"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 10 noiembrie 2019

De la ciocolata de casă, la napolitanele spirale| Pan Food lansează Spiraline


Ciocolata de casă este probabil cel mai popular dulce al copilăriei mele. 
Într-o perioadă în care oferta de dulciuri de la alimentară era una extrem de limitată, ciocolata de casă era pregătită cu mare bucurie în toate bucătăriile anilor '80 și dăruită cu drag copiilor din fața blocului de către mămicile pricepute.
Exista și în comerț o variantă de ciocolată de casă, alături de Scufița Roșie sau celebrele bomboane tăvălite în pudră de cacao, pe care le ronțăiam toată ziua bătând mingea în fața blocului. 
Timpul a trecut, vremurile s-au schimbat... La fel și dulciurile, pentru că în prezent oferta de ciocolată și alte bunătăți este atât de diversificată, încât nu-ți ajunge o viață întreagă să le poți încerca, dar cu toate acestea, noi românii ne întoarcem mereu cu dor și poftă spre dulciurile copilăriei noastre. Oricât de rafinată și delicioasă ar fi o ciocolată belgiană, savurăm cu poftă maximă celebra noastră ciocolată de casă sau o alviță/nuga dulce și lipicioasă cu bucăți mari de nucă aromată sau celebrul nostru salam de biscuiți preparat cu biscuiți populari înecați în cacao și rom.

Sunt dulciuri care se pot prepara în casă, dar în secolul vitezei câți dintre noi mai avem timp de un asemena dulce răsfăț?! 
Pentru aceia pe care timpul i-a înfrânt, dar nu le-a diminuat pofta de dulce românesc, există alternativa Pan Food - o companie cu capital 100% românesc care aproape 20 de ani ne pune la dispoziție o gamă variată de dulciuri preparate după binecunoscutele rețete românești. 

În 2001, cei doi fondatori ai companiei, inspirați de gustul copilăriei și-au făcut curaj și au deschis fabrica de produse zaharoase PAN FOOD. Pana în 2006 activitatea companiei s-a desfășurat în 2 spatii închiriate în Sibiu. În 2007 au construit din temelii o fabrică, proprietate a firmei, care măsoară actualmente peste 3000 mp în Parcul Industrial P2 din Sura Mica, județul Sibiu - unde iți desfășoară și azi activitatea. Permanent căutând să-și îmbunătățească rețetele, în fabrica construita acum 19 ani, încă se mai prepară manual mare parte dintre produse, obiectivul principal fiind acela de a obține gustul perfect cu cele mai simple și tradiționale ingrediente.
Astfel, îmbinând cu succes valorile tradiției cu ideile inovatoare ale prezentului, Pan Food a creat o gama variată de produse care țin pasul cu calitatea și diversitatea produselor din domeniu. 

A început cu ciocolata Batonul copilăriei (și astăzi preparata manual în proporție de 90%), cunoscută în toată țara și peste hotare. Nu peste mult timp gama de produse a fost diversificată, apărând astfel prăjitura Lica cu foi de napolitană și zahar caramel, nuga Cindrel și Bliss cu delicioase arome, umpluturi și miere de la crescătorii de albine din județul Sibiu, alături de Biscuiții și Nucile umplute cu multă cremă, prăjiturile asortate Sureanca si Dorothea, preparate din pandișpan cu diferite creme și arome sau Salamul de biscuiți. 

Luna aceasta, Pan Food a reușit să lanseze un alt produs cu  puternice rădăcini în tradiția sibiană care făcea senzație acum 30 ani în România: napolitanele spirale


Brandul SPIRALINE cuprinde 3 tipuri de napolitane umplute cu crema de cacao, cocos și vanilie, dar în curând se vor lansa spirale și cu alte variante de crema: lapte și cacao, alune de pădure, fructe de pădure, lămâie sau rom – acestea fiind în topul preferințelor românilor, conform sondajelor de piață.

Să le încercăm, zic! 



Dacă ți-a plăcut articolul meu, un share pe facebook m-ar ajuta! 


Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

4 comentarii:

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!