"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 18 octombrie 2016

Waterproof Liquid Eyeliner Born Pretty Store| Cel mai des folosit tuș cariocă din ultima perioadă

Bine v-am regăsit, dragilor! 

Toamna aceasta nu a fost pentru mine o perioadă prea productivă în ceea ce privește activitatea de blogging, așa că abia acum am reușit să postez și eu primul articol pe luna octombrie. 
O să încep cu un scurt review pentru un eyeliner lichid pe care îl folosesc de vreo lună și despre care mi-am format deja o impresie pe care o împărtăși și cu voi. 
Acest produs este al doilea eyeliner pe care îl achiziționez de pe un site asiatic și de care sunt mai mulțumită decât de oricare altul pe care l-am folosit până în prezent. Dacă prin 2013 vă arătam un tuș lichid cu pensulă căruia nu i-am găsit niciun cusur și pe care, o să râdeți, dar încă îl mai am și acum, pentru că, deși l-am folosit în exces, pur și simplu nu s-a consumat, nu și-a transformat consistența și nu și-a modificat calitățile în niciun fel. Evident că am renunțat să-l mai folosesc pentru că e deja mult prea vechi, dar încă nu l-am aruncat, aici îl puteți vedea dacă v-am făcut curioase. 
De data aceasta de pe Born Pretty Store m-am ales cu un eyeliner lichid cu vârf de tip cariocă de ale cărui calități mă bucur la fel de mult ca și de ale celui prezentat mai sus. 

Este un tuș metalic, auriu, elegant care vine ambalat într-o cutie cartonată, aurie, la fel de elegantă precum produsul în sine. 
Prețul este unul mai mult decât decent pentru calitatea și aspectul său desăvârșite, doar 4,80 dolari, iar dacă folosiți codul meu de reducere KEJ61 aveți o reducere de 10% la orice comandă

Îl folosesc în general pentru linii subțiri la baza genelor, pentru un machiaj de zi, nimic complicat, fiind necesară o singură linie pentru un aspect mat, negru intens. Vârful se menține încă foarte bine, nu s-a deformat și îmi permite să execut orice fel de linie, limita constituind-o doar lipsa mea îndemânare. 
Mai jos însă, pentru exemplificare, l-am folosit pentru o linie mai groasă și mai arcuită, care îmi schimbă ușor forma ochilor. Folosesc tipul acest de ascensiune destul de des atunci când am timp suficient pentru machiaje mai elaborate. Cu gene false arată mai dramatic, dar am renunțat la a mai purta astfel de artificii. 


În concluzie, eyeliner-ul lichid pe care îl folosesc în prezent îl consider a fi un produs excelent pe care îl recomand cu mare, mare încredere dacă sunteți adeptele acestor tipuri de tușuri și vă doriți un produs cu care se poate lucra foarte ușor, un negru intens și o excelentă rezistență de-a lungul zilei pentru că odată aplicat rămâne intact până la demachiere. Îl puteți găsi pe Born Pretty Store alături de alte produse la fel de ieftine. Citiți review-urile și urmăriți cu atenție fotografiile care însoțesc produsele pentru a selecta cele mai bune articole din punct de vedere calitativ. 


Vă reamintesc că folosind codul KEJ61 aveti o reducere de 10%, iar transportul este gratuit.

________________________________________



Mă găsiți și aici:

Instagram: https://instagram.com/vintagelooksimona
Facebook: https://www.facebook.com/Vintagelook-624149420931100/
Google+: https://plus.google.com/+Vintagelooksimonatm


VintageLook

10 comentarii:

  1. N-am mai dat de mult o comanda la ei, dar m-ar tenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca esti genul care foloseste astfel de tusuri, ti-l recomand cu mare incredere, chiar e foarte bun!! :)

      Ștergere
  2. Nu stiu de ce, dar niciodata nu m-am impacat bine cu tusurile tip carioca. Ma descurc mai bine cu o pensula si un eyeliner gel, parca am mai multa libertate si flexibilitate.
    P.S: ai niste ochisori tare frumosi! Pup Simona :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi este mai usor cu pensula, este adevarat, dar pentru conturul genelor de jos folosesc intotdeauna un astfel de tus, mi se pare mult mai precis. Bineinteles nu e cazul machiajului din articol, pentru ca l-am folosit doar pe ploapele de sus, dar si eu consider ca e mai usor cu pensula :P
      Iti multumesc frumos pentru aprecieri!! te pup si eu, frumoaso!

      Ștergere
  3. Wow that's good to hear! Nice comeback post. That seems to be a nice product to try :)


    Please check out my latest post, too? I'd love to hear something from you! :)
    www.cielofernando.com
    FACEBOOK | INSTAGRAM

    RăspundețiȘtergere
  4. Am un tuș gel de pe un site asiatic luat in urma cu o jumatate de an. Nu exagerez, este cel mai bun tus folosit de mine, este de un negru intens, foarte rezistent si nu are miros ( ca unele cosmetice cu miros ieftin, puternic și dulce). Music Flower se numeste si a costat 3-4$. Așa că sunt convinsă că și carioca prezentată de tine, Simo, este foarte bună.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar te cred, uite, ca aceeasi experienta am avut-o si eu cu doua tusuri. Eu sper sa fie ok si din punct de vedere a ingredientelor, din ce sunt facute nu stiu :)))
      O sa iau in calcul si Music Flower cand mai prind ocazia sa mai aleg un astfel de produs.
      Te pup, Aurora!

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Chiar e foarte fain si ca aspect, dar si din punct de vedere calitativ! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!