"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 3 aprilie 2016

Anian - cremă nutritivă cu ulei de argan, jojoba și unt de shea - ideală pentru pielea uscată

             Am dezvoltat la începutul anului un proiect (project pan) prin care mi-am impus să nu mai cumpăr niciun produs destinat hidratării pielii corpului până când nu voi termina produsele deja începute, aici am vorbit despre asta. Eu m-am ținut de cuvânt, dar uite că între timp am primit încă trei produse minunate – două spray-uri de corp și o cremă Anian, toate cu aromă delicioasă de cacao/ciocolată, astfel încât greu mi-a fost să nu le încep și pe acelea.

În sfârșit, astăzi vă vorbesc despre un produs nou pe site-ul triodeluxe, și anume Oro Liquido Cremă nutritivă cu ulei de argan, ulei de jojoba și unt de shea. Din lista de ingrediente este lesne de înțeles că este vorba despre un produs destinat pielii uscate, adică perfect potrivită pentru partea inferioară a corpului meu, unde, din păcate, pielea este extrem de uscată. Crema Anian are o textură fluidă și o aromă dulceagă, cu iz de ciocolată. Este foarte, foarte hranitoare în condițiile în care nu lasă pe piele o peliculă grasă foarte mult timp, așa cum poate m-aș fi așteptat la cât de emolientă este. 

Eu o aplic seara, după duș, pe pielea ușor umedă, iar aroma sa este perfect complementară gelului de duș Bob de Cafea și scrub-ului Thai Spa despre care v-am vorbit pe blog în cadrul mai multor postări. Crema nutritivă Anian vine să completeze într-un mod perfect povestea celor două produse expusă aici. Mai mult decât în cadrul altor creme de corp, aroma sa se păstrează mai mult timp pe piele, lucru care mă încântă deosebit de tare, deoarece o găsesc a fi o aromă extrem de relaxantă seara înainte de culcare.



De când am primit-o, o țin lângă mine pe noptieră și o folosesc deseori și pe post de cremă de mâini, și asta nu pentru că aș obișnui să îmi hidratez/hrănesc mâinile foarte des (adevărul e că urăsc senzația unei texturi grase pe mâini, de fapt a oricărei creme), ci pentru că îmi place cum arată cuticulele (pe care obișnuiesc să le tai), după ce folosesc această cremă, simt că se repară mult mai repede. 

Pe lângă uleiurile de argan și jojoba, crema mai are în compoziție și unt de shea, vitamina E, aloe vera și alantoină, toate ingrediente destinate hrănirii pielii foarte uscate. Împreună par să funcționeze de minune, pentru că dimineața pielea mea se simte fină și catifelată la atingere, cu un aspect sănătos. Folosită pe termen lung este capabilă să îmbunătățească în mod radical aspectul pielii.

Vine ambalată într-un recipient clasic, dar prevăzut cu folie de protecție, are 250 ml și o puteți găsi aici.




Ce spuneți, v-ar tenta?



                           VintageLook


3 comentarii:

  1. very nice to use. nice product
    Please Subscribe to my YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=DGskIQscw_s&ab_channel=MELODYJACOBS
    and visit my blog
    http://www.melodyjacob.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si mie imi plac produsele acestea care fac mai multe lucruri si merg si pt picioare sau maini. Imi plac ingredientele, pare un adevarat cocktail de sanatate.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!