielii din zona bustului și a mânecii. Îmi place deosebit de mult cum arată în această combinație cu jeans și tocuri înalte în aceeași culoare de verde metalizat ca și rochia-top.
Click pe denumirea de mai sus pentru a vedea cum arată ca rochie și spuneți-mi în comentarii cum v-ar plăcea mai mult, ca top sau ca rochie?


A doua rochie pe care am luat-o este același model cu cea roșie pe care v-am arătat-o nu demult. De data aceasta am ales un număr mai mare și bine am făcut pentru că mă simt mult mai comod în ea. Este o rochie elegantă și oricât am încercat-o eu să o port în stil casual, tot cu tocuri înalte și accesorizată elegant arată cel mai bine. Sau cel puțin așa o văd eu. 


White Belted Bodycon Midi Dress - Angelica


Materialul este de foarte bună calitate, dar se potrivește unui abdomen plat pentru că scoate în evidență orice imperfecțiune a corpului. Se poate purta în mod clasic sau lăsată pe umeri pentru o apariție sexy. 



Este disponibilă în 6 variante de culori, inclusiv un roz somon absolut grozav care mi-ar plăcea foarte mult. Click pe denumirea de mai sus pentru a o vedea pe site în toate variantele de culoare. Eu vă las mai jos și poza cu varianta roșu intens și vă invit să-mi spuneți în comentarii care vă place mai mult. 



Acest loungewear set m-a pus foarte tare în dificultate, pentru că imaginația nu prea m-a ajutat să îl integrez într-o ținută prea interesantă și asta din cauza faptului că nu l-am gândit purtat ca atare, ci în mod separat. 


Pentru aceste poze am rămas într-o zonă sigură cu sandale negre. M-a salvat vechea mea geantă colorată Ralph Lauren cu care obișnuiesc să scot din anonimat orice ținută. Sper că mi-a reușit cât de cât și de această dată. 


Verificați categoria menționată mai sus pentru mai multe modele!

Din categoria T-shirts mi-am ales din nou două tricouri în culori neutre, un crem și negru, exact același model. Sunt două tricouri simple și destul de scurte, care mi se pare mie că cer și ele un abdoment destul de plat. Eu obișnuiesc să le port cu pantaloni cu talie înaltă, dar aici am forțat un pic lucrurile și am ales să port varianta neagră cu o fustă cloș din colecția mea vintage. 





Așadar, aceasta a fost cea mai recentă comandă Femme Luxe, sper că ați găsit interesante alegerile mele, vă aștept cu impresii în căsuța de comentarii!




                             Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!


***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

14 comentarii:

  1. That red femmeluxr dress is so nice. You look amazing
    https://www.melodyjacob.com/2020/08/simple-sexy-bantu-knots-to-spice-up.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Am vazut multe rochii dragutele pe site la ei, insa nici eu nu le-as purta ca rochii. Asa ca ideea de a le alatura cu fuste sau pantaloni este ideala si pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoase alegerile tale! Rochia alba iti vine absolut divin. Imi place mult cum se aseaza pe tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Toate produsele sunt frumoase,iti vin foarte bine,imi plac toate,sa le porti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte drăguțe hăinuțele,sa le porți cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi plac tare mult hainutele alese de tine. O sa arunc si eu o privire pe site-ul lor!♥️

    RăspundețiȘtergere
  7. Rochia alba este minunata, dar si pe rosu arata tare bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte faine noile tale hainute. Imi place verdele rochiei!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu cateva dintre produsele alese de tine doar ca pe alte culori,comand frecvent pe acest site.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumoase alegerile facute. Imi plac mult pozele facute. Parca sunt super profesionale

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate îți vin foarte bine! Am și eu rochia aceea vișinie și chiar e super tare! Eu nu am găsit-o pe alb, că mi-ar fi plăcut și mie, la cât de calitativ e materialul. ❤️

    RăspundețiȘtergere
  12. Ador stilul de îmbrăcăminte promovat pe acest blog. Mi-ar plăcea sa împart cu voi un cod de reducere pentru articole vestimentare pe site-ul eles.ro
    Codul este IRINA15

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!